|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 15:24, 10 Wrz '25
Temat postu: |
|
|
Nom ciekawa teoria spiskowa że akurat w Polsce sądy są super nastawione przeciw ojcom lol sorry nie trzyma się kupy gdyby sądy jakoś zarabiały na tym że niby ojciec musi walczyć latami o dziecko i z tego kasę trzepać to podobnie byłoby na całym świecie. Wygląda na to, że faceci w Polsce po prostu ssą i są 100 lat za murzynami. No dajcie jakąś znaną sprawę np. Amber Heard- Johnny Depp no oboje byli popaprani i mieli wiele za uszami ale Depp ostatecznie wygrał jakoś na świecie faceci wygrywają jak kobieta jawnie oszukuje i kłamie a w Polsce biedaki tylko przegrywają uuuu. Widać nie pamiętają co robią bo chleją i ćpają cały czas raczej.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 15:27, 10 Wrz '25
|
|
Więc możesz już naprawdę zamknąć ryja BO NAPRAWDĘ REPREZENTUJESZ GÓWNO -W MYŚLENIU I W DZIAŁANIU.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:28, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | Nom ciekawa teoria spiskowa że akurat w Polsce sądy są super nastawione przeciw ojcom |
Nom , akurat chyba twoja teoria , znowu jakieś gówno wymyślone na poczekaniu(?) , bo NIKT TU nie wspominał że takie rzeczy to tylko w Polsce (??)  ... . Zatem Wypierdalaj na marsa dziwko tam twoje miejsce chyba?
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:28, 10 Wrz '25
|
|
Koleś coś tam pieprzy że w Niemczech facet miał opiekę nad dzieckiem a babka wróciła do Polski i magicznie zabrali mu dziecko. Bardzo ciekawe skąd niby takie różnice w krajach nie aż tak różnych od siebie? aha wygląda na rojenia starego dziadka piernika mhm
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:30, 10 Wrz '25
|
|
ty stara kurwo ruro mówiłaś coś?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:33, 10 Wrz '25
|
|
No że jesteś żałosny zamiast walczyć o dziecko i nawet przegrać ale walczyć to nawet do sądu nie pójdziesz za bardzo się boisz i cie zwyczajnie nie stać bo cały swój czas spędzasz grając w szachy i oglądasz idiotyzmy które ci zrobiły sieczkę z mózgu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:34, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | Koleś coś tam pieprzy że w Niemczech facet miał opiekę nad dzieckiem a babka wróciła do Polski i magicznie zabrali mu dziecko. |
Magicznie?? że co ..magicznie? .. Ja bym ci najchętniej tą "magię" do ryja wepchnął kurwo zajebana. Jak do mnie mówisz to staraj się używać języka pozbawionego takich debilnych wtrętów okey? .. Ja ci kurwa dam magię szmato.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:38, 10 Wrz '25
|
|
No więc pokazałem ci co można w sądzie zdziałać, czego nie rozumiesz pierdolona kobieto?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:40, 10 Wrz '25
|
|
Mam narażać dziecko na jeszcze kolejne manipulacje ze strony matki?? Nice try podstępna obłudna ściero .
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:52, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | Koleś coś tam pieprzy rojenia starego dziadka piernika |
Alienowany ojciec, człowiek dogłębnie skrzywdzony, przez kobietę, nie żaden stary "dziad piernik" .. i nie żadne "pieprzenie" ... tylko kolejna autentyczna ludzka tragedia kryjąca się za latami utarczek i walki o sprawiedliwość. Ale taka nędzna mała kurewka jak ty nie jest wstanie tego pojąć co nie?. Już brak słów na ciebie mentalny pustaku, ścierwojadzie, bo każda obelga jaką można by było na ciebie rzucić jest po prostu za mała i zużyta. Jesteś autentycznie na poziomie gnoju , może jakiegoś kapo albo obozowej strażniczki(?). Tyle w tobie zrozumienia i empatii. Do pięt temu człowiekowi nie dorastasz. Moralnie i psychicznie.
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:59, 10 Wrz '25
|
|
Autentycznie nie ma po co dalej żyć, w takim świecie zdominowanym przez żeńskie kurwy ,pozbawione ludzkich uczuć .
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:08, 10 Wrz '25
|
|
fascynujące atencjuszu ale daje tej historyjce całościowo 3 na 10, myślałam że może będzie jakaś mocna psychodrama z sądem ale z tego nie da się nawet podrzędnego filmu nakręcić.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:14, 10 Wrz '25
|
|
Kiedy ojciec może wygrać sprawę o dziecko?
Dowody na lepsze kompetencje:
Ojciec musi udowodnić, że jest w stanie lepiej zaspokoić potrzeby emocjonalne i fizyczne dziecka niż drugi rodzic.
Więzi emocjonalne:
Sąd bierze pod uwagę więź, jaka łączy ojca z dzieckiem, oraz jego zaangażowanie w jego wychowanie.
Zapewnienie stabilnych warunków:
Ojciec powinien wykazać się stabilnością życiową, możliwościami finansowymi i odpowiednimi warunkami do opieki nad dzieckiem.
yyyy chyba nie spełniasz żadnego z warunków i o tym wiesz i nie miałbyś szans w sądzie wiec nawet nie podjąłeś walki. W sumie logiczne, ale po co robisz z siebie ofiarę na forum
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:55, 10 Wrz '25
|
|
nieważne kurwo, nie będziesz mi więcej mówiła że mam depresję przez ejca. czy to jasne?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 18:07, 10 Wrz '25
|
|
Ojciec powinien wykazać się stabilnością życiową - no nie spełniasz tego warunku nie wykazujesz się żadną stabilnością przypominam że chcesz się zabić matka tego dziecka mogę się założyć że nie sra o 4 nad ranem w szachy i pisze na forach ze chce się zabić także wygrywa w tym punkcie.
Więzi emocjonalne - no tu już odpadasz w przedbiegach nie masz żadnych szans.
Ojciec musi udowodnić, że jest w stanie lepiej zaspokoić potrzeby emocjonalne i fizyczne dziecka niż drugi rodzic. - no niby jakbyś to zrobił ?? też nikłe szanse, więc nic dziwnego że matka by wygrała z czym do ludzi....
To logiczne że byś przegrał w sądzie wiec zwyczajnie szkoda ci pieniędzy. Tylko po co wymyślasz historyjki ?? po prostu jesteś gorszy niż drugi rodzic obiektywnie i tyle co nie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:09, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | Więzi emocjonalne - no tu już odpadasz w przedbiegach nie masz żadnych szans. |
Przeparaszam bardzo a skąd ty kurwo wiesz cokolwiek w tym temacie?? . Co ty kurwa w ogóle bredzisz bezczelna dziwko?? .. Szans NA CO ?? Odpadam ?? Co to w ogóle znaczy?? Chyba ty odpadasz.. z konkursu .. zamykam temat bo bramki niestety pomyliłaś ewidentnie.
Cytat: | To logiczne że byś przegrał w sądzie |
Ale kretynko jebana , czy ja bym chciał pozbawiać matki praw ??? Mieć dziecko na wyłączność?? Przegrałbym w sądzi?? sprawę o co?? Wiesz w ogóle o co ? Bo każda sprawa jest o coś. Czy po prostu znowu pierdolisz bez składu i ładu? No nie jestem kobietą jak wy, za kogo ty mnie masz, jakie ty masz w ogóle myślenie pierdolnięta suko??? ,,O CZYM ty w ogóle bredzisz jebnięta pizdo ???? Weź się kurwa puknij w ten swój przeorany zjebany dekiel... ja pierdole co za idiotka kurwa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 18:16, 10 Wrz '25
|
|
Kurwa co za pierdolnięta głupia jak BUT dziwka to się w pale normalnie nie mieści.. Żeński nieogar jakich kurwa ..... wiele.
Odpadasz kurwo.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|