Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:51, 18 Kwi '10
Temat postu:
"Przynosil mi kwiaty" - nie pamietam o kim tak ze lzami w oczach mowila po katastrofie, zamiast "trojki" wlaczylo mi sie inne radio. Nie rozumiem tego swiata. Olejnik jest zona Wasowskiego, TEGO GRZEGORZA Wasowskiego?
_________________ Nevermind.
Wysłany: 01:23, 18 Kwi '10
Temat postu:
Tego z radiowej Trójki i "Za chwilę dalszego ciągu programu".
Ale już dawno nie są ze sobą. Na Pudelku o takich pierdach więcej się dowiesz.
_________________ The Truth Hurts http://bankowaokupacja.blogspot.com
Wysłany: 18:08, 18 Kwi '10
Temat postu:
davidowski, pragne przypomniec, ze Olejnik prowadzila programy publicystyczne w "Trojce" zanim poszla do Zetki. Bardzo dobrze sie ich sluchalo. - Dokladnie tego samego, chyba trojke dzieci maja. Nie chodzi mi o ploty, wiec na Pudelka nie zajze, ale skad wiesz, ze juz nie sa razem? Mnie bardziej interesuje, jak sie dogaduja/dogadywali. Madrosci Wasowskiemu raczej odmowic nie mozna. Dodam, ze teraz ma audycje w Radiu Wnet, stworzonym przez bylego, nadanego rownierz przez PIS dyrektora Programu Trzeciego Polskiego Radia - Krzysztowa Skowronskiego.
_________________ Nevermind.
Wysłany: 09:01, 25 Kwi '10
Temat postu:
włączam dzisiaj rano radio zet, a ta krowa (to komplement, jakby co) od półgodziny nawija o kaczyńskim, że to on kazał lądować w Tbilisi, i w kółko to samo i to samo, a potem przejście do smoleńska, widać okres żałoby się już skończył, zaczęła się kampania wyborcza
i wszystko to z taką nutką pogardy w głosie....
o starcie Napieralskiego, słownie 40 sekund na sam koniec
Wysłany: 18:05, 04 Lis '11
Temat postu:
"Fakty i Mity", (których redaktor naczelny, były ksiądz, wszedł do Sejmu z partii Palikota), biorą się za Monikę,
ciekawe czy mają coś więcej poza tym, co już wiadomo...:
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2
Strona 2 z 2