Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 01:35, 14 Mar '25
Temat postu:
Oczywiście że siedzisz na moim czacie , bo inaczej skąd byś wiedziała kurwo. Ale skończyło się babci sranie, pappa
* powiedziałem : każdy może przyjść , tylko nie jako nędzny podszyw, sama tego chciałaś, do piaskownicy szoruj ze swoją "gierką", może jakiś przedszkolak się z tobą pobawi w ciuciubabkę albo nawet w chowanego i "zgadnij kto to" _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 01:44, 14 Mar '25
Temat postu:
Cytat:
było 9 osób teraz tylko 6
A teraz jeszcze mniej.
Najważniejsze żeby wtyczek i szpiegów nie było - tylko tak można rozmawiać swobodnie
Nie ma podszywania się. Nie ma siedzenia w kącie, nie ma udawania "biernego obserwatora". To nie jest miejsce do podglądania!! .. chcesz podglądać? Kup se lornetkę i obserwuj ludzi przez okno, wścibska łajzo !!
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 10:23, 14 Mar '25
Temat postu:
też mi to przemknęłło przez myśl ..
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
No wypierdoliłem wszystkich oprócz MENTATA, J a s n e g o, Aniołka, stronnika, Gońca Króla wreszcie jestem w doborowym towarzystwie i gadam po prostu z takimi mądrymi jak ja czyli ze swoimi multikontami. Jest nas aż 1 osób. Przykładowo od 6 do 9 jestem J a s n y i piszę różne tematy, potem od 9 do 11 jestem emisariusz i odpowiadam na to co napisał J a s n y i tak dalej mam wartę całą dobę
Wysłany: 12:28, 14 Mar '25
Temat postu:
jak ICP będzie po sto dolców
* i pod warunkiem że dolar będzie wart coś więcej niż 90 groszy.*
** i pod warunkiem że za 90 groszy będzie jeszcze można kupić bułkę w sklepie.
Wysłany: 12:43, 14 Mar '25
Temat postu:
dobra, to jak już urządzimy to spotkanie to ja organizuję bułki - a coś do smarowania, ser i szynka we własnym zakresie.
przepraszam kurwa bardzo ale czy te bułki będą keto czy normalne ?
dobra przyznaje teraz to jestem prawie vege często z Ukrainką przed igraszkami jemy dużo fasoli z kapustą, cebulą i czosnkiem żeby podkręcić nasze życie seksualne
Wysłany: 06:39, 15 Mar '25
Temat postu:
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 23:31, 15 Mar '25
Temat postu:
WSZYSTKIE moje wrzutki są wartościowe, więc przestań tak pierdolić. Ja nie robię z gęby cholewy i nie rozdrabniam się na drobne. Rzadko coś wrzucam , ale kiedy już to robię, to jest to ZAWSZE dobrze przemyślane i ma swoją wagę, by tak rzec ciężar gatunkowy. Nie jest to żaden przypadkowy spam jak to robi np. @oko ,ale wynik żelaznej logiki przyjętego systemu high quality selekcji. Po prostu jesteś chyba zbyt tępa aby to zauważyć, co nie? _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 00:24, 16 Mar '25
Temat postu:
No tylko zacznijmy od tego, że to nie jest żaden troling , co chyba każdy widzi() ,chyba że w twoim kolorowym świecie ignorancji . I sam chyba najlepiej wiem, co jest powiązane z tematem który sam założyłem . Więc niestety znowu pudło , wracaj do korepetycji czy tam smażenia parówek albo czym ty się zajmujesz - bo tracisz mój czas.....
Dałaś zresztą link do J a s n e g o - a ja jestem emisariusz. Nie możemy pewnych rzeczy mieszać okey? Co będzie następne, pokażesz jakiś wpis ....Aniołka??
Cytat:
w co trzecim poście
co trzecim? ... dobre .. znajdź chociaż jeden. BO NA RAZIE COŚ KURWA SŁABO CI IDZIE.. Więc jeśli nie masz nic więcej TO ZAMKNIJ TĘ SWOJĄ PARSZYWĄ JADACZKĘ.
Wysłany: 06:27, 16 Mar '25
Temat postu:
W ogóle jak można strolować własny temat ??? ,hahhhaha. Co ona pieprzy _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
No pięknie zostali już tylko sami geje na moim czacie, resztę wywaliłem i nikogo niewtajemniczonego już nie zaproszę sami zaufani ludzie pięknie mój plan się powoli realizuje wkrótce gejowska orgia u mnie. Tylko moja Ukrainka nieufna się robi raz zostawiłem włączonego kompa i chyba grzebała w historii i zobaczyła co ja wypisuję do moich ukochanych gejów, podejrzewam że ona już wie. Teraz mówi, że jedzie do mamusi na parę tygodni przemyśleć wszystko i nic więcej nie mówi. Trudno i tak zawsze wolałem chłopców i nie chcę dłużej z tym walczyć, próbowałem z kobietami i nie wychodziło mi jedna taka to zrobiła dziecko i mi je zabrała. Mam to gdzieś, proszę bardzo robię oficjalny coming out: JESTEM GEJEM
Wysłany: 15:08, 19 Mar '25
Temat postu:
Żałosna idiotko, nawet już tutaj nikt nie pisze, bo wszyscy są na moim czacie, więc musisz pisać sama do siebie jakieś kretyńskie wysrywy, których w dodatku nikt nawet nie czyta . Diluj.
W pierdolni od jakichś 4 lat tak częściej to piszą ja, ty i Panocek a reszta pisze raz na pół roku, tak było i twój czat nic nie zmienił pod tym względem. Ale fakt nudzicie mnie już w chuj i też sobie spadam na inne forum i czata jakiegoś. Czas na blokadę dożywotnią, nie ma co reanimować trupa. Nikt nowy fajny tu nie przyjdzie starzy odeszli bezpowrotnie, nowych super schizo-jazd nie będzie, fotki już były. Wszystko co możliwe zostało zrobione. Czas skupić się w pełni na księgowości i analizie rynku. Nic tu po mnie
Wysłany: 17:21, 19 Mar '25
Temat postu:
Cytat:
i twój czat nic nie zmienił pod tym względem
Ależ oczywiście że zmienił, bo pewna część postów wyemigrowała tam, część z tego co mogłoby być napisane tutaj w pierdolni pojawia się teraz na czacie, to się w teorii gier nazywa dylemat ograniczonych zasobów czasowo-energetycznych, handluj.
Cytat:
nudzicie mnie już w chuj
No to teraz się ponudzisz jeszcze bardziej _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów