Post zebrał 200 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 05:17, 11 Sie '24
Temat postu:
Troszeczkę w powyższym temacie, QLogos. Nie chcę niczego oceniać przed zachodem słońca, bo różnie sprawy mogą się potoczyć. A poza tym- czy to jest scam czy nie jest scam, to kwestia drugorzędna. Powiedzcie czym różni się scam od uznanej kryptowaluty ...no tylko tym, że uznana kryptowaluta to scam, któremu się powiodło . Od bitcoina począwszy.
Szanse na (piramidalny) sukces są być może dość wątłe i mizerne, pijar zresztą faktycznie mają fatalny i widać że Tymochowicz nie ma bladego pojęcia jak to się robi [dobrze że chociaż stronka jest], ale stare wygi w temacie powiedzą, że im większy scam tym nawet lepiej . W tym biznesie ryzyko jest wpisane w koszta - to są drobniaki z kieszeni rzucane przed wieprze.
A pan Piotr niestety jest człowiekiem z innej epoki, który na stare lata usłyszał o "technologii blockchain" -i postanowił że wjedzie w to ... Ewentualnie ten jego projekt to faktycznie taki genialny że mucha nie siada - nie wiem, nie znam sie.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 06:15, 16 Lis '24
Temat postu:
Odświeżam. Jak widzicie zwiększyłem zaangażowanie w Algo. Widocznie muszę w to wierzyć. Ten temat zaczął się od Doge, o ile jednak zapytacie mnie co za 10-20 lat będzie miało lepszą adopcję, Doge czy Algo, to odpowiedź jest dla mnie oczywista. Ten pociąg szybko odjeżdża, ale nie jest jeszcze za późno. W zasadzie to idealny moment, wystarczy spojrzeć na wykres kilkuletni - to jest po prostu absolutna okazja. Więc jeżeli spóźniliście się na jakieś popularne projekty pędzące teraz gdzieś wysoko, w które niepewnie jest wam w takim układzie wchodzić, to jest na to jedno proste rozwiązanie.
Wysłany: 11:13, 19 Lis '24
Temat postu:
stronnik napisał:
Troszeczkę w powyższym temacie, QLogos.
Tymczasem w okolicy:
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 12:08, 19 Lis '24
Temat postu:
stronnik napisał:
stronnik napisał:
Troszeczkę w powyższym temacie, QLogos.
Tymczasem w okolicy:
szczególnie inspirująca jest "emocjonalna sztuczna inteligencja".
Temat ciekawy i ciekawe są w nim zawarte nazwiska. Niby odludzie, niby egzotyka to jednak klimat jest swojski.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...10, 11, 12
Strona 12 z 12