piotr147 napisał: |
Widać, że nie bywacie w hotelach.
Jeśli pokój jest wynajęty to obsługa nie może tam wejść bez pukania.
Pytanie podstawowe dla czego ona tam weszła i nie wycofała się skoro wiedziała, że pokój jest zajęty. |
Wow, ty za to jako stały bywalec wiesz również , że w apartamencie jakim zatrzymał się DSK dyrektor zarządzający MFW , ubiegający się o fotel prezydenta Francji , kibel musi być znacznie dalej od drzwi niż w klasie ekonomicznej
Co sugeruje , że musiałaby
łazić po apartamencie . A to jest nie do pomyślenia w jakiejkolwiek kulturze . Chyba , że to była perfidna prowokacja DSK , zboczeńca

który wywiesił zawieszkę na drzwiach :
posprzątaj mnie i siedział na golasa przed drzwiami , czekając na ofiarę

. A że pasztet się trafił
A mnie wszystko gra @El
piszesz:
Cytat: |
Takie zabawy - przynajmniej pokazane w filmie - jak Strauss-Kahn uskuteczniają setki tysięcy bogaczy oraz miliony przedstawicieli klasy średniej. |
No i co z tego . Wiemy o tym , albo co niektórzy przypuszczają . Ba w tym filmie mało pokazują , bo , żeby tak gość koło 60tki mógł dymać cały dzień to musi przytulić koko do nosa .
Z drugiej strony strony, przynajmniej na podstawie filmu, jakoś trudno mi zrozumieć to czemu Strauss-Kahn miałby nagle stać się gwałcicielem. Gość mógł mieć na jeden telefon najlepsze dupy w New York a postanowił sobie zgwałcić pokojówkę. Oczywiście jestem w stanie założyć, że Strauss-Kahn jest trochę szajbnięty lub ma jakieś nieznane nam dewiacje, ale film nam tego nie pokazuje, bo musiałby zapewne pokazać, zbyt wiele a wówczas taki film musiałby skończyć tak, jak skończyły "Oczy szeroko zamknięte" pocięte w drobny mak po śmierci reżysera. |
Czym większa władza tym poziom atrakcji wzrasta . Zresztą tytuł filmu dostarcza nam dużo informacji . Wręcz jest jak ostrzeżenia dla wszystkich którzy nie służą tej mafii .
DSK przeginał i kompromitował swój urząd zbyt nachalnie i oficjalnie w dodatku starował na fotel prezydenta Francji . Ruchacz prezydentem Francji

Caligula XXI wieku , i te orgie na Wersalu
Kolejny etap po gwałcie to ruchanie nietypowych zwierzą
Może miał film by wyruchać czarna grubą brzydką z wielkimi warami pokojówkę , czemu nie, mój kumpel ma film na karlice , jebnięty jakiś czy tylko lubi urozmaić sobie życie
DSK , zrobił swoje , DSK musiał odejśc , bo zachować się przy stole nie potrafił . Siorbał i mlaskał za co został upomniany przez swoich przyjaciół, po czym pozwolili mu pozostać w pokoju gdzie jest stół na którym dzieli się i pożera łupy , bo tak historia DSK się kończy :
Ostatecznie zarzuty wobec byłego już szefa MFW w tej sprawie zostały wycofane wobec uznania przez prokuratorów zeznań pokojówki za niewiarygodne w zakresie zmuszenia do stosunku seksualnego... |
A to , żeby nie upierał się przy startowaniu do prezydentury :
... Dominique Strauss-Kahn został w tym samym czasie pozwany o próbę zgwałcenia w 2003 przez francuską dziennikarkę Tristane Banon[9]. Przedstawione zarzuty uniemożliwiły mu w praktyce start w wyborach prezydenckich w 2012, w których miał zamiar wziąć udział |
Ale koledzy nie zapomną o koledze, głodu nie poczuje , ale o dawnych latach Sytości niech zapomni :
We wrześniu 2013 podano, że Strauss-Kahn wykupi 20% udziałów i zostanie prezesem Anatevka SA, firmy luksemburskiej z branży finansowej notowanej na giełdzie w Paryżu, która ma zmienić nazwę na LSK (Leyne, Strauss-Kahn & Partners) |
Zapewne koledzy od żarcia , w ten sposób dosypali mu
bromu do żarcia
Takie filmy trzeba robić i ludzie muszą je oglądać , by zobaczyć jak
nas ruchają . Bo ten film jest o ruchaniu ludzi dosłownie i w przenośni . Tych pięknych dziwek i tych brzydkich pokojówek . Dosadnie mówi mamy władze i was ruchamy