Czy chciałbyś by dożywotnio zbanowano konto XTC88?
Tak
40%
[ 16 ]
Nie
60%
[ 24 ]
Wszystkich Głosów : 40
Autor
Wiadomość
Voltar
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:05, 21 Cze '07
Temat postu:
Być może jesteśmy poddani testowi przez wyższą inteligencję przybierającą różne postaci najbardziej niekonwencjonalnych nowych użytkowników... przez chwilę myślałem że AndrzejH to XTC
Przecież to nie robota idioty czy maniaka ale celowe pełnoetatowe
profesjonalnego spamera, którego celem jest degradowanie grupy i
zniechęcenie czytelników do czytania postów.
Syjoniści zdają sobie sprawę z wagi mediów i za wszelką cenę starają się
ograniczyć dostęp do mediów od nich niezależnych.
Co jest najważniejsze - Internet zwycięża i jadowitym szczekaczkom
syjonistycznym niewielu wierzy.
Tymczasem spamer wykonuje robotę podobną do zagłuszarki Radia Wolnej Europy.
Nie wiem na ile powyższy opis pasuje do XTC 88, ale wiem, że jeszcze nigdy nie odpowiedział(a) mi na PW(prywatną wiadomość).
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
Wysłany: 20:18, 13 Sie '07
Temat postu:
Baccalus ja nie jestem syjonistką, ja jestem tajną agentką polskich służb specjalnych.. Mam za cel zdegradowanie grupy tak, aby moje posty były przez nicz ignorowane, wtedy zwycięże.. bo kłamstwo za 100 razem zawsze okaże się prawdą... p.s żartowałam... przecież to bajki dla dzieci.. zadnych syjonistów w polskim necie nie ma.. to bujda i krzyż na droge tym co to piszą....
Wysłany: 07:25, 14 Sie '07
Temat postu:
Jeśli tak, to odpowiedz na moje PW.
Czyż nie najpowszechniejszą metodą spiskowców do nieujawniania się informacji o ich działaniach jest uczynienie ludzi ignorantami przez zaprzeczanie, że jakiekolwiek spiski maja miejsce?
Powyższe jest pytaniem retorycznym. Czekam na PW.
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
Wysłany: 18:19, 06 Paź '07
Temat postu:
.....wersja , że xtc jest "kłodą rzuconą pod nogi rewolucji" mnie przekonuje.
Jest jeszcze szansa, że to człowiek z padaczką skroniową. Po prostu nie bierze leków i ma niekontrolowane napady. To co napisze jest tylko bieżącą dość bezładną wypadkową jego aktualnego stanu
Wysłany: 10:43, 08 Paź '07
Temat postu:
nie wiedziałam przystojny kolego, że cierpisz na schizofremie..http://www.youtube.com/watch?v=4OJDmyxz0Ec ... fajna ta marianna... gdzie ją wyrwałeś ?!
Wysłany: 21:42, 16 Paź '07
Temat postu:
Ikstecetko, w Boga nie wierzę, ale mam dla Ciebie music video z dedykacją.
W związku z tym , że masz (mamy?) kłopoty z ustaleniem zarysu choćby Twej tożsamości... to akurat mi się wydaje takie ładne i z innego świata.... ,
P.S. ...a kawałek 0;45-0;30 to już w ogóle....
Wysłany: 08:41, 17 Paź '07
Temat postu:
O jezuśku przenajświętzy to ja wstawiam swoją focie ( w postaci avataru a ty nawet nie skapowałeś siee)******.. ale chłop... p.s to ty na tym rowerze ?!
Wysłany: 19:21, 17 Paź '07
Temat postu:
chciałabym być chłopcem, ale niestety dla was jestem 100% ( chyba ładną i chyba zbyt za bardzo inteligętną) dziewczyną .. mój sposób pisania jest slamazarny.. nie sugerujcie się moimi nietrafnymi spostrzeżeniami na tematy zawarte na owym forum.. Poprostu jestem wyjątkowa i wy musicie to docenić.. P.Z.D.R
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Strona 2 z 3