Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:26, 20 Gru '12
Temat postu:
W ogóle jak można być takim imbecylem Przemo. Wrzucasz filmik z animacją komputerową i myślisz, że ktoś się w zakocha w twojej mądrości? Przypatrzcie się pierwszemu i drugiemu obiektowi na filmiku. Po pierwsze mają na sobie światło nienaturalne, ale to jest szczegół. Obydwa zostały nałożone na ten sam wycinek filmu czego prostym dowodem jest dwóch gości którzy na końcu każdego ruchu obiektu pojawiają się w filmie. Jeden w stroju kucharza schyla się, a drugi gdzieś tam schodzi lub wychodzi. Wykonują dokładnie tą samą sekwencje ruchów w obydwu nagraniach. Jest więcej drobiazgów w tym tylko się przypatrzcie. Wy kurwa jebane palanty szczena wam opada jak was dopierdalam tu wszystkich. Jak można wierzyć w takie bzdury a co dopiero używać ich jako argumentów. Zaprawdę wam powiadam bracia i siostry: Jesteście straconą bandą kretynów.
Ostatnio jest pompa oglądaliście może pogodę na tydzień?
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 20:11, 20 Gru '12
Temat postu:
a ja mam jutro do porąbania 9 m drewna - kurde - jak by był koniec to bym nie musiał a tak dupa trza będzie robić
_________________ Brak ideologii jest najlepszą ideologią.
Wysłany: 20:43, 20 Gru '12
Temat postu:
jutro po robocie tys km do Polski na big najebkę trzeba roztrwonić ten majątek
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 23:08, 20 Gru '12
Temat postu:
Venom,
Jak można być takim skrajnym debilem jak Ty? To prawie niemożliwe. Ale tylko prawie. Pokazujesz, że jednak można być idiotą.
Włożyłem filmik obrazujący efekt dżanibekowa. Gdybyś był odrobinę inteligentniejszy to wpisał byś w wyszukiwarkę hasło i sam poszukał.
Znalazł byś idioto setki filmów, a do tego wyprowadzone wzory opisujące ten efekt.
Wiem, że debilizm nie boli.
W którym miejscu kretynie wspominałem, że może się przydarzyć coś, co sugerujesz idioto w swojej prognozie pogody?
Trochę mi ulżyło.
A teraz napisz debilu po ludzku z czym się nie zgadzasz. Oczywiście jeśli potrafisz.
Wysłany: 06:12, 21 Gru '12
Temat postu:
Przemo to ze nasralem ci do gardla nie zobowiazuje cie do tego bys bronil swoich falszywych teorii nadal. Zacheciles mnie tak do szukania tym kiczowatym filmem, ze mam ochote nasrac ci po raz drugi hehehe. Wrzuc nam tu jeszcze bajke o spiacej krolewnie posmiejemy sie z tych twoich kosmonautow. No, a teraz spierdalaj won idioto, juz sie skompromitowales, wiec nie pograzaj sie juz glebiej - dla twojego dobra.
Moja prognoza pogody nie byla personalnym atakiem tylko zartem dla ogolu, dlatego radze ci nie siusiac ze strachu, bo mi kurwo posadzke upierdolisz, ktorej i tak ju od krwi domyc nie moge.
Wysłany: 08:40, 21 Gru '12
Temat postu:
Venuś, ja się podniecam nawet tym że oddycham, nawet tym że istniejesz, nawet tym że właśnie jest 21 grudnia i słońce będzie wstawać przez 3 dni w tym samym miejscu wszystkim można się zachwycać, nawet tym że kupa leci z dupy wiesz ? o czymkolwiek pomyślisz ! Zachwyt wyrazam i wdzięczności za jestestwo to zależy od spojrzenia na świat Twój pogląd jest też podniecający, chłopie bez Ciebie ten świat byłby płytszy ( nie słodzę Twojemu ego, wyrażam swoją opinię odnośnie różnorodności którą uwielbiam ) także don't worry ! jest tu też miejsce dla Ciebie i Twojej wizji - bo jak to inaczej nazwać. Każdy jest Stwórcą swoich wizji. Prawda że co niektórzy muszą zdefiniować na nowo rzeczywistość by przekonań się że to sen na jawie * Venuś jak coś Ci nie pyka jak trzeba i jeśli jest coś co odbiega od Twojej percepcji i gdy czujesz jakieś zgorzknienie które Cię męczy to...
JUST DO IT ! It's simple
jedno mogę Ci zagwarantować - po tym już nie będziesz musiał odpowiadać na żaden frustrujący i niekompatybilny z Twoją wizją post
Pozdróweczki i miłego dnia
*
Cytat:
Cała rzeczywistość, która nazywana jest iluzją, albo MAJĄ, przez Tolteków nazywana jest Mi-toe-taj. To znaczy Sen Planety, w którym „żyjemy”, ale jest to „życie nieświadome”. Ktoś wyśnił / wymarzył / zaprojektował ten sen, a my go dalej współśnimy nieświadomie. Żyjemy wtedy trochę tak, jakbyśmy byli istotami „udomowionymi” czy raczej wytresowanymi z wpisanymi wzorcami zachowań, wiedzy, idei itd., które implikują nasze działania. Nieświadome, choć nam się tylko wydaje, że mamy jakąś tam świadomość. Mamy percepcję: sposoby postrzegania, bo świadomość jest czymś innym.
Natomiast prawdziwa, coraz większa świadomość, pozwala zacząć śnić Własny Sen. Jeśli nasz sen jest podobny i „koherentny” ze snem innych, wtedy śnimy wspólny sen.
Pytanie:
Czy chcę/chcesz być śnioną / śnionym przez kogoś czy chcesz śnić / wymarzyć / zaprojektować swój własny sen?
_________________ nie ma żadnej prawdy, wszystko jest tym samym, wielu się załamie, wielu parsknie śmiechem, to wszystko jedno
Wysłany: 12:28, 21 Gru '12
Temat postu:
Świta się skończył? Świat się rozpoczął.
To jest dobra muza na początek nowego świata:
Tutaj wersja oryginalna tego covera: http://www.youtube.com/watch?v=dUFthRvue8Y. Chociaż pierwotnie tekst dotyczył innego cyklu, jest na tyle uniwersalny że i tutaj też ma swoje miejsce.
Wysłany: 13:10, 21 Gru '12
Temat postu:
Cytat:
Przemo to ze nasralem ci do gardla nie zobowiazuje cie do tego bys bronil swoich falszywych teorii nadal. Zacheciles mnie tak do szukania tym kiczowatym filmem, ze mam ochote nasrac ci po raz drugi hehehe. Wrzuc nam tu jeszcze bajke o spiacej krolewnie posmiejemy sie z tych twoich kosmonautow. No, a teraz spierdalaj won idioto, juz sie skompromitowales, wiec nie pograzaj sie juz glebiej - dla twojego dobra.
Cool
Venom jak można być takim idiotą, żeby analizować film, który jest tylko ilustracją do odkrycia Dżanibekowa?
Przecież to jest reportaż, który opowiada o odkryciu i o tym jak do niego doszło.
Jeżeli nie potrafisz korzystać z wyszukiwarki to wystarczyło poprosić, a chętnie przesłał bym Ci więcej linków.
To Ty się kompromitujesz buraku.
I w 100% zgadzam się z Naznaczonym masz tak zryty beret, że jedyne co możesz sensownego zrobić to pierdolnąć sobie w łeb.
A teraz o tym, czy potencjalne flipnięcie Ziemi można przewidzieć.
Nawet gdybyśmy znali dokładne daty ostatnich dwóch przebiegunowań to jeszcze nie oznacza, że kolejne musi się zdarzyć w tym samym czasie, czyli po tej samej ilości obrotów Ziemi.
A to przede wszystkim dlatego, że na Ziemi nieustannie zmienia się rozkład masy. Wywołane jest to głównie erozją i faktem, że rzeki wypłukują osady z gór i niosą je z prądem do odległych mórz.
Dodatkowo topiące się lodowce uwalniają olbrzymie masy wody do oceanów, co wydaje się spowalniać cały proces.
Nawet jeśli uwierzymy starożytnym, że w przeszłości zdarzały się przebiegunowania, (a raczej nie mamy powodów żeby nie wierzyć), to nie wiemy na ile na Ziemi zmienił się rozkład masy i czy dalej jest taki, że umożliwia flipnięcie.
Wysłany: 14:43, 21 Gru '12
Temat postu:
W grudniu 2012 jest 5 niedziel, 5 sobót i 5 poniedziałków. To się zdarza raz na ponad 800 lat. Nie śmiejcie się jeszcze z końca swiata, dzień się nie skończył.
Wysłany: 21:01, 21 Gru '12
Temat postu:
Madison napisał:
Żyjecie jeszcze? Warszawa Wawer - nic się nie dzieje, temp. -13 stopni dajcie halo jak u Was. Pozdro.
A czemu mielibyśmy nie żyć? Można nawet rzec że żyjemy bardziej niż dotychczas dzięki silniejszej energii kosmicznej docierającej do ziemi. Ja np. dzisiaj od rana mam dobry humor i nawet dwa razy porządnie srałem. Przypadek? Nie sądzę musi być coś na rzeczy.
Wysłany: 19:24, 22 Gru '12
Temat postu:
Przemo napisał:
na Ziemi nieustannie zmienia się rozkład masy. Wywołane jest to głównie erozją i faktem, że rzeki wypłukują osady z gór i niosą je z prądem do odległych mórz
Monstrumis napisał:
W grudniu 2012 jest 5 niedziel, 5 sobót i 5 poniedziałków. To się zdarza raz na ponad 800 lat.
Wysłany: 19:27, 22 Gru '12
Temat postu:
Teraz ten temat ucichnie, a autorzy tych teorii będą siedzieć cicho i udawać, że nic stało hehe a wypisałbym listę głosicieli tych teorii i ostrzegać przed nimi w przyszłości
_________________ http://www.youtube.com/simonus666
soundcloud.com/simonus
soundcloud.com/szymonp
Wysłany: 21:05, 22 Gru '12
Temat postu:
zulugula napisał:
he a wypisałbym listę głosicieli tych teorii i ostrzegać przed nimi w przyszłości
Dobry pomysł, dajmy na to nr 1. Aleksander Wasiliewicz Trehlebow
21.12. 2012 - w wielu filmikach przekazywał dezinfo, że tego dnia będą wielkie zmiany energetyczne, wybuchy na słońcu, ludzie zaczną wariować, nastąpią częste wypadki typu udar i zawał serca, niektórzy będą zamieniać się w bogów, niektórzy w demonów a jeszcze inni w małpiszony , tu jeden z wielu filmikow Trehlebowa w tym temacie :
warto przy okazji wspomnieć o innej rozpowszechnianej przez niego bredni - o Nibiru widoczym gołym okiem (Turcji w 2010) :
Wysłany: 21:46, 22 Gru '12
Temat postu:
chemicloo,
tosemja
Myślę, że lektura moich poprzednich postów w tym temacie wiele wyjaśni.
A jeżeli mimo to nie złapiecie o co chodzi, to bardzo chętnie odpowiem na pytania, jeżeli tylko wyartykułujecie konkretne pytania.
Cytat:
hehe a wypisałbym listę głosicieli tych teorii i ostrzegać przed nimi w przyszłości Wink
Skoro już axima podłapała pomysł, to moim Nr 1 jest Patryk Geryl.
Mieszał pojęcia, nie wiedział absolutnie nic na temat mechaniki przewidywanych zdarzeń. A dodatkowo przez własną głupotę doskonale wpisał się w projekt ogłupiania ludzkości.
Wysłany: 23:02, 22 Gru '12
Temat postu:
Chodzi o to, że to manipulatorzy "SYSTEMU" hehe śmiem twierdzić, że jak ktoś wyskoczy z następną teorią to kolejny manipulator. Odwracanie uwagi od ważnych rzeczy i w sumie trzymanie ludzi w strachu. Cieszę się tylko, że miałem wyrąbane na cały 21.12.2012 i nie zbłaźniłem powtarzaniem tych teorii
_________________ http://www.youtube.com/simonus666
soundcloud.com/simonus
soundcloud.com/szymonp
Wysłany: 00:17, 23 Gru '12
Temat postu:
Naznaczony
Nie wiem co ode mnie chcesz. Co jakiś czas próbujesz do mnie coś napisać i zdobyć przez to sławę (patrzcie napiszę do Venoma), ohh na Boga zaprosiłem Cię do rozmowy, żeś się tak przyzwyczaił? Wiem, że zachwycam i jestem powodem westchnień dla nie jednej osoby na forum, ale błagam daj mi uciec od blasku reflektorów. Avatar ma służyć wam - kretynom jako lustro, zatem jeśli nie poznałeś zawczasu jego przeznaczenia, pozostań na skraju przepaści swych niedojebanych emocji. Z kolei mi pomoże to zabawie dokładnie odzwierciedlającej turlanie się kiciusia na korowej pościeli z kłębkiem wełny. Prrrrrrrrrrr, prrrrrrrrrr mrau.
W skrócie ujmując powyższą odpowiedź należy się domyślać, iż jest to rozwinięcie zwrotu: bij na peron lampucero
Przemo: przecież cię zatkało po tych filmach tak, że chyba wyszło ci to odbytem gdy przepchałem ten towar swoją nienawiścią i teraz nie zgrywaj super znawcę, który zaliczył przypał większy niż wdepnąć gówno na bosaka.
bo nie przystoi
hueuheuheuh
tak jak kurwom nie przystoi wmawiać sobie, że są wierne
Wysłany: 01:39, 23 Gru '12
Temat postu:
Venom
W pierwszym odruchu chciałem Ci rzeczowo odpisać. Ale nie znajduję powodu, dla którego miałbym rzeczowo rozmawiać z chorymi umysłowo.
Współczuję Ci z całego serca, a jeszcze bardziej Twoim bliskim.
Błysnąłeś intelektem analizując reportaż i dochodząc do wniosku że jego część jest komputerową symulacją. (co często w reportażu ma miejsce.)
Dałem Ci linki do innych materiałów.
Analizuj dalej kreskówki Disneya.Kto wie, może dojdziesz do wniosku, że myszka Miki nie jest autentyczną postacią.
Cytat:
Przemo: przecież cię zatkało po tych filmach tak, że chyba wyszło ci to odbytem gdy przepchałem ten towar swoją nienawiścią i teraz nie zgrywaj super znawcę, który zaliczył przypał większy niż wdepnąć gówno na bosaka. Laughing Laughing Laughing
Imbecylu, przypał zaliczyłeś Ty analizując reportaż. Nic mnie nie zatkało, a wypróżniałem się z normalną regularnością.
nie mam zamiaru obrzucać się z człowiekiem chorym inwektywami.
Była już jedna "ekspertka", która podobno nie podaje informacji nie sprawdzonych. A jednak nie bardzo wiedziała czym jest efekt precesji. Bo jej zdaniem Ziemia gdzieś bywa co 25 800 lat.
Teraz mamy eksperta od analizy filmów. tylko, że nie jest to film autentyczny pokazujący jak Dżenibekow odkręcał nakrętkę, tylko rekonstrukcja wydarzeń. Rozumiem, że jesteś tak naćpany, że tego nie dostrzegasz.
Nigdy nie uważałem się za eksperta, ani znawcę. Choć tematem zajmuję się już sporo czasu. Rozumiem również, że na tle takich idiotów, mogę wyglądać jak ekspert. Ale nim nie jestem. Zwyczajnie badam temat od kilku lat.
Odpuść sobie inwektywy i staraj się rozmawiać rzeczowo. Jeśli potrafisz.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Strona 3 z 4