|
Autor
|
Wiadomość |
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 14:34, 04 Mar '25
Temat postu: |
|
|
Cytat: | nie dość że ta twoja babka to pustak |
Ciągle mniejszy od ciebie
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 14:49, 04 Mar '25
|
|
a skąd wiesz że bardziej dziurawy? Poznałeś ją?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 14:56, 04 Mar '25
|
|
No ale co ty nam pierdolisz farmazony zakochałeś się jedź do Rosji wyznaj jej to i gitara może też cie pokocha będziesz występował jako podstarzały żigolak w jej teledyskach
ale swoją drogą co za prostak z tego kloaki ma tą swoją Polinkę grzeczną a świruje i zakochuje się w innych non stop
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:01, 04 Mar '25
|
|
Cytat: | ma tą swoją Polinkę grzeczną |
Wcale taka grzeczna ostatnio nie jest.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:05, 04 Mar '25
|
|
I to są mężczyźni dno dna nigdy nie docenią normalnej kobiety latają za karliczkami-pustakami i im bardziej pojebana kobieta tym bardziej kręci mężczyzn. Nie opłaca się nawet być już normalnym dlatego przestałam być normalna gdzieś w 2010 roku. No jeszcze gdyby faktycznie laska była olśniewającej urody można by to zrozumieć ale żeby zakochiwać się w takiej pospolitej dziewuszce jakich tysiące ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 15:22, 04 Mar '25
|
|
Cytat: | nie docenią normalnej kobiety |
znaczy ..ciebie?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:25, 04 Mar '25
|
|
emisariusz napisał: |
Cytat: | ma tą swoją Polinkę grzeczną | Wcale taka grzeczna ostatnio nie jest. |
uhu kryzysik się zaczyna  i tak się dziwię ze dopiero teraz super długo wytrzymała z tobą
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 15:46, 04 Mar '25
|
|
Ty chyba wiesz coś w tym temacie.. No więc słucham, CO ja takiego robię że nie można ze mną "wytrzymać" hmm?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:54, 04 Mar '25
|
|
stronnik napisał: | Ty chyba wiesz coś w tym temacie.. No więc słucham, CO ja takiego robię że nie można ze mną "wytrzymać" hmm? |
Ja wiem, ja wiem!
Jesteś spiskowym sznurem, który karmi się różnymi kłamstwami nazywając je prawdą. Żadna kobieta w kłamstwie długo nie wytrzyma, o ile to ona sama nie jest źródłem kłamstwa, którym omamia swojego faceta.
Proste i logiczne
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 16:16, 04 Mar '25
|
|
Cytat: | Jesteś spiskowym sznurem, który karmi się różnymi kłamstwami nazywając je prawdą. |
Chyba TY
Cytat: | Żadna kobieta w kłamstwie długo nie wytrzyma |
W jakim kłamstwie konkretnie? że nie było załogowych lotów na księżyc? Mów mi tak jeszcze zalaminowany pajacu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 16:25, 04 Mar '25
|
|
Cytat: | Żadna kobieta w kłamstwie długo nie wytrzyma |
Sfanatyzowany feministyczny KUKOLD / SIMP idealizujący kobiety, karmiący się fantazjami i mitami . Kobiety wynalazły kłamstwo.
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:52, 04 Mar '25
|
|
Ej, Kloaka, a jak @stronnik coś przeczyta, to @MENTAT też to wie?
Bo czasami mam wrażenie, że jeden czyta pół postu, a drugi drugie pół i ogólnie żaden nie łapie sensu całej wypowiedzi
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 16:55, 04 Mar '25
|
|
A to nie wiem,. musiałbyś się MENTATA zapytać.
Cytat: | mam wrażenie, że jeden czyta pół postu, a drugi drugie pół i ogólnie żaden nie łapie sensu całej wypowiedzi |
Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 16:58, 04 Mar '25
|
|
Cytat: | żaden nie łapie sensu całej wypowiedzi |
oświeć mnie - o sensie caałej wypowiedzi. Gdzie jedno bez drugiego ma sens ledwie połowiczny..i traci na znaczeniu. A tu trzeba tęgiego umysłu by pojąć caałość XD
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
arnoldarnold Gość Znajdź posty / tematy
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:43, 04 Mar '25
|
|
jak mucha w smole cheche
Cytat: | podają, że Angelina Jolie |
zaraz , czy to nie ta, co sobie cyca uwaliła?  Kolejna inteligentna inaczej.... A śliczna Nuysha przy niej to niby jakiś dziurawy pustak tak??  ... nie sądzę  . Pustaków to ty szukaj w hollywood !!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 23:12, 04 Mar '25
|
|
stronnik napisał: | Ty chyba wiesz coś w tym temacie.. No więc słucham, CO ja takiego robię że nie można ze mną "wytrzymać" hmm? |
lol no sorry ja nie mieszkam z tobą ani nie spotykałam się z tobą skąd mam niby wiedzieć, jesteś zbyt intensywny typ po trupach do celu srasz na forum przeklinasz i obrażasz non stop kogoś itd. poszukaj też sobie intensywnej krejzi babki no i chyba gitara oboje będziecie krejzi i będziecie zgraną parką
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
arnoldarnold Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 23:30, 04 Mar '25
|
|
przespałem gdy wrzucałaś
dawaj teraz
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:48, 04 Mar '25
|
|
Cytat: | nie mieszkam z tobą ani nie spotykałam się z tobą skąd mam niby wiedzieć |
a czasami odnoszę wrażenie że wszystko wiesz. W dodatku najlepiej.
Cytat: | dziwię ze dopiero teraz super długo wytrzymała z tobą |
To co się kurwo dziwisz skoro niczego nie wiesz  . Wóz albo przewóz, wywłoko.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 03:29, 05 Mar '25
|
|
zajebałbym tą babę pierdoloną, kurwę głupią, która wymyśliła że butelki mają być z przyspawanymi zakrętkami.
 ... ty, ale żenada jakie krótkie palce. Co za porażka.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 04:00, 05 Mar '25
|
|
Czy wiecie że według chińskiej sztuki czytania z dłoni krótkie palce oznaczają : a) ogólne trudności w życiu, b) brak stabilności finansowej, c) niepewność w relacjach. Posiadacze takich serdelków wykazują się zaniżonymi ambicjami i brakiem motywacji do działania [zadowala ich byle co, i byle gdzie]. Aczkolwiek odnajdują się w prostych i nieskomplikowanych aktywnościach fizycznych. Nadają się raczej do pracy fizycznej ze względu na przysadzistą i ogólnie korpulentną, zwartą budowę ciała - mentalnie zaś mają tendencję do wykazywania braku opanowania emocji, niepewności, czasami lęku. Mają opinie "twardo stąpających po ziemi" (awersja do abstrakcji -ale wolą o sobie myśleć że nie bujają w obłokach). Zwracają uwagę na konkret i materię.
Innymi słowy idealni zawodnicy do sadzenia i kopania ziemniaków  . Martula - nie walcz z naturą !! ........a się z Natyushy wyśmiewałaś że taki pustak...ehe, .. no ale przynajmniej palce ma w porządku
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
chemicloo Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 10:03, 05 Mar '25
|
|
Umiem też czytać z pupci czytałem to w mojej niedostępnej książeczce pod prostym a zarazem pasjonującym tytułem "Jak czytać z dupy". No więc okrągła pupcia oznacza wesołą, radosną naturę ludzką i częstą chęć na igraszki, płaska pupcia oznacza chłód emocjonalny i wyrachowanie no to by się zgadzało bo moja Polinka ma płaską i pasuje do jej natury chłodnej ostatnio to mi w ogóle nie daje ani nie ma ochoty wiecznie ją głowa boli.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|