Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 07:51, 10 Sty '25
Temat postu:
Kiedyś widziałem badania wskazujące, że im częściej podczas jednej czynności człek zerka na inny ekran (np. w trakcie oglądania filmu zerka na tablet/telefon) tym niższe IQ.
Ogłupianie coraz powszechniejsze.
Sam w pudełko z dyabuami zerkam tak rzadko jak tylko mogę. Czasem zapominam, że mam, często zostawiam bo nie widzę sensu w noszeniu.
Wysłany: 13:47, 10 Sty '25
Temat postu:
de93ial napisał:
Kiedyś widziałem badania wskazujące, że im częściej podczas jednej czynności człek zerka na inny ekran (np. w trakcie oglądania filmu zerka na tablet/telefon) tym niższe IQ.
Pierdolenie.. jest tyle rzeczy do sprawdzenia, że zwyczajnie czasu nie starcza. Już i tak wszystko oglądam na mocno podwyższonej prędkości żeby to jakoś upchać, czasem po kilka filmików na przemian, przełączam, to tu to tam, bo na jednym to trudno się czasem skupić kiedy jest zbyt długi - a w kolejce czeka 10 kolejnych...
Ale tylko i wyłącznie na kompie. Żadko mam internet w telefonie, oglądnie w telefonie zamiast na dużym ekranie to czysta głupota. (no chyba że w podróży)
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 15:54, 10 Sty '25
Temat postu:
Ciągniemy wiedzę z neta jak odkurzacz. Jak pojebani. Dna nie ma i umiaru nie ma. Ja wiem, że nikt z tu obecnych nie ogląda zapchaj gówien kolorowych tylko to co jest ciekawe i wydaje się nam dość istotne. Najgorsze jest że to ćpuństwo poszerzania wiedzy zakrawa na obłąkanie i sporo osób zatraca można wręcz powiedzieć funkcje życiowe. Diabeł tkwi w szczegółach.
Wysłany: 21:52, 11 Sty '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
Ciągniemy wiedzę z neta jak odkurzacz. Jak pojebani. Dna nie ma i umiaru nie ma. Ja wiem, że nikt z tu obecnych nie ogląda zapchaj gówien kolorowych tylko to co jest ciekawe i wydaje się nam dość istotne. Najgorsze jest że to ćpuństwo poszerzania wiedzy zakrawa na obłąkanie i sporo osób zatraca można wręcz powiedzieć funkcje życiowe. Diabeł tkwi w szczegółach.
Hehe...niestety, ale to forum składa się w większości z takich przypadków😉 wpis gościa przed tobą tyłka to potwierdza😁
Wysłany: 10:13, 12 Sty '25
Temat postu:
stronnik napisał:
de93ial napisał:
Pierdolenie.. jest tyle rzeczy do sprawdzenia, że zwyczajnie czasu nie starcza. Już i tak wszystko oglądam na mocno podwyższonej prędkości żeby to jakoś upchać, czasem po kilka filmików na przemian, przełączam, to tu to tam, bo na jednym to trudno się czasem skupić kiedy jest zbyt długi - a w kolejce czeka 10 kolejnych...
Ale tylko i wyłącznie na kompie. Żadko mam internet w telefonie, oglądnie w telefonie zamiast na dużym ekranie to czysta głupota. (no chyba że w podróży)
Wysłany: 10:35, 12 Sty '25
Temat postu:
de93ial napisał:
Pozostaje tylko współczuć rozyebanej koncentracji.
dzięki.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 17:16, 13 Sty '25
Temat postu:
Tak się zastanawiałem jak to możliwe, że dookoła świata rośnie komunizm, narodowy socjalizm albo inny złodziejodzizm a tu kurwa pyk i w Argentynie jak Filip z Konpoii wyrasta Javier Milei. Byłem przekonany, że pewnie jak zwykle skończy się na pierdoleniu głupot, a tu gość zaczyna robić rewolucję gospodarczą, uwalnia rynek, wywala urzędników i tnie raka związanego z biurokracją... wtf?
Sprawa stała się jasna jak słońce jak zerkniemy na Mercosur. Najpierw zostało rozpierdolone w drobny mak europejskie, lokalne rolnictwo. Konkurencji w zasadzie nie ma, bo z jednej strony dorżnięto je gównem w dumpingowych cenach z Ukrainy a z drugiej zielonym ładem, ptasią i świńską grypą, wściekłymi krowami i co tam sobie jeszcze przypomnicie z myjkami do rąk na podczerwień w chlewniach włącznie.
Natura próżni nie znosi co spowoduje, że podaż produktów rolnych (zwłaszcza mięsnych) wywali w Argentynie w kosmos i dzięki deregulacjom Javiera cena jeszcze bardziej spadnie. Nasi kochani Jankesi dopierdolą takie marże że się... nie zesramy a oni i tak na tym zarobią krocie. Do tej pory wspaniały zamorski hegemon żył sobie eksploatując chinoli dopóki ci się nie wkurwili i trzeba zacząć golić innych frajerów. Tak samo jak z LNG i innymi pierdołami bez których niestety w obecnych czasach funkcjonować się nie da, albo da się tyle że z powrotem w jaskiniach.
Wiadomo, Chiny nie będą nic kupować od USA bo sobie sami wyprodukują. Bliski wschód? Szejkowie? hehe na pewno polecą pod hotdogi do wuja sama Afryka? W zasadzie to terytorium podległe Chinom i Rosji. Także do wyjebania na miękko pozostaje Europa. I zostanie wypierdolona przez swojego wielkiego sojusznika jakim jest USA a nie żadna Rosja czy Chiny. Prezydent Trump pokaże jak to się robi.
Wysłany: 19:51, 13 Sty '25
Temat postu:
de93ial napisał:
Powiedz @p4lm czy twój kieszonkowy szpieg już czyta Ci w myślach?
W myślach może nie , ale wystarczy pochwałka mojej żony że nasza zmywarka ma już 13 lat i dalej śmiga żebym pod wieczór przeglądając kompa miał reklamy z jakim produktem?
Wysłany: 20:24, 13 Sty '25
Temat postu:
p4lm napisał:
de93ial napisał:
W myślach może nie , ale wystarczy pochwałka mojej żony że nasza zmywarka ma już 13 lat i dalej śmiga żebym pod wieczór przeglądając kompa miał reklamy z jakim produktem?
A ja NIGDY nie miałem takich kurwa historii. A kupuję to i owo, i wyszukuję. Do telefonu mogę gadać godzinami łącznie z konkretnymi nazwami firm i produktów. I jeszcze mi się kurde nigdy nie zdarzyło żebym nie musiał najpierw wpisać co mnie interesuje. Od 13 lat zero reklam poza przypadkowym gównem raz w miesiącu. W ogóle co to są "reklamy na kompie" (-albo w telefonie) bo nie ogarniam ?
Wysłany: 21:49, 13 Sty '25
Temat postu:
Przeglądasz strony typu o2, rmf itp i są tam miejsca na reklamy więc domyślnie pokazuje Ci spersonalizowane. Kiedyś była jedna dla wszystkich, dziś zaciągają dane zewsząd.. wyszukiwarka , przeglądanie... mikrofon robi swoje. Pytanie jaki masz telefon bo na iphone podobno to nie działa, ja mam samsung
Wysłany: 21:57, 13 Sty '25
Temat postu:
huawei
Wysłany: 08:07, 14 Sty '25
Temat postu:
p4lm napisał:
de93ial napisał:
Mi znajomi raportują, że już zaczął im czytać w myślach. Na tyle zebrane info w cyfrowym bliźniaku są pełne, że potrafi przewidzieć o czym dany człek pomyśli, bez mówienia.
Post zebrał 140 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:15, 20 Sty '25
Temat postu:
Organizowanie tajnych kompletów - to jest to, co Polacy lubią najbardziej. Kiedy otrzymują taką sposobność- są po prostu w siódmym niebie.
Wysłany: 13:48, 23 Sty '25
Temat postu:
Dariusz Nejman:
EUROPA NARODÓW
Wszystko dzieje sie w przyszłości i ta przyszłość spędza sen z powiek. O co chodzi ? Nie o co, tylko o kogo !! O młodych, o rzeszę młodych i następnych młodych, tych jacy nie oglądają telewizji i korzystają z wolności w interencie. To dlatego zabito Jaśkowskiego, i z tego powodu, za wszelką cenę władza dąży do wprowadzenia drakońskiej cenzury w internecie.
Czas biegnie, jest go coraz mniej, więc przed oczami najpodlejszych z podłych widmo utraty władzy, upadek systemu opartego na podości, na metodzie kija i marchewki. By tej metody używać trzeba sprowadzić naród do parteru, na kolana, by bił się między sobą o lepsze warunki życia. Tak było za czasw PRL-u i ta metoda działała zawsze niezawodnie. Ich strategia polega na ogłupianiu społeczeństwa i chowaniu się pod parasol każdego mocarstwa, jakie zaoferuje im utrzymanie statusu nadzorcy i życie na koszt upodlonego społeczeństwa.
To wszystko wplecione jest w spisek wymierzony w USA. Rosjanie dogadali się z oligarchią zachodniej Europy że zbudują most aż do Pekinu i zepchną USA z piedestału. To dlatego Merkel powiedziała że pomiędzy nami, Niemcami i Rosją, nie ma już nikogo. Otwarty konflikt z Polakami nie wchodził w rachubę, więc zdecydowano się Polskę zniszczyć przez "europeizację".
Nie słuchajcie bzdur wygłaszanych przez skorumpowanych dziennikarzy, spójrzcie na mapę cen energii i na to jak wygląda produkcja energii na Zachodzie. Oni mogli sobie pozwolić na szaloną strategię klimatyczną, bo mają JESZCZE energetykę jądrową i deklarują że kiedyś, tam w przyszłości, tej energii się pozbędą, ale ją mają i cena energii na całym zachodzie jest nawet o 70% tańsza niż w Polsce. Dobrze sprawdźcie, ceny energii w Europie są najwyższe w byłych krajach bloku sowieckiego i w trzech krajach chrześcijańskich, w Irlandii, we Włoszech i w Grecji. Nic WAM to nie mówi ? Dziwicie sie że Bruksela przeprowadziła pucz w Sądzie Najwyższym Rumunii ?
Teraz następne mapy. Zobaczcie, na mapę po pandemii. W kogo ta pandemia uderzyła najmocniej ? Tyle razy o tym pisałem. Tak, w Polskę, dotkliwie także we Włochy, czyli znowu dwa kraje chrześcijańskie. Z tym że Włochy to są Włochy a my to Polin, Włochami rządzą Włosi, włoskiej mafii nikt nigdy nie zinfiltrował, bo są lojalni wobec siebie i zwarci, w przeciwieństwie do Polaków. Rzecz w tym że sytuacja finansowa Polski jest tragiczna, dług rzędu 13 bln złotych. I znowu mapa, tym razem służby zdrowia, czy gdzieś w Europie pacjenci czekaja pięć lat na wizytę u lekarza ? Czy WY nie widzicie co się stało z polską służbą zdrowia w ciągu piętnastu lat ? Teraz połączcie kropki, do wielkiego długu, gigantycznego długu, nie mniej gigantycznego defictytu budżetowego, świadczącego o tym, że władza zamiast tworzyć się nieustannie zadłuża, doszła wielka fala chorych, jaka obciążyła przygniecione długiem państwo. Przypadek ?
Następna mapa, to wojna na Ukrainie. Kto ponosi jej największe skutki w Europie, jaka gospodarka jest przez tę wojnę najbardziej eksploatowana ? Do fatalnej kondycji polskich finansów doszły szalone programy pomocowe dla Ukrainców. Do tego nieustannie podtrzymywane zagrożenie ze strony Rosji i wielkie wydatki na zbrojenia kosztem polskiej gospodarki. Na koniec tej niewyczerpującej wyliczanki - rolnictwo. Nieustanne podejścia pod polskie rolnictwo, jak nie piątka dla rolnictwa, to ukraińskie płody rolne, jak nie ukraińskie płody rolne to Merocsur.
Czy WY dalej tego nie widzicie, znowu jak za PRL--u, kabarety, Sanah, Podsiadło, kultura odwraca uwagę opinii publicznej od tego co WAM wyżej opisałem. Zapewniam WAS, jest tu w kraju grupa zakonspirowanych, uzbrojonych ludzi, jaka nigdy nie będzie go bronić, czego dali dowód podczas pandemii, jaką współorganizowali, nie będą z kimkolwiek walczyć, choć wydajemy na to bajońskei sumy, ta grupa dogada sie z każdym, sprzeda Polskę hurtem, każdego patriotę i jego rodzinę, kto zagwarantuje jej życie na odpowiednim poziomie kosztem reszty społeczeństwa. I będzie sie chełpić że obroniła nasz kraj, jak to robi od dekad.
Dla tej tej grupy młodzi Polacy stanowią największe zagrożenie, bo nie będą mogli nimi manipulować, bo młodzi są zbyt świadomi, dlatego dążą do zniszczenia Polski, by rzucić młodych na kolana, odebrać im przyszłość, i bawić się w grę kijem i marchewką, jak za PRL-u. Najpierw jednak wykończą takich Jaśkowskich, by usunąć przeszkody z drogi i uciszyć internet.
Jakie jest lekarstwo na tę podłość , na tych najpodlejszych z podłych ? Europa narodów, połączona silnym sojuszem z amerykańskimi patriotami. Trzeba zrobić wszystko by ochronić młode pokolenie. I zrobię wszystko by tak się stało, i namawiam WAS gorąco, przyłączcie się do tej walki, czas nagli.
---------------------------------------------------
Od siebie dodam, że Jaśkowski zmarł w wieku zaledwie 68 lat. Facet, który o zdrowiu wiedział niemal wszystko umiera sobie ot tak, kiedy to do momentu "ciężkiego stanu" był w pełni sprawny zarówno fizycznie jak i umysłowo co przynajmniej raz w tygodniu potwierdzał w rozmowach w necie. Skurwysyny.
Wysłany: 16:12, 05 Lut '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
Wysłany: 10:50, 12 Lut '25
Temat postu:
Wysilił byś się trochę a nie mi tu smarkasz jak denne wrzuty na poziomie 3latka. Nikt kurwa z nas tu żyjących nie jest żadnym pierdolonym autorytetem i oby z dala od takich pobudek. Odnieś się do tego dlaczego dany fragment tu umieściłem i jeśli potrafisz go zakwestionować to może wyprowadzisz mnie i czytelników z błędu poznawczego.
Mówi tak, jakby to było przesądzone. Jakby widział rozkazy i mapy z naniesionymi danymi.
W rzeczy samej, jeśli to ma nastapić, to w jaki sposób jest jawne ? Skoro ma to być tzw. false flag, to już o tym wie cały świat. Może ktoś z okolic Lublina powie czy coś się na tamtym terenie dzieje?
Ten gostek, mający notorycznie wewnętrzną czkawkę zatykającą swobodną wypowiedź, jest coraz bardziej podejrzany.
Jego, mimo wszystko, monotonny przekaz, identyczny do prezentowanego w poprzednich nagraniach, a przecież informujący o tym, że u nas będzie się strzelać, jest tym bardziej dziwny.
Czy mówiłbyś o tym o czym on mówi w taki sposób? I z taka pewnością...
Wysłany: 20:50, 13 Lut '25
Temat postu:
Oko nie wiem. Raczej do tej pory nie spotkałem się z tym, żeby rzucał aż takie rewelacje bez pokrycia. Jeśli gdyba to zazwyczaj jasno o tym mówi. Z tego materiału wynika, że ma pełne przeświadczenie. Szperam jeszcze za jakimś źródłem które to potwierdza, ale póki co nic nie mam.
Wysłany: 22:11, 13 Lut '25
Temat postu:
oko napisał:
Jego, mimo wszystko, monotonny przekaz, identyczny do prezentowanego w poprzednich nagraniach, a przecież informujący o tym, że u nas będzie się strzelać, jest tym bardziej dziwny.
Czy mówiłbyś o tym o czym on mówi w taki sposób?
A co ma robić, biegać w panice z gołą dupą po pokoju i rwać włosy? Ty się również o tej [informacji] dowiedziałeś - a mimo to twój post jest bardzo spokojny
Cytat:
jest coraz bardziej podejrzany.
O co go podejrzewasz? _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Wysłany: 12:26, 14 Lut '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
Oko nie wiem. Raczej do tej pory nie spotkałem się z tym, żeby rzucał aż takie rewelacje bez pokrycia. Jeśli gdyba to zazwyczaj jasno o tym mówi. Z tego materiału wynika, że ma pełne przeświadczenie. Szperam jeszcze za jakimś źródłem które to potwierdza, ale póki co nic nie mam.
znalazłeś coś?
ponowię, facet ze swoją manierą mówienia tego co ma być, jest wkurwiający. Bo wiesz, jak ktoś z taką swbodą opowiada o ukrywanych, krocie kosztujących tajnych projektach, to albo ci którzy je tworzą są debilami albo on jest podstawiony. Powiedział choć raz skąd ma informacje o których mówi?
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...11, 12, 13, 14 »
Strona 12 z 14