|
Autor
|
Wiadomość |
stronnik
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 19:32, 11 Sty '25
Temat postu: |
|
|
Nie? ... jaka szkoda ... no to do jutra - wymyśl jakieś nowe żarciki i sztuczki w stylu jak zatrudniłem albo nie zatrudniłem męskiej niani i dlaczego - to takie zmyślne! .. W sam raz na twoje damskie możliwości intelektualno-moralne.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 19:36, 11 Sty '25
|
|
Ja tam, nie chce nikogo oceniać, ale najgorzej to jest się chyba ożenić z pustakiem, nawet jeśli ma fajne ciało. Jeśli już się żenić, to tylko z mądrą i inteligentną kobietą. Tępe raszple to tylko można posunąć i bye, bye…
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 19:40, 11 Sty '25
|
|
Nie tyle "ożenić" -bo to kwestia w sumie drugorzędna, a nawet bez znaczenia- co mieć dziecko z pustakiem . Tylko że te kurwy potrafią się długo kamuflować - a potem jest już za późno ... Dziwki sądzą że skoro urodziły - przez 9 miesięcy się wielce "męczyły" - to dziecko jest ich przedmiotową własnością -i mają prawo z nim zrobić dosłownie wszystko. Łącznie ze zdeptaniem ich uczuć, dla własnej satysfakcji.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:04, 11 Sty '25
|
|
Z drugiej strony jak zrobiło się już jakiemuś pustakowi dzieciaka, to nie ma co z pustakiem walczyć, tylko zapłodnić kolejnego pustaka, potem następnego. Ile się da, i nie przejmować się tym zbytnio. Najważniejsze, że geny zostały rozsiane, a dzieciaki i tak sobie jakoś poradzą.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 20:44, 11 Sty '25
|
|
Niestety koleś ma personalną wendettę i nie radzi sobie z emocjami najwyraźniej, bardzo emocjonalny chłop i taki rzekłabym niestabilny. Zgrywa świętoszka erosoman a potem wielkie zdziwienie, bo nie potrafi przewidzieć konsekwencji swoich czynów. Tworzy toksyczne związki najwyraźniej: tu jakaś się zabiła tu inna zabiera mu dziecko i koleś nawet nie wie że to z nim jest problem toksyczność w nim siedzi zobaczymy jak długo Polinka z nim wytrzyma o ile to w ogóle prawdziwa osoba a nie jakaś jego świńska fantazja
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:45, 11 Sty '25
|
|
Barnaba napisał: | Z drugiej strony jak zrobiło się już jakiemuś pustakowi dzieciaka, to nie ma co z pustakiem walczyć, tylko zapłodnić kolejnego pustaka, potem następnego. Ile się da, i nie przejmować się tym zbytnio.. |
LOL ty też płodzisz dzieci tym które pragną
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 20:46, 11 Sty '25
|
|
świński to jest twój plugawy ryj, ściero bez sumienia.
Cytat: | nie radzi sobie z emocjami najwyraźniej |
Dlaczego? - bo nie widać stresu na mojej japie? JAK sobie nie radzę .. opisz.
Cytat: | bardzo emocjonalny chłop |
to się zdecyduj predator, kukold czy emocjonalny? - i co to znaczy emocjonalny? Lepiej żebym był chłodny i nieczuły, biorobot tak? Zawsze źle kurwo.... co bym nie zrobił, jaki nie był - źle .. Mam włosy ? .. ŹLE .. To dowód !.... Wiesz kim ty jesteś? - Żęńskim bezrozummnym śmieciem bez sumienia. Kim ty jesteś kurwo żeby mnie oceniać i wydawać wyroki?? Co ty kurwo szmato ściero bez sumienia w ogóle wiesz kurwo szmato dziwko?
Cytat: | bo nie potrafi przewidzieć konsekwencji swoich czynów. |
No nie przewidziałem że można być aż tak do tego stopnia zjebaną kurwą żeby po ośmiu latach odciąć dzieciaka od chłopa który był obecny w jego życiu, i był kimś dosyć ważnym . Aaa, bo tak ... Faktycznie jestem dość głupi
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:54, 11 Sty '25
|
|
mmm bardzo dobrze sądy rodzinne obsadzone przez kobiety no dobra wiadomość, kloaczka nie ma szans musi płacić alimenty i stąd ma ból doopy tu nawet nie chodzi o dziecko jakby był ojcem i uczestniczył w życiu syna i tak pewnie średnio zwracałaby uwagę na to dziecko i co robi tak jak większość ojców. Hmm powinnam była pójść na sędzinę no ale znajomych, rodziny tam nie miałam nikt mnie nie zachęcał.
W sumie w Polsce mamy 15 wydziałów rodzinnych w 47 Sądach Okręgowych. Łączne liczby kobiet i mężczyzn wśród pracujących w nich sędziów wyglądają następująco:
Kobiety: 159 sędziów
Mężczyźni: 28 sędziów
Ogółem sędziowie – mężczyźni orzekający w wydziałach rodzinnych Sądów Okręgowych stanowią 14,97% obsady.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 20:56, 11 Sty '25
|
|
jakiego kurde syna mitomanko?
Cytat: | bardzo dobrze sądy rodzinne obsadzone przez kobiety |
No bardzo dobrze że dzieci nie mają ojców przez taką politykę solidarności jajników co nie... Ech, ty kurwo szmato....
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:58, 11 Sty '25
|
|
Patrzcie jaki koleś ma ból dupy weź idź z tym swoim problemem do telewizji, skargę to apelacyjnego czy tam nawet trybunału stanu lol
przecież zjebie ja nie mam z twoim problemem nic wspólnego ale znając cie nie mówisz prawdy fakty przedstaw to zaczniemy rozmawiać, ale nie przedstawisz jak wydarzenia się miały
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 20:59, 11 Sty '25
|
|
Miały się tak że matka zdeptała uczucia swojego dziecka względem taty. Dla własnej satysfakcji. Bo krzywo na nią spojrzałem? Bo jest chora psychicznie i nie myśli ? BO MA W DUPIE SWOJE DZIECKO I TRAKTUJE JE MECHANICZNIE I PRZEDMIOTOWO I NIE ZASTANAWIA SIĘ NAD KONSEKWENCJAMI? Czego jeszcze nie rozumiesz bezrozumna ściero bez sumienia? A jeśli chodzi o ból dupy - to ty masz ból dupy że są takie przypadki żeńskiego ścierwa umysłowego a ty nie potrafisz tego zafałszować SWOIM PIERDOLENIEM . Szach mat kurwo.
Cytat: | Patrzcie jaki koleś ma ból dupy |
No patrzcie jak cierpi z tego powodu .. ale niedojebaniec co nie? Jebać ojców!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:04, 11 Sty '25
|
|
stronnik napisał: |
No bardzo dobrze że dzieci nie mają ojców przez taką politykę solidarności jajników co nie |
ty jesteś niepełnosprawny umysłowo przecież po normalnym rozwodzie wciąż można się widzieć z dzieckiem musiałeś coś mocno przeskrobać że odebrali ci zupełnie widzenie się z dzieckiem, zatem czekam na fakty
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 21:05, 11 Sty '25
|
|
A kto ci kurwo powiedział że był jakiś rozwód?
Czekam na fakty - skąd masz to zjebane info? Aha wymysliłaś sobie jak zwykle... Co za niedojebana raszpla daję słowo
Cytat: | Cytat: | konsekwencji swoich czynów. |
|
Jakich "czynów" .. Podaj te czyny kurwo. Czekam. Rozmawijamy o faktach.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:10, 11 Sty '25
|
|
marylka napisał: |
W sumie w Polsce mamy 15 wydziałów rodzinnych w 47 Sądach Okręgowych. Łączne liczby kobiet i mężczyzn wśród pracujących w nich sędziów wyglądają następująco:
Kobiety: 159 sędziów
Mężczyźni: 28 sędziów
Ogółem sędziowie – mężczyźni orzekający w wydziałach rodzinnych Sądów Okręgowych stanowią 14,97% obsady. |
Ło kurfa, masakra!
Ale z tym tez można sobie poradzić, np.:
- można wyjechać jako wolontariusz na misję pomocową do Afryki. Tam dogadać się z wodzem plemienia ożenić się z Murzynką, narobić mulatów, a potem przy najbliższej okazji spierdolic gdzieś dalej w świat.
- wykonać jakieś zadanie dla państwa, po którym uzyska się nową tożsamość, a niekiedy nawet nową twarz. No i po tym już trzeba się już ustatkować.
- w najgorszym wypadku można pójść do zakonu i oddać się rozważaniu tajemnicy niepokalanego poczęcia lub transsubstantancji w eucharystii. No, ale to ostateczność.
Oprócz tego na pewno jeszcze wiele jest innych możliwości. Trzeba tylko zachować zimną krew Predatora
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:11, 11 Sty '25
|
|
jesteś chory psychicznie, prawda ? o kurwa to ta babka wciąz jest twoją żoną ALE JAZDA NA MAXA telenowelka brazylijska trwa dalej
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 21:12, 11 Sty '25
|
|
że w sądach jest tyle bab na stanowiskach sędziów ! SZOK ,, to jest chore z zasady. co się potem dziwić że sądownictwo i obyczaje kuleją...
Cytat: | to ta babka wciąz jest twoją żoną |
Nie jest moją żoną - żartowałem z tym ślubem, nigdy ślubu nie było. Nie jestem religijny. Po porstu jest matką mojego dziecka. I odmawia mi kontaktu, zerwała związek. Bez przyczyny - lub z jakiejś przyczyny mało kurwa istotnej , chyba że w jej chorej bani tak ważnej że można nasrać na dobre relacje dziecko-ojciec i na wszelką przyszłość z tym związaną. Oraz uczynić ze mnie w oczach dziecka potwora. Ale to ona jest potworem dopuszczając się czegoś tak chorego i okrutnego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:15, 11 Sty '25
|
|
to ta babka co zrobiła z ciebie kukolda dalej jest twoją żoną i nie wziąłeś rozwodu ? możesz wyjaśnić bo mieszasz się w zeznaniach już
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 21:18, 11 Sty '25
|
|
Mówiłem "żona" - bo tak nazywałem wydawało mi się poważną kobietę w poważnym związku... . To nie znaczy że trzeba od razu łazić do jakiegoś urzędu i klękać przed jakimś biurokratą-urzędasem ... co za nonsens. Kobiety jak widać nie są poważne. Kierują się jakimiś kurwa emocjami, chwilowymi impulsami, i są ogólnie niezrównoważone i NIESTABILNE. Słusznie miały niegdyś status na równi z niedojrzałymi dziećmi. A dzisiaj zasiadają w sądach.. KURIOZUM!! - przyczyna i skutek upadku cywilizacji. Dlatego jest jak jest. Świat stoi na głowie.... Kobieta NIE NADAJE się absolutnie do funkcji sędziego... jej wrodzona kondycja psychiczna stoi w sprzeczności z warunkami i wymaganiami tego poważnego stanowiska. Dopóki kobiety będą sędziami, zwłaszcza w sądach rodzinnych - nie ma szans na podniesienie się z upadku - z kału w którym leży i kwiczy to państwo, i ten świat ogólnie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:34, 11 Sty '25
|
|
stronnik napisał: | Mówiłem "żona" - bo tak nazywałem wydawało mi się poważną kobietę w poważnym związku... . |
Że co?
Oj, teraz to i ja nie dowierzam.
Moja kobieta, moja partnerka, przyjaciółka, kochanka, itd., ale nigdy bym nie powiedział - żona. Trochę to naiwne i dziecinne. Koleś chce robić dzieci kobietom, które tego zapragną i nazywa ich żonami… dziwne trochę
A ona przynajmniej nazywała cię mężem?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 21:38, 11 Sty '25
|
|
Ja pierdole teraz o słówka będą się czepiać.. Nigdy nie nazywałem jej żoną - tylko na tym forum. Żartobliwie. Jeszcze jakieś pytania?
Cytat: | i nazywa ich żonami |
Jeżeli już - to "je" . A tę liczbę mnogą to sobie z dupy wyciągnęłłeś... Namnożyło się coś w twoich oczach.
Cytat: | A ona przynajmniej nazywała cię mężem? |
Na jakimś śmiesznym forum o którym nic nie wiem? Nie wiem, może...
Już ? Uspokoiłem cię? ... Idź na spacer zaczerpnąć powietrza jeżeli nadal jesteś w szoku.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:46, 11 Sty '25
|
|
Barnaba napisał: | stronnik napisał: | Mówiłem "żona" - bo tak nazywałem wydawało mi się poważną kobietę w poważnym związku... . |
Że co?
Oj, teraz to i ja nie dowierzam.
Moja kobieta, moja partnerka, przyjaciółka, kochanka, itd., ale nigdy bym nie powiedział - żona. Trochę to naiwne i dziecinne. Koleś chce robić dzieci kobietom, które tego zapragną i nazywa ich żonami… dziwne trochę
A ona przynajmniej nazywała cię mężem? |
przecież mówię i pokazuję na każdym kroku że ten koleś jest psychiczny, teraz nawet Panocek jest w szoku to coś znaczy przecież kloaka to kurwa czubek w psychiatryku powinien siedzieć i w zasadzie szkoda strzępić ryja bo jak psychol nie chce się leczyć to potem sieje brednie w netach, zachowuje sie jak postrzelony czub i ma agresywne ataki psychotyczne o dowolnej porze, trochę szkoda człowieka tak na serio. Oficjalnie daję mu spokój bo jest chorym psychicznie paranoikiem który miesza się w zeznaniach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 21:47, 11 Sty '25
|
|
Cytat: | przecież mówię i pokazuję na każdym kroku że ten koleś jest psychiczny, teraz nawet Panocek jest w szoku |
Przecież wyjaśniłem czarno na białym wyżej - czego czytać nie rozumiesz dziwko... co cię tak dziwi.. idź na spacer również.
Ty jesteś kurwo psychiczna jeżeli widzisz w tym coś tralalala psychicznego.
Cytat: | ma agresywne ataki psychotyczne |
JAKIE "agresywne ataki psychotyczne"?? Słucham. W reakcji na twoje BEZDUSZNE kurestwo ??? A twoje pierdolenie o zatrudnianiu męskiej niani - tępe żarciki - to nie są ataki psychotyczne? ,co nie -- no tylko kurwa ciekawe jakie? słucham.. CO chciałaś osiągnąć zakładając ten temat - i masę podobnych? CO JEST Z TOBĄ NIE TAK ? Za taką zdrową się uważasz?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 21:55, 11 Sty '25
|
|
Cytat: | Dobrze, spoko, wyjaśniłeś |
Tylko ciekawe czy do tej cwelozy coś dotarło.
Cytat: | Oficjalnie daję mu spokój |
Oficjalnie możesz mnie cmoknąć w dupę , psychotyczna ścierwojadko.
Cytat: | psychol nie chce się leczyć |
Ciekawe z czego - z tęsknoty za dzieckiem?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:56, 11 Sty '25
|
|
dobrze skoro twierdzisz że jesteś normalny to przejdźmy do innej kwestii powiedz zatem czy znałeś niejaką Katarzynę Urbańską-Kluczek i zawarłeś z nią związek małżeński i wtedy wierzyłeś w ślub a potem przestałeś dlaczego
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|