Cytat: |
Nie mam zamiaru nikim manipulować, jedynie przedstawiam fakt, że nie tylko Polacy
są antysemitami ale i Żydzi są antypolscy. |
Co ty powiesz?
Wiesz co? Największymi antysemitami są.... Żydzi. Już sam fakt nazwania kogoś żydem jest w Polsce odbierany jako objaw antysemityzmu. Poza tym, w moim odczuciu antysemitą jest każdy niewygodny dla Żyda osobnik - nie Żyd. Nie miałbym nic przeciwko Żydom, gdyby zachowywali się w porządku wobec Polaków. Wszak w Polsce jest wiele innych nacji egzystujących obok nas, lecz nie wchodzących sobie w drogę. O tym że Żydzi są antypolscy wiadomo nie od dziś. Musiałbyś jednak uczyć się historii z prawdziwych książek. Obecnie podręczniki historii mają mało wspólnego z historią. To takie opowiadanka i fikcja literacka na korzyść narodu wybranego przez Hitlera. Jeśli będziesz zainteresowany, mogę tobie przygotować "pigułę prawdziwej historii". Jeśli jesteś Żydem, przyjmij do wiadomości że nie wszyscy poddali się medialnej głupocie. Potrafią zadawać pytania i otrzymywać właściwe odpowiedzi. Jeśli jesteś Polakiem, zacznij bezwzględnie od historii. Bez podstaw, wyjdziesz na antysemitę wykrzykującego hasła bez pokrycia, czyli tele-oszołoma. Wiedz że Żydom cholernie zależy na wypowiedziach antyżydowskich. Takie wypowiedzi są przez nich eksponowane i dzięki nim kreują wizerunek Polski jako kraju antysemitów, pijaków, zacofańców i złodziei. Ja nie dam im tej satysfakcji. Kocham ludzi - wszystkich bez wyjątku. Jestem jednak bezwzględny dla tych którzy próbują mnie i moją rodzinę skrzywdzić. Polska w pewnym sensie jest moim domem. Dlaczego miałbym stać z założonymi rękami i patrzeć jak złodziej wynosi mój dorobek życia?