| Cytat: |
| Kiedyś forum dla odkrywców, |
LOL , ten gość jest bardziej żenujący niż myślałem. Kiedyś to forum
było zawalone tematami o iluminatach, armagedonem/
transformacjami2012, przebiegunowaniem, Davidem Icke, projektem Cheops, projektem Venus, Davidem Wilcockiem, planetą Nibiru, kalendarzem Majów, Zeitgeistem....i gównofilozoficznymi bredniami tworzonymi przez potłuczoną gimbazę. Nie powiem, czasem można było znaleźć coś ciekawego i odkrywczego, ale w większości to był charakterystyczny spam pojawiający się u progu każdego nowego milenium. Tylko że ludzie dorośleją. Obecnie forum jest dużo ciekawsze i ma więcej do zaoferowania dla ludzi inteligentnych. A ty najwyraźniej nadal chodzisz w krótkich spodenkach, skoro z taką nostalgią wspominasz "stare czasy", i twierdzisz że forum zmieniło się na gorsze, WTF
| Cytat: |
| teraz dla paranoików, stało się pospolitym śmietnikiem |
..

zaraz zaraz.. twierdzisz, że
teraz jest tu śmietnik dla paranoików (?) -ale kiedyś dla poważnych odkrywcuff, tak?
A ja myślę że po prostu sam nie masz nic mądrego do powiedzenia, pustaku - bo gdybyś miał to tworzyłbyś wartościowe twoim zdaniem treści, zamiast narzekać że ich nie ma, i z bulem dópy wspominać "stare dobre czasy". Rzeczywistość poszła do przodu, a ty chyba nie nadążasz. O Jak mi przykro. Biedny chłopiec, on by chciał projekt Venus na tapecie

. No to w czym problem, odświeżyć godnego tematu nie potrafisz?? Bozia intelektu poskąpiła? Pokaż mistrzu klasę, dlaczego nie podzielisz się tym, co odkryłeś

. Coś ty taki kurwa nieśmiały?