|
Autor
|
Wiadomość |
hoo
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 12:33, 24 Lut '09
Temat postu: |
|
|
Mistrzostwo!!! , co za komentarze, już widzę to zbulwersowanie co niektórych Polaków ha.
A co do tematu, zawsze potrzebne są dwie przeciwne strony w dyskusji do wyciągnięcia obiektywnych wniosków, wątpie też czy dezinformatorzy mogli by jakoś zaistnieć na tym forum, chyba, żeby prowadzili własną gazetę coś w rodzaju Nexusa, czyli informacje, które by nie dało się gdzie indziej sprawdzić, lub gdyby jako jedyne źródło informacji wstawiali siebie.
Nie zauważyłem także żadnego zdania Lary, które świadczyło by o wprowadzaniu dezinformacji, ta uwaga i atak są całkowicie bezpodstawne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
robert
|
Wysłany: 12:37, 24 Lut '09
|
|
masz rację bulwersować to może tylko Polaków niepolaków tylko cieszyć
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 12:50, 24 Lut '09
|
|
Oni? A kimże są oni? To te wstrętne żydy?
Jakiej odpowiedzi oczekujesz?
Zapamiętaj sobie - ksenofobia, rasizm i antysemityzm charakteryzują ludzi głupich, więc jeśli kiedykolwiek zapragniesz uchodzić za kogoś rozumnego, zacznij myśleć, jak inteligentny człowiek, zmień swoje podejście do ludzi i przestań się zachowywać, jak łysy bojówkarz ONRu. Z racji czystej logiki nigdy nie pozwoliłbym na tak szczeniackie uogólnienie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 12:54, 24 Lut '09
|
|
robert napisał: | masz rację bulwersować to może tylko Polaków niepolaków tylko cieszyć |
Pomyliłeś towarzystwo kolego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
robert
|
Wysłany: 13:07, 24 Lut '09
|
|
Jesteś nietolerancyjny każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi
nie pamiętam bysmy się sobie przedstawiali skąd u Ciebie "kolego" taka zuchwalość jeżeli nie chcesz nie musisz czytać i odpowiadać nikt ci nie każe zgadzać się z moimi poglądami
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 13:13, 24 Lut '09
|
|
Jestem nietolerancyjny dla nietolerancji, a na forum każdy jest na "ty".
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
gerwazjana
|
Wysłany: 13:24, 24 Lut '09
|
|
hoo napisał: |
Mistrzostwo!!! , co za komentarze, już widzę to zbulwersowanie co niektórych Polaków ha. |
Zgadzam sie! Niektorzy to sie nie obudza nawet jak beda im buty pastowac wlasnym jezykiem za ochlapy w postaci sredniej krajowej.. uh ale BOIMY sie, boimy.. bo nas nazwa antysemitami i co wtedy bedzie! bedziemy tacy nie-europejscy, zasciankowi.. ojoj.. a za kilkadziesiat lat obudzimy sie z reka w nocniku i z pozostalym skraweczkiem ziemii tak jak Palestynczycy..
FreeG napisał: | robert napisał: | masz rację bulwersować to może tylko Polaków niepolaków tylko cieszyć |
Pomyliłeś towarzystwo kolego. |
a skad ta pewnosc, ze ty nie pomyliles?
a watek jest absolutnie i bezdennie GLUPI.. Lara nie jest zadna dezinformatorka, a jesli ktos tak mysli to ma niepokolei w glowie.. dezinformator jest przede wszystkim SKUTECZNY i ma duzy zakres WIEDZY.. dziewczyna ma po prostu swoja -mniej czy bardziej uzasadniona- opinie, ktora chce innym przedstawic, co jest chyba normalne w przypadku posiadania silnego swiatopogladu i to wszystko.. macie jakas obsesje.. i zeby bylo jasne- wcale jej nie popieram
nizej juz upasc chyba nie mozna..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ocochodzi
|
Wysłany: 13:24, 24 Lut '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Naznaczony
|
Wysłany: 13:26, 24 Lut '09
|
|
durny naród, durni ludzie. tysiąc lat ćpania alkoholu zrobiło sieke w główkach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 13:29, 24 Lut '09
|
|
robert napisał: | masz rację bulwersować to może tylko Polaków niepolaków tylko cieszyć |
Boli główka, boli...ty jeszcze do tych wrednych Żydów będziesz tęsknił, jak zrobi tu wjazd arabskie bydło i będziesz musiał popierdalać na kolankach do meczetu .
Temat uważam, że do zamknięcia i do śmietnika, jako że jest to jeden z tematów, który z tego forum robi drugie forum o2 albo onetu. Trzeba wyluzować, a nie paranoicznie szukać dezinformatorów jeszcze na dodatek nie tam, gdzie trzeba (nie te osoby).
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
robert
|
Wysłany: 14:31, 24 Lut '09
|
|
Dlaczego widzisz tylko dwie alternatywy żydzi lub islam ja widzę jezcze polskę żądzoną przez polaków i majcą na celu głównie interes polaków nienawidzę nie narodu żydowskiego lecz tylko tych manipulantów próbujących zrobić interes kosztem naszego narodu nienawidzę wszystkich tych którzy są narzędźmi w ich rękach czy to źle że tak ich nienawidzę czy przez to jestem naznaczonym polaczkiem? moja matka mówiła mi żyj tak by nikt przez ciebie nie płakał .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 14:54, 24 Lut '09
|
|
robert napisał: | Dlaczego widzisz tylko dwie alternatywy żydzi lub islam ja widzę jezcze polskę żądzoną przez polaków |
Żebyś ty chociaż po polsku pisać umiał, a nie po polskawemu... Nie rozmawiaj ze mną o jakiejkolwiek polskości, jeżeli tego nie potrafisz .
A poza tym- gdzie ty widzisz tylu żydowskich manipulatorów? Powiem tak- gdyby naprawdę tylu Żydów w Polsce było ilu widzą osoby twojego pokroju to byśmy mieli jeden z najbogatszych krajów świata .
robert napisał: | lecz tylko tych manipulantów próbujących zrobić interes kosztem naszego narodu nienawidzę wszystkich tych którzy są narzędźmi w ich rękach czy to źle że tak ich nienawidzę czy przez to jestem naznaczonym polaczkiem? |
I co masz zamiar z tym zrobić? Wyżywać się na forum na dodatek na osobach Bogu ducha winnych? (mam tu na myśli Larę).
Człowieku, zastanów się nad sobą zamiast szukać jakichś tajemniczych dezinformatorów.
A poza tym to prawda o swoim kościółku pewnie boli, czyż to nie dlatego założyłeś ten temat?
Z mojej strony to koniec dyskusji, w moich oczach się ośmieszyłeś już samym zakładaniem tego tematu.
yo
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 15:04, 24 Lut '09
|
|
@robert - Pięknie, że starasz się zachować twarz. Powrócę do swojego podania rejestracyjnego, w którym pisałem o tym problemie.
FreeG napisał: | (...)Co innego przecież stwierdzić, że kreatura XYZ jest Żydem, a krzyknąć z pianą na ustach, że XYZ to kreatura, BO jest Żydem...(...) |
Jednakże to nikt inny, jak ty pisał:
robert napisał: | Lara -konfident dezinformator judaista |
A więc dorzuć jeszcze: wróg#1 Polskości, Narodu Polskiego i komuch oraz wytłumacz proszę, o co chodzi z tym "konfidentem" i jakie znaczenie ma wyznawana wiara?
JA np. wszystkie je odrzucam. Jestem jeszcze Polakiem?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Lara
|
Wysłany: 15:45, 24 Lut '09
|
|
Robert, a może to Ty jesteś dizinformatorem, agentem i szpiegiem? Masz czelność osądzać niewinną osobę o jakieś manipulacje i wyżywać w ten sposób swoją nienawiść do jakiegoś urojonego wroga. Co Ty o mnie wiesz i dlaczego się mnie uczepiłeś? Tylko dlatego że moje poglądy odbiegają od przyjętej normy? Albo Cię razi czyjaś odwaga w wypowiadaniu poglądów? Dzięki Niebiosom nie żyjemy jeszcze w orwellowskim 1984. Masz zbyt krótki staż na tym forum żeby oceniać innych i to w taki sposób. Domagasz się tolerancji i prawa do wolności słowa, a gdzie Twoja tolerancja dla MOJEGO prawa do wolności słowa? HIPOKRYTO.
Bimi mam pytanie do Ciebie. Jaki cel ma trzymanie tego tematu na forum? Mam prawo o tym wiedzieć, bo ja jestem powodem tej dyskusji.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tiesto12
|
Wysłany: 15:47, 24 Lut '09
|
|
Na sile szukac Zydów nie ma co, o kwestii zrzucania na zydow wsszelkiego zla jakie sie teraz dzieje na swiecie to mozna by ksiazke napisac.
Na pewno jest ich bezporownania mniej niz przed rozbiorami, a poza tym co oni wam zawinili?
Ze sa bardziej poradni i obrotni t o nie ma co zazdroscic.
Nasz narod zawsze był dymany w d.... bo nie umiemy sie jednoczyc a jak sie jednoczymy to tylko na chwile jak np po smierci papieza a czasem jednoczymy sie bez sensu i wszczynamy zamieszanie z gory skazane na porazke jak np powstania listopadowe i styczniowe i nie mowcie mi ze dzieki nim odzyskalismy niepodleglosc bo rok 1918 i niepodleglosc Polski wynika z korzystnej sytuacji midzynarodowej a nie dlatego zesmy sobie ta niepodleglosc wywalczyli, jak chce cie rozwine temat.
Tak wiec nie ma co szukac spiskow zydowskich wszedzie i bez dowodow wzajemnie sie opluwac bo nigdy w tym kraju dobrze nie bedzie.
_________________ Stop islamskim imigrantom
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Veritatis
|
Wysłany: 16:47, 24 Lut '09
|
|
Dezinformatorami są wszyscy, którzy się wpisali w tym temacie. Dlaczego? Ponieważ normalnego użytkownika by to nie obchodziło - a agent musi dbać o to, czy jest poza wszelkim podejrzeniem.
Jak wszyscy, to wszyscy - ja też.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 16:55, 24 Lut '09
|
|
Amen. Do zamknięcia i -> śmietnik.
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Azizami
|
Wysłany: 18:45, 24 Lut '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pswierq
|
Wysłany: 19:56, 24 Lut '09
|
|
Powiem tak: nalezy tak zrobic, abysmy ten wyscig wygrali .
Agentow trzeba odizolowac (nie mylic z publiczna identyfikacja), zrobic im pranie mozgo wpajajac, co naprawde jest PRAWDA i zrobic z nich podwojnych agentow. Ilez korzysci!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 20:03, 24 Lut '09
|
|
Cytat: | Agentow trzeba odizolowac |
heh jakich Agentów? przecież ich nie ma
Cytat: | co naprawde jest PRAWDA |
a co to jest prawda? tego już nikt na forum nie wie...
Wszystko zgodnie z planem, wszystko zgodnie z planem nikt nic nie wie ...czeski film...
Heh czuję ,że wraz ze wzrostem przybywających użytkowników będzie coraz większy kosmos i forum zacznie się dzielić... i jestem prawie pewna ,że tak będzie- wszystko zgodnie z planem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 20:15, 24 Lut '09
|
|
Widzę że niektórzy tu są mocno upośledzeni.
Ktoś wzniecił temat polowania na czarownice (agentów) jakby zależało mu na podziale, rozłamie i rzucaniu oszczerstw. Tym kimś jest autor tego tematu.
Przegląd postów : search.php?search_author=robert
Żeby było jasne:
Cytat: | Rozpatrzone: Pozytywnie dnia 2008/12/27, 21:03. Użytkownik: robert (liczba postów: 25)
Twoja ocena: NIE |
Bimi : zamknij ten temat bardzo Cię proszę!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
goldbug
|
Wysłany: 20:32, 24 Lut '09
|
|
Aya Sophia napisał: | Bimi : zamknij ten temat bardzo Cię proszę! |
Ale o co chodzi ... ten wątek w cale nie jest taki zły, chociażby w tym sensie, że może uświadamiać, że istnieje celowa dezinformacja i aby czytając posty innych mieć to na uwadze i niech każdy używa własnego rozumu do filtrowania co może być świadomym sprzedawaniem kłamstw, a co nie. Niech to będzie ostrzeżenie, dla wszystkich nowych na forum.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
rEvolution
|
Wysłany: 20:32, 24 Lut '09
|
|
Po co od razu zamykać wystarczy nie odpowiadać na zaczepki a po za tym "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" jak mawia ludowe przysłowie.
Dużo szumu a nic konkretnego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pswierq
|
Wysłany: 20:56, 24 Lut '09
|
|
Tanczaca z wilkami, dzieks za odpowiedz. Mi wlasnie o to chodzi.
Wiem, ze nic nie wiem podzielone przez slowa Chrystusa, tak chcial bym sie widziec.
Nie ma sensu robienie tematu "czym jest PRAWDA". Ja nie czuje sie na silach odpowiedziec zetelnie na to pytanie, coz zyje, i moze to moje blogoslawienstwo lub przeklenstwo? - Nie wiem.
Przeciez jesli anty NWO wygra z NWO, bedzie tak samo lub jeszcze gorzej. Wolnosc mysli, wolnosc pogladow, wolnosc przekonan i szacunek dla drugiego czlowieka, ot co chcialbym Tutaj widziec. Nie monopol n prawde, bo ta - wg mnie - moze znac tylko Bog.
A tak brniemy z jednej manipulacji - w druga.
Smutne, samotne i ostateczne.
P.S.
Czytaliscie ta ksiazke?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 21:23, 24 Lut '09
|
|
Cytat: | Nie ma sensu robienie tematu "czym jest PRAWDA" |
w sumie to tak jakby powiedzieć ,że nazwa tego forum nie ma sensu....,to zapytam przewrotnie, a czy poszukiwanie prawdy ma sens?
Cytat: | Przeciez jesli anty NWO wygra z NWO, bedzie tak samo lub jeszcze gorzej. |
tutaj to w sumie tak powiedzieć ,że nie ma sensu robić czegokolwiek/przeciwatawiać się w jakikolwiek sposób bo będzie tak samo , a nawet gorzej....!
Może połóżmy się od razu do trumien i dajmy się oznakować chipem.
bo i tak się nic nie zmieni!
Cytat: | A tak brniemy z jednej manipulacji - w druga. |
Czyli cały się czas obijamy i koniec końców i tak będziemy jedną wielką manipulacją
Wniosek:
Jesteśmy zmanipulowanymi ząbi i nic tego nie zmieni.
Cytat: | Wolnosc mysli, wolnosc pogladow, wolnosc przekonan i szacunek dla drugiego czlowieka |
Ja naprawdę widzę bardzo wyraźnie oznaki dwójmyślenia na forum.
Nie dość, że forumowicze wyzywają się i klasyfikują co chwile w 90% wątkach od różnych
homofobów, antysemitów, oszołomów , katoli, moherowych beretów, rasistów , ksenofobi, agentów, idiotów, kretynów ( no nie wiem może wkleje przykłady jakby się komuś zapomniało lub nie zaobserwowało)
Ale nie jak ktoś zakłada wątek to nie...wielka bulwersacja. -No jak można nazwać kogoś w jakikolwiek sposób.
Nosz kuźwa mać co za dwulicowość!
Wszyscy chcą miłości do bliźniego i wolności słowa ah oh eh, ale jak przychodzi co do to się czego to się krzyczy wątek trzeba zamykać.
Nosz co za dwójmyślenie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|