W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Założyłem se openczata  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 197
Strona:  «   1, 2, 3 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:35, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że siedzisz na moim czacie , bo inaczej skąd byś wiedziała kurwo. Ale skończyło się babci sranie, pappa

* powiedziałem : każdy może przyjść , tylko nie jako nędzny podszyw, sama tego chciałaś, do piaskownicy szoruj ze swoją "gierką", może jakiś przedszkolak się z tobą pobawi w ciuciubabkę Confused Smile Surprised albo nawet w chowanego i "zgadnij kto to" Shocked
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:44, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
było 9 osób teraz tylko 6
A teraz jeszcze mniej.
Najważniejsze żeby wtyczek i szpiegów nie było - tylko tak można rozmawiać swobodnie Smile
Nie ma podszywania się. Nie ma siedzenia w kącie, nie ma udawania "biernego obserwatora". To nie jest miejsce do podglądania!! .. chcesz podglądać? Kup se lornetkę i obserwuj ludzi przez okno, wścibska łajzo !!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:10, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nigdy nie byłam na twoim czacie przymule wystarczyło kliknąć linka który podałeś to wyświetlało ile jest osób
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:23, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też mi to przemknęłło przez myśl Laughing ..
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:29, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wypierdoliłem wszystkich oprócz MENTATA, J a s n e g o, Aniołka, stronnika, Gońca Króla wreszcie jestem w doborowym towarzystwie i gadam po prostu z takimi mądrymi jak ja czyli ze swoimi multikontami. Jest nas aż 1 osób. Przykładowo od 6 do 9 jestem J a s n y i piszę różne tematy, potem od 9 do 11 jestem emisariusz i odpowiadam na to co napisał J a s n y i tak dalej mam wartę całą dobę
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:38, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra robota. Jak ludzie z Forum będą chcieli, to mają alternatywę do szerszej dyskusji, a niepotwierdzonych „fanów” P2 trzeba eliminować. 👍
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:27, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kiedy pierwsze spotkanie integracyjne miłośników p2 ?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:28, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak ICP będzie po sto dolców Cool

* i pod warunkiem że dolar będzie wart coś więcej niż 90 groszy.*

** i pod warunkiem że za 90 groszy będzie jeszcze można kupić bułkę w sklepie.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:35, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

boje się że agentura z Kontrwywiadu mnie namierzy nawet na twoim czacie i chciałbym ci te wszystkie sekrety PRL-u wyszeptać do ucha bezpośrednio
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:43, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra, to jak już urządzimy to spotkanie to ja organizuję bułki - a coś do smarowania, ser i szynka we własnym zakresie.
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:11, 14 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przepraszam kurwa bardzo ale czy te bułki będą keto czy normalne ?

dobra przyznaje teraz to jestem prawie vege często z Ukrainką przed igraszkami jemy dużo fasoli z kapustą, cebulą i czosnkiem żeby podkręcić nasze życie seksualne
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:39, 15 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:11, 15 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o kuźwa chyba po raz pierwszy od dłuższego czasu na forum wrzuciłem coś wartościowego
CO MI SIE STAŁO ?

Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:31, 15 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WSZYSTKIE moje wrzutki są wartościowe, więc przestań tak pierdolić. Ja nie robię z gęby cholewy i nie rozdrabniam się na drobne. Rzadko coś wrzucam , ale kiedy już to robię, to jest to ZAWSZE dobrze przemyślane i ma swoją wagę, by tak rzec ciężar gatunkowy. Nie jest to żaden przypadkowy spam jak to robi np. @oko Rolling Eyes ,ale wynik żelaznej logiki przyjętego systemu high quality selekcji. Po prostu jesteś chyba zbyt tępa aby to zauważyć, co nie? Rolling Eyes
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:03, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem taki niesamowicie logiczny i w ogóle nie troluje w co trzecim poście tak jak np. tu:
viewtopic.php?p=506315#506315

powiązane niezwykle z tematem, widzę zależności których inni nie widzą bo mam 190 IQ, jestem geniuszę
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:24, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Speak to the hand No tylko zacznijmy od tego, że to nie jest żaden troling , co chyba każdy widzi() ,chyba że w twoim kolorowym świecie ignorancji . I sam chyba najlepiej wiem, co jest powiązane z tematem który sam założyłem Rolling Eyes Think . Więc niestety znowu pudło , wracaj do korepetycji czy tam smażenia parówek albo czym ty się zajmujesz - bo tracisz mój czas..... Confused

Dałaś zresztą link do J a s n e g o - a ja jestem emisariusz. Nie możemy pewnych rzeczy mieszać okey? Co będzie następne, pokażesz jakiś wpis ....Aniołka?? Shocked Laughing

Cytat:
w co trzecim poście
co trzecim? ... dobre .. znajdź chociaż jeden. BO NA RAZIE COŚ KURWA SŁABO CI IDZIE.. Więc jeśli nie masz nic więcej TO ZAMKNIJ TĘ SWOJĄ PARSZYWĄ JADACZKĘ.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:27, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ogóle jak można strolować własny temat Shocked ??? ,hahhhaha. Co ona pieprzy Laughing
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:28, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No pięknie zostali już tylko sami geje na moim czacie, resztę wywaliłem i nikogo niewtajemniczonego już nie zaproszę sami zaufani ludzie pięknie mój plan się powoli realizuje wkrótce gejowska orgia u mnie. Tylko moja Ukrainka nieufna się robi raz zostawiłem włączonego kompa i chyba grzebała w historii i zobaczyła co ja wypisuję do moich ukochanych gejów, podejrzewam że ona już wie. Teraz mówi, że jedzie do mamusi na parę tygodni przemyśleć wszystko i nic więcej nie mówi. Trudno i tak zawsze wolałem chłopców i nie chcę dłużej z tym walczyć, próbowałem z kobietami i nie wychodziło mi jedna taka to zrobiła dziecko i mi je zabrała. Mam to gdzieś, proszę bardzo robię oficjalny coming out: JESTEM GEJEM
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:08, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żałosna idiotko, nawet już tutaj nikt nie pisze, bo wszyscy są na moim czacie, więc musisz pisać sama do siebie jakieś kretyńskie wysrywy, których w dodatku nikt nawet nie czyta . Diluj.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:10, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W pierdolni od jakichś 4 lat tak częściej to piszą ja, ty i Panocek a reszta pisze raz na pół roku, tak było i twój czat nic nie zmienił pod tym względem. Ale fakt nudzicie mnie już w chuj i też sobie spadam na inne forum i czata jakiegoś. Czas na blokadę dożywotnią, nie ma co reanimować trupa. Nikt nowy fajny tu nie przyjdzie starzy odeszli bezpowrotnie, nowych super schizo-jazd nie będzie, fotki już były. Wszystko co możliwe zostało zrobione. Czas skupić się w pełni na księgowości i analizie rynku. Nic tu po mnie
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:21, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
i twój czat nic nie zmienił pod tym względem
Ależ oczywiście że zmienił, bo pewna część postów wyemigrowała tam, część z tego co mogłoby być napisane tutaj w pierdolni pojawia się teraz na czacie, to się w teorii gier nazywa dylemat ograniczonych zasobów czasowo-energetycznych, handluj.

Cytat:
nudzicie mnie już w chuj
No to teraz się ponudzisz jeszcze bardziej Dancing
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:27, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol mam męski okres

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 05:42, 22 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach