W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Wartościowe rozmowy   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 12654
Strona:  «   1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:00, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
King Crimson napisał:
Ważny komunikat od Piotra Korczarowskiego.
Dokładnie tak KorczoCiocia, Braun KOMPLETNIE NIE NADAJE SIĘ NA DYPLOMATĘ ,
oto dowód:

start:

3:24 - 3:26
"cała idea wschodu to jest szacunek dla głowy państwa"

jeden garnek przygfadał drugiemu a forumowy troll rozsyła te z dupy wyskrobane mądrości
czyli, wszystko jest w (ich) rodzinie, poskładane , poukładane i zgodne z (ich) przeznaczeniem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:04, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szanowni, spierdalać mi z tego wątku z tą kurwą Maciakiem. Nie raz i nie dwa wspominałem, że to kanciarz i cwaniak pierwszej wody. Nie kupuję tego czegoś i proszę nie zaśmiecać wątku tym pierdolonym matołem. Kurwa baran który pierdoli każdemu willa z basenem i snuje wizje szklanych domów. Wy kurwa tłuki zajebane, kogo mi tu wrzucacie jak wartościowego do posłuchania? Palanta który ma problem z podtarciem własnej dupy? Olszański go dobrze nazwał babcia Maciak - bo to taka mizeria ludzka i gówniana przeciętność.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:31, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

King Crimson napisał:
Szanowni, spierdalać mi z tego wątku z tą kurwą Maciakiem. Nie raz i nie dwa wspominałem, że to kanciarz i cwaniak pierwszej wody. Nie kupuję tego czegoś i proszę nie zaśmiecać wątku tym pierdolonym matołem. Kurwa baran który pierdoli każdemu willa z basenem i snuje wizje szklanych domów. Wy kurwa tłuki zajebane, kogo mi tu wrzucacie jak wartościowego do posłuchania? Palanta który ma problem z podtarciem własnej dupy? Olszański go dobrze nazwał babcia Maciak - bo to taka mizeria ludzka i gówniana przeciętność.
Spokojnie panie dzieju, to samo można powiedzieć o tej męskiej modelce, Korczarowskiej. Możesz mieć alergię na Maciaka, ale sądzę że podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie. I jeżeli będziesz propagował braunowe albo korczarowskie łajno, to jeżeli będę miał akurat coś na podorędziu przeciwko, to nie omieszkam tego zakomunikować, aby ludzie sami sobie ocenili ile to jest warte.
Według mnie, to co powiedział Maciak jest warte.

Cytat:
Olszański go dobrze nazwał babcia Maciak - bo to taka mizeria ludzka i gówniana przeciętność.
A z kolei tego konfidenta Ojszczańskiego ładnie skomentował Pan Wojtek z Normandii, jako chłopczyka w krótkich spodenkach. Surprised

oko napisał:

jeden garnek przygfadał drugiemu a forumowy troll
Forumowy trol to TY, we własnej osobie. W dodatku upośledzony bo nic nie kumasz.
Więc wyjaśnię ci debilu jak Abel krowie na rowie. Tak, cała idea wschodu to szacunek do głowy Państwa (cywilizacja Turańska)- i jeżeli ktoś będzie obrażał ich głowę państwa to oni z takim kimś nie będą rozmawiać. Czy to się tobie podoba czy nie.

Cytat:
z dupy wyskrobane mądrości
Z dupy to ciebie wyskrobali. PATAŁACHU .
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:24, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
King Crimson napisał:
Spokojnie panie dzieju, to samo można powiedzieć o tej męskiej modelce, Korczarowskiej. Możesz mieć alergię na Maciaka, ale sądzę że podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie. I jeżeli będziesz propagował braunowe albo korczarowskie łajno, to jeżeli będę miał akurat coś na podorędziu przeciwko, to nie omieszkam tego zakomunikować, aby ludzie sami sobie ocenili ile to jest warte.
Według mnie, to co powiedział Maciak jest warte.

Cytat:
Olszański go dobrze nazwał babcia Maciak - bo to taka mizeria ludzka i gówniana przeciętność.
A z kolei tego konfidenta Ojszczańskiego ładnie skomentował Pan Wojtek z Normandii, jako chłopczyka w krótkich spodenkach. Surprised

oko napisał:

jeden garnek przygfadał drugiemu a forumowy troll
Forumowy trol to TY, we własnej osobie. W dodatku upośledzony bo nic nie kumasz.
Więc wyjaśnię ci debilu jak Abel krowie na rowie. Tak, cała idea wschodu to szacunek do głowy Państwa (cywilizacja Turańska)- i jeżeli ktoś będzie obrażał ich głowę państwa to oni z takim kimś nie będą rozmawiać. Czy to się tobie podoba czy nie.

Cytat:
z dupy wyskrobane mądrości
Z dupy to ciebie wyskrobali. PATAŁACHU .

Zgłaszam, by użytkownikowi emisariusz ograniczyć limit wpisów by oraniczyć jego chamskie trollowanie.
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:00, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chuj mnie to interesuje. Możesz klęknąć i zrobić Maciakowi lachę a w moim wątku nie chcę tej kurwy widzieć. Zrozumiałeś kurwa czy dalej będziesz tu burdel robił? Załóż sobie inny temat i tam wrzucaj jakieś popłuczyny, które uznajesz za wartościowe. Ludzie poczytują to miejsce i nie rób burdelu bo dbam o to żeby ten temat trzymał fason. Mało tego kurwa zostawiam ludziom pole do przemyśleń a nie kurwa zapierdalam wszystko jakimś zjebanym komentarzem.
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:05, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dalej sytuacja w kraju robi się dość nerwowa. Co raz więcej niestety informacji o zorganizowanych napadach z torturami i wymuszeniami włącznie. Lata `90 wracają pełną parą :/ Typowanie obiektów, obserwacje i inne sytuacje stają się powszechne. W mediach oczywiście kurwa cisza...

Andrzej Poneta w programie Bądź na bieżąco.
https://www.youtube.com/watch?v=D1V5rU0jJWs
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:09, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Chuj mnie to interesuje. Możesz klęknąć i zrobić Maciakowi lachę a w moim wątku nie chcę tej kurwy widzieć. Zrozumiałeś kurwa czy dalej będziesz tu burdel robił?
Uspokój się, ja tu żadnego burdlu NIE robię. A w przyszłości zrobię to, co uznam za stosowne.

Cytat:
dbam o to żeby ten temat trzymał fason. a nie kurwa zapierdalam wszystko jakimś zjebanym komentarzem.
Przepraszam bardzo, ale właśnie wkleiłeś zjebany komentarz KorczoCioci (tudzież popłuczyny jakiegoś Ponety) - więc nie rób z siebie takiego świętoszka Rolling Eyes

( p.s. A może jesteś taki zły, bo ktoś ośmiela się naruszać błogosławione imię twojego ryżobrodego idola , hmm? -co to aż z dalekich Stanów na złamanie karku przyleciał tu ratować pierwotną, a może i nawet drugą, cholera go wie, "ojczyznę w potrzebie"; a jego niewyjaśnione konszachty z Lenczowskim są nadal owiane mgłą tajemnicy....)
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:29, 22 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Genialna rozmowa:

"Sakrament obłudy" - Robert Samborski - Wyznania Kleryka

Cytat:
Robert Samborski przez 6 lat był w Seminarium Duchownym. Napisał książkę, w której zawarł wspomnienia z tego czasu. Księża nie muszą być ani wybitni, ani dobrze wykształceni. Mają być posłuszni. Kto się wyróżnia ten będzie miał kłopoty. Lepiej siedzieć cicho bo można stracić wszystko.

robert

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:13, 22 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest taka gra nazywa się ją wyborami, można ją przyrównać do gry w 3 karty. Ważne jest to by zaangażować w nią jak najwięcej osób, podobnie jak w grze w 3 karty. Nikt nie próbuje zmienić zasad tej gry pomimo tego, że doskonale zna krytyczne punkty. Nie zastanawialiście się dlaczego wybory są anonimowe a uczestnictwo już nie? dlaczego dorośli boją wstydzą się odpowiedzialności.
Powrót do góry
de93ial

Post zebrał 170 sat

PostWysłany: 07:57, 24 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakby wybory mogły cokolwiek zmienić, zostałyby zakazane.
Wersja PL
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:55, 24 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dr Hubert Czerniak. Walka trwa. Ale ten gość mi imponuje.

https://www.youtube.com/watch?v=rceMNmAvLYc

"Uwaga TVN, czyli kto się boi Huberta Czerniaka i naturalnych metod wspierania zdrowia?!"
Powrót do góry
robert

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:36, 24 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Konstytucja

Art. 4. Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
Art. 104. Posłowie są przedstawicielami Narodu. Nie wiążą ich instrukcje wyborców.
Question
Powrót do góry
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:47, 25 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To kto jest wyborcą a kto członkiem Narodu?
Wersja PL
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 170 sat

PostWysłany: 09:40, 25 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ZABAWA W GŁUCHY TELEFON - Jarosław Dobrucki - polityka Stanów Zpierdolonych względem Ukrainy.
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:59, 27 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grzegorz Skwarek ku pokrzepieniu. Pamiętajcie że taplając się w tych jebanych bieżących informacjach ryjemy sobie emocje do kwadratu.

Nie dajcie się zastraszyć! - obecny i nadchodzący czas.

https://akariaryaca.com/nie-dajcie-sie-zastraszyc-obecny-i-nadchodzacy-czas
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 170 sat

PostWysłany: 19:52, 01 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ZAŁATWIMY TO W 24 GODZINY - COFAJĄC SIĘ NA Z GÓRY UPATRZONE POZYCJE - Jarosław Dobrucki
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Strona 14 z 14

Skocz do: