W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

1912-2012  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
12 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 5373
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:15, 01 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja mam dosyć namolnie bręczocych nad uchem użtkowników. Ty Mike jesteś podobnie jak armar we wszystkich wątkach , które mogą Wam psuć wizję super różowo-racjonalno-logicznego świata z jakimś głupim wpisem nie na temat , ale tylko po to ,żeby sobie poprawić humor.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
The Mike

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:36, 01 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tańcząca z wilkami napisał:
A ja mam dosyć namolnie bręczocych nad uchem użtkowników. Ty Mike jesteś podobnie jak armar we wszystkich wątkach , które mogą Wam psuć wizję super różowo-racjonalno-logicznego świata z jakimś głupim wpisem nie na temat , ale tylko po to ,żeby sobie poprawić humor.

Nie martw się Very Happy To mi nie psuje wizji świata Very Happy To mnie bawi, bo ja rozumiem CO2 biznes, widzę realnie jak wykorzystuje się zaćmienie (co2), by nastraszyć maluczkich. Jak widzę bandę chciwych i rządnych władzy ludzi, to po co mam szukać im pod garniturami przebrań Jezuitów, a tym bardziej Reptilian?

Nie potrafie też zrozumieć jak Jezuici mieliby postawić skałe na drodze Costa Concordia, a jak góre odową na trasie Titanica.
Powrót do góry
Janiekowalsk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:19, 01 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

The Mike napisał:
Tańcząca z wilkami napisał:

Nie martw się Very Happy To mi nie psuje wizji świata Very Happy To mnie bawi, bo ja rozumiem CO2 biznes, widzę realnie jak wykorzystuje się zaćmienie (co2), by nastraszyć maluczkich. Jak widzę bandę chciwych i rządnych władzy ludzi, to po co mam szukać im pod garniturami przebrań Jezuitów, a tym bardziej Reptilian?

Nie potrafie też zrozumieć jak Jezuici mieliby postawić skałe na drodze Costa Concordia, a jak góre odową na trasie Titanica.

Ty Mike jesteś małej wiary Very Happy
Nie pamiętasz jak elita postawiła WTC w korytarzu powietrznym Boeing 767 i to dekadę wcześniej Wink
The Mike

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:03, 02 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Privilege. Wbrew pozorom jestem człowiekiem wielkiej wiary. Ja po prostu nie pozwalam swojej wiary eksploatować przez nawidzony szamanizm.
Powrót do góry
Kruczowłosa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:34, 08 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem dlaczego tak proste sprawy trzeba wam tłumaczyć.

Oczywiście, że nikt nie postawił góry lodowej na drodze statku ani skały. To tzw. ZNAKI DLA LUDZKOŚCI, to się dzieje w sferze innej niż ta. Tak samo jak sny. Sny przekazują wiedzę prekognicyjną i ja nie wierzę ale wiem, że większość z was tu wielkich racjonalistów miała takie sny i się ich boi.

Tak więc na tym filmiku, który dała Tańcząca ( świetny dzięki, z początku myślałam, że ot prowokacja tropiących spiski ale zdumiały mnie 2 rzeczy):

1. Najważniejsze przesłanie to to, że obie katastrofy wydarzyły się na tej samej szerokości geograficznej - co zważywszy na to, że były bardzo daleko od siebie jest niesamowite, wręcz nierealne a jednak

2. Znak symboliczny uni europejskiej - po prostu zaśwaity czy kolektywny nasz umysł ludzki obecny w czymś więcej niż tylko fizyczność daje nam do zrozumienia, że unia się rozpada, że tonie - to czysty piękny symbolizm
i muszę was zmartwić ale tym razem rząd światowy nie maczał w tym palców, bo daje nam znać coś innego - coś co większość z was neguje i nie pora o tym tu pisać.

4. W filmie był tytanic - mały puszczony przez dziecko - jest coś takiego jak zbiorowa podświadomość, ludzie tworzący scenariusze i tworzący filmy, przekazują coś dużej grupie osób, dlatego, wyższe "Ja" kolektywistyczne, jedni zwą to bogiem inni praźródłem itd szczególnie kontaktuje się właśnie z takimi osobami. One nawet nie wiedzą, że poprzez jakiś obraz przekazują nam wiedzę - a to bardzo ważne umieć rozpoznać przekazy i znaki. Ludzie ci również są jakby swego rodzaju "jasnowidzami" wbrew swojej woli a nawet nie wiedząc o tym.

3. Coś czego nie ma w filmiku a czytałam o tym, że jedna z podróżujących była wnuczką osoby, która zmarła na Tytanicu (!)

Jeszcze raz - to znaki.
Mamy ich w życiu pełno, wystarczy tylko umieć je odczytywać.
Powrót do góry
Goniec Króla

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:40, 08 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Swoją drogą, to dlaczego od razu wykluczono na Costa Concordia możiwość zamachu?

swoją drogą, to dlaczego od razu po katastrofie pojawiły się teorie o zamachu ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
moteq

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:46, 10 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W glowie sie juz miesza od tych wszystkich symboli. Ludzicie sie, ze ludzmi rzadzi jakas durna religia, czy ideologia a to przeciez bzdura. Niestety tym swiatem rzadzi kasa. Przez lata praktyki udalo sie stworzyc kapitalizm - idalny system, kotry sam sie rzadzi, broni i zniszczy ludzi.
pozdrawiam
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:51, 10 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
W glowie sie juz miesza od tych wszystkich symboli.

No to się nimi nie zajmuj bo może Ci się za bardzo pomieszać.
Pozdrawiam
Powrót do góry
moteq

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:54, 10 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Idac takim tokiem rozumowania to zawsze mozna znalezc 13 filar, podobna szerokosc geograficzna itp. Ja w to nie wierze.
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:55, 10 Lut '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ja w to nie wierze.

Ja też w to nie wierzę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: