Adam Polo napisał: |
Dyskusja ucichła, a portal kokos trwa (pona 80tys użytkowników). Popieram Cię chemik87 odnośnie pozytywnej oceny kokos.pl. Jestem zwolennikiem omijania banków, a mamy XXI wiek i wszelkie możliwości ku temu.
Lichwa nie wchodzi w rachubę, bo aktualnie max % to 20/rok. Zatem bardzo przyzwoicie, biorąc pod uwagę brak ukrytych opłat.
Natomiast oszczędność czasu - bezcenne .
PS. Wszelkie wycieczki odnośnie Twoich ewentualnych korzyści materialnych są bez sensu. Za edukację forumowiczów nikt Ci nie zapłaci. Za utratę nerwów na utarczki słowne z "nawiedzonymi" - tym bardziej.
Popieram Cię w temacie. Na pohybel bankom! |
Pociągnij z kokosa – nowa akcja reklamowa Kokos.pl
Cytat: |
Jak już kiedyś wspominałem, Kokos.pl rozpoczyna akcje promocyjną w TV. Akcja przebiega pod wspólnym hasłem: Pociągnij z kokosa. . Spoty dostępne są na kanałach: DISCOVERY, DISCOVERY WORLD, TVN STYLE, TVN 24, DISCOVERY SCIENCE, DISCOVERY TRAVEL & LIVING, TVP KULTURA, ANIMAL PLANET, TVN METEO. Kampania rozpoczęła się 19 kwietnia 2010 i potrwa do 30 kwietnia włącznie.
Patrząc na listę programów TV w których będzie można zobaczyć reklamy, kampania adresowana jest raczej do ludzi wykształconych i posiadających trochę grosza… Więc czemu nie ma w reklamach słowa o możliwości inwestowania? |
http://dobranowina.biz/2010/04/pociagnij-z-kokosa-nowa-akcja-reklamowa-kokos-pl/
Cennik reklam tylko dla przykładu WSI, tfu ITI
http://reklama.tvn.pl/6902,1608408,cennik.html
Adam Polo napisał: |
Za edukację forumowiczów nikt Ci nie zapłaci. Za utratę nerwów na utarczki słowne z "nawiedzonymi" - tym bardziej.
Popieram Cię w temacie. Na pohybel bankom! |
Nie, no pewnie , w TVN reklamy wykupuje bidny polski żuczek, ciułacz i reklamuje swój biznes ...jako portal społecznościowy
Dobre bajki nigdy nie były złe.
Teraz przekonaj mnie , że to super pomysł, ten kokos, i normalnie nie wie co zrobić z kasą , i se ją wydaje w WSI, tfu, TVN. Pewnie jeszcze by żyło się lepiej, wszystkim
Możesz mnie nazwać nawiedzonym, oszołomem itp., No, już, oświecony, myślący pewnie jeszcze z wielkiego miasta
Nie odbieraj tego jako atak,