Cytat: |
koleś po prostu mówi PRAWDE |
ty z tego się śmiejesz a ja uważnie oglądałem i nawet jak mówił o galaktykach że jest ich 13 to mnie to nie interesuje może i być jedna albo i miliard. |
Moim zdaniem zajebisty wywiad. Można kilka detali się z tego dowiedzieć. Gość wyraźnie nie jest politykiem i nie gada tak by nic nie powiedzieć. Mówi konkretne zwyczajnie konkrety. |
Bardzo ciekawe, zwłaszcza jak mówił o tej mgiełce. Facet nie mógł wiedzieć tego, że napędy stosowane w spodkach nawet tych ziemskich powodują powstanie jkaby chmury wokół statku. Jak dla mnie facet nie zmyśla, a jedynie podkolorywuje. I nie rozumiem co w tym śmiesznego? Mnie to nie śmieszy. |
...na miłość materii... kupicie każde g..?
Kto, jak kto, ale ja jestem akurat żywo zainteresowany, by w Polsce się wreszcie znalazł jakiś "porządny" "kontaktowiec". Dotychczas wszyscy, którzy twierdzą, że mieli jakąś bliską relację z kosmitami okazywali się ludźmi niezrównoważonymi i/lub szukającymi rozgłosu i kilku stówek za wywiad w talk-show.
Oprócz jednego polskiego przypadku, który do dzisiaj pozostaje wielką zagadką i ze względu na jego czas, miejsce i osoby dramatu, nosi wszelkie znamiona obiektywnego faktu.
Lech