W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Alternatywne kryptowaluty - ktoś ryzykuje?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
9 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Gospodarka i pieniądze Odsłon: 35855
Strona:  «   1, 2, 3 ... 10, 11, 12 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stronnik

Post zebrał 200 sat

PostWysłany: 05:17, 11 Sie '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Troszeczkę w powyższym temacie, QLogos. Nie chcę niczego oceniać przed zachodem słońca, bo różnie sprawy mogą się potoczyć. A poza tym- czy to jest scam czy nie jest scam, to kwestia drugorzędna. Powiedzcie czym różni się scam od uznanej kryptowaluty ...no tylko tym, że uznana kryptowaluta to scam, któremu się powiodło Dancing . Od bitcoina począwszy.
Szanse na (piramidalny) sukces są być może dość wątłe i mizerne, pijar zresztą faktycznie mają fatalny i widać że Tymochowicz nie ma bladego pojęcia jak to się robi [dobrze że chociaż stronka jest], ale stare wygi w temacie powiedzą, że im większy scam tym nawet lepiej Very Happy Surprised . W tym biznesie ryzyko jest wpisane w koszta - to są drobniaki z kieszeni rzucane przed wieprze.
A pan Piotr niestety jest człowiekiem z innej epoki, który na stare lata usłyszał o "technologii blockchain" -i postanowił że wjedzie w to Laughing ... Ewentualnie ten jego projekt to faktycznie taki genialny że mucha nie siada Confused - nie wiem, nie znam sie.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:26, 09 Wrz '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LegaT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:18, 07 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio wrzuciłem to, co pętało się po jakiejś giełdzie, czyli ok. 500$ w algorand https://explorer.perawallet.app/address/.....73MWLC5IE/ możeta sprawdzić.
Powrót do góry
LegaT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:15, 16 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odświeżam. Jak widzicie zwiększyłem zaangażowanie w Algo. Widocznie muszę w to wierzyć. Ten temat zaczął się od Doge, o ile jednak zapytacie mnie co za 10-20 lat będzie miało lepszą adopcję, Doge czy Algo, to odpowiedź jest dla mnie oczywista. Ten pociąg szybko odjeżdża, ale nie jest jeszcze za późno. W zasadzie to idealny moment, wystarczy spojrzeć na wykres kilkuletni - to jest po prostu absolutna okazja. Więc jeżeli spóźniliście się na jakieś popularne projekty pędzące teraz gdzieś wysoko, w które niepewnie jest wam w takim układzie wchodzić, to jest na to jedno proste rozwiązanie.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:13, 19 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
Troszeczkę w powyższym temacie, QLogos.
Tymczasem w okolicy:

oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:08, 19 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
stronnik napisał:
Troszeczkę w powyższym temacie, QLogos.
Tymczasem w okolicy:

szczególnie inspirująca jest "emocjonalna sztuczna inteligencja".
Temat ciekawy i ciekawe są w nim zawarte nazwiska. Niby odludzie, niby egzotyka to jednak klimat jest swojski.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Gospodarka i pieniądze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strona 12 z 12

Skocz do: