Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:58, 20 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
Strategicznie Aniołku jesteś słaby.
Kiedy amatorzy trajkotają o strategii, profesjonaliści mówią o logistyce.
Cytat:
Wtedy dopiero Rosja uderzyłaby z całą siłą,
A niby KOGO? .. Człowieku ocknij się, Rosja może tylko straszyć atomówkami, bo jeżeli myślisz o jakimś uderzeniu z całą siłą konwencjonalną (kogo, gdzie?) , to Rosja jest jak napruty sterydami osiłek, który dostał zadyszki po wejściu po schodach na trzecie piętro. NIE MA TAKIEGO UDERZENIA.
Cytat:
A jak dojdzie do kryzysu, to nie tylko w Rosji, ale na całym świecie...
Nie wiem na czym opierasz to dziwaczne przeświadczenie, tym bardziej że Kryzys w Rosji już jest. To znaczy właśnie przed chwilą się zaczął. Nigdy natomiast nie ma tak, żeby kryzys dotykał "całego świata", to absurd. No i po trzecie, zanim gruby schudnie -chudy zdechnie.
* * *
Cytat:
To są przygotowania do duuużo większego konfliktu, IIIWŚ
W takim razie ta trzecia wojna będzie musiała zostać odłożona na kolejne 30 lat, żeby dać Rosji czas na odsapnięcie .. Choć nie wiem czy i to wystarczy, bo z pustego w próżne (rosyjski kryzys demograficzny to 'wstydliwa sprawa') nawet Salomon nie naleje
@Barni, zamiast pleść dyrdymały o "potencjale" i trzeciej wojnie (kiedy drugiej jeszcze nie było) lepiej wyjmij głowę z szafy i zainteresuj się faktami.
...ty a wiesz że Rosja, mimo swojego nieskończonego potencjału, już przegrywała wojny? No i gdzie był wtedy jej potencjał? I to w okresie kiedy jej stosunek ludnościowy do państw wroga był kilkukrotnie lepszy _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 11:51, 20 Lut '26
Temat postu:
sorry za omyłkowe wklejenie tego trola powyżej (Dylewski), i jego mocno nieaktualnych, naciąganych "danych". Wybudzenie z hipnozy będzie dla niego szokiem poznawczym
Wysłany: 13:18, 20 Lut '26
Temat postu:
Aniołek napisał:
(rosyjski kryzys demograficzny to 'wstydliwa sprawa') nawet Salomon nie naleje
Tak samo jak i polski, tylko propaganda antyruska o tym nie mówi.
Aniołek napisał:
@Barni, zamiast pleść dyrdymały o "potencjale" i trzeciej wojnie (kiedy drugiej jeszcze nie było) lepiej wyjmij głowę z szafy i zainteresuj się faktami.
No, to jeśli do takiego absurdu sprowadzamy dyskusję, to nie ma ona sensu.
Aniołek napisał:
...ty a wiesz że Rosja, mimo swojego nieskończonego potencjału, już przegrywała wojny? No i gdzie był wtedy jej potencjał? I to w okresie kiedy jej stosunek ludnościowy do państw wroga był kilkukrotnie lepszy
Na tym polega inteligencja, że wyciąga się wnioski, aby w przyszłości nie popełniać tych samych błędów.
Wysłany: 14:46, 20 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
No, to jeśli do takiego absurdu sprowadzamy dyskusję,
jakiego znowu absurdu? ... a niby KIEDY, według ciebie, była DRUGA wojna światowa , hmm? ?
A już straszenie (tzw.) trzecią wojną światową to jest tylko pusta narracja , za którą nie stoją żadne fakty. I ty w tą narrację jak widać, niestety, dałeś się sromotnie wkręcić .
Cytat:
Na tym polega inteligencja, że wyciąga się wnioski
Z tym że w rosyjskiej inteligencji ciężko z wyciąganiem tych wniosków.
Cytat:
Tak samo jak i polski,
NIEEE, nie tak samo , za dobrze byś chciał, rosyjski jest dużo poważniejszy.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 10:10, 22 Lut '26
Temat postu:
Nie ma dnia aby nie płonęłła jakaś rosyjska rafineria albo zakład chemiczny na zapleczu, do tego rośnie ryzyko puczu, widmo buntu społecznego na horyzoncie, łamie się eksport ropy....maleją dochody, a kraj cofa się w rozwoju - ale czego się nie robi aby Ukraińcy mięli czas zasiedlić Polskę _________________ OpenChat
Wysłany: 11:30, 22 Lut '26
Temat postu:
emisariusz napisał:
Nie ma dnia aby nie płonęłła jakaś rosyjska rafineria albo zakład chemiczny na zapleczu, do tego rośnie ryzyko puczu, widmo buntu społecznego na horyzoncie, łamie się eksport ropy....maleją dochody, a kraj cofa się w rozwoju - ale czego się nie robi aby Ukraińcy mięli czas zasiedlić Polskę
no prosze, jak fajansiarz powtarza podaną wersję jak swoją, co za piździelec.
Wysłany: 16:41, 22 Lut '26
Temat postu:
oko napisał:
fajansiarz powtarza podaną wersję jak swoją.
Po pierwsze, nie mam "swojej" wersji, moją wersją jest prawda.
Po drugie - lepiej powtarzać zasłyszaną prawdę, niż wymyślać totalne pierdolety jak te twoje, bo zakładam że genialny pomysł o tym że Putin jedynie pozoruje słabość militarną na froncie, po to aby Ukraińcy mogli zasiedlić Polskę- jest twój autorski(?) . Sam na to wpadłeś i po nikim nie powtarzasz... No widzisz, czasami możesz ze skóry wyłazić aby za wszelką cenę być "oryginalnym" - ale i tak chluby ci to nie przyniesie . A wręcz przeciwnie, lepiej by dla ciebie było gdybyś swoje niepowtarzalne acz wątpliwe talenta zachował w tajemnicy _________________ OpenChat
Post zebrał 250 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:39, 22 Lut '26
Temat postu:
emisariusz napisał:
oko napisał:
fajansiarz powtarza podaną wersję jak swoją.
Po pierwsze, nie mam "swojej" wersji, moją wersją jest prawda.
Po drugie - lepiej powtarzać zasłyszaną prawdę, niż wymyślać totalne pierdolety jak te twoje, bo zakładam że genialny pomysł o tym że Putin jedynie pozoruje słabość militarną na froncie, po to aby Ukraińcy mogli zasiedlić Polskę- jest twój autorski(?) . Sam na to wpadłeś i po nikim nie powtarzasz... No widzisz, czasami możesz ze skóry wyłazić aby za wszelką cenę być "oryginalnym" - ale i tak chluby ci to nie przyniesie . A wręcz przeciwnie, lepiej by dla ciebie było gdybyś swoje niepowtarzalne acz wątpliwe talenta zachował w tajemnicy
Po pierwsze, piszę o MOJEJ wersji. Po drugie TA wersja jest tą którą napisałem w innym temacie a którą obśmiałeś.
O ile masz jeszcze jakiś zwój w swm pojebnym łebku, to odszukaj moje wpisy zaraz od daty wybuchu wojny, czyli 3 lata temu, i doczytaj, co wtedy o tym pisałem i czy jest to to samo co pisałem teraz.
I ty piszesz do debiala, że tu robi szambo...sam je robisz upośledzony szambiarzu. Wszystko co piszesz jest kopią tego co inni napisali.
Wysłany: 18:52, 22 Lut '26
Temat postu:
oko napisał:
O ile masz jeszcze jakiś zwój w swm pojebnym łebku, to odszukaj moje wpisy zaraz od daty wybuchu wojny, czyli 3 lata temu, i doczytaj, co wtedy o tym pisałem i czy jest to to samo co pisałem teraz.
O! To jest dobre, mniemanie oko ma o sobie potężne, tu nawet Debson wymięka
Oko, czy ty nie piszesz tylko po to aby zarobić na postach bitcoiny? Takie odnoszę wrażenie...
Wysłany: 19:57, 22 Lut '26
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
oko napisał:
O! To jest dobre, mniemanie oko ma o sobie potężne, tu nawet Debson wymięka
Oko, czy ty nie piszesz tylko po to aby zarobić na postach bitcoiny? Takie odnoszę wrażenie...
twoje wrażenie jest mylne, ale, jak chcesz coś wyżebrać, to powiedz, a może przekażę ci datek.
Zaś mniemanie (z tego, w jaki sposób budujesz kontekst) widać, że swoje masz całkiem pokaźne. Całkiem możliwe, że jesteś kolejnym klonem klona,
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2