Rep napisał: |
Cytat: |
Jeśli faktycznie Jezus wcielił demony w świnie po to żeby je zgładzić (potopić) to oznacza, że takie istoty energoinformacyjne istnieją |
Jestem w trakcie czytania serii ksiażek DEIR (najpierw kupilem jedna- potem jeszcze 5).
Niesamowita - wlasnie o "istotach energoinformacyjnych". My tez jestesmy nimi.
Ten DEIR zasluguje na odrebny temat. |
Z ciekawości zajrzałem na internecie w to DEIR i właściwie to nic specjalnie nowego. Kolejny sposób na zarabianie pieniędzy. Tym razem naczelnik, człowiek z "demobilu", umoczony po uszy w paranormalności, okultyźmie i tajnych badaniach sowieckich w sprawie kierowania podświadomościami ludzkimi, radzi sobie poprzez sprzedaż swojej wiedzy. Na forum typowe wypowiedzi podstawionych pewnie osób do naganiania i zachęcania. Nic konkretnego nie omawiają. No bo wiedomo tajemnica musi być. Zapłacisz to cię to wtedy olśni po przeczytaniu jakiejś tam wiedzy. Może to być pewnie coś o ćwiczeniach na świadomy sen.
Najwięcej się ubawiłem, jak na stronie demo naczelnik rzekł:
"Okazuje się że podstawowe i najważniejsze funkcje ludzkiego bytu zabezpiecza i kontroluje podświadomość. Są to:
1/ Zadowolenie z podstawowych produktów -woda, powietrze, jedzenie
2/ Bezpieczeństwo - mieszkanie
3/ Rozmnażanie
4/ Ekspansja -rozprzestrzenienie się na dużym terenie
5/ Więzi socjalne -żyjemy w kolektywie"
A ja o tym wiem nie z podświadomości, ale z logiki i praktycznej mądrości.
Mało tego wiem więcej. Pominięto tu aspekt życia wiecznego wraz z ciągłością czasową. Wtedy to właśnie tracą byt pojęcia rozmnażania i ekspansji.
Wspominałem parę postów wcześniej, że już to ktoś zapewnił. Wystarczy się tylko zastanowić kto to zrobił i jaki jest sposób na to, aby tę wiedzę już móc poznać, a w przyszłości zaistnieć w takim doskonałym systemie. Jeszcze raz przypomnę. ludzie choćby się zwijali i skręcali sami tego nie osiągną, bo są jak na razie chciwi i nie mają ku temu mocy, aby poradzić sobie z tymi ciemnymi mocami pochodzącymi od "tymczasowych" Nadzorców.