NWO, nie trzeba wielkich funduszy, mam pewien plan, ale nie będę go tutaj ujawniał, działanie w tajemnicy to podstawa - nie możemy oddawać naszych planów wrogom
[/quote]
moja infantylność przeciwko twojej mitomanii , pamiętaj jak będziesz miał egzaminy na koniec gimnazjum , to nie wstawiaj do nich emotek ,bo oblejesz
jeśli masz plan o którym piszesz , tak skuteczny ze ugnie się przed jego silą NWO , to należy iść z tym do kogoś mądrego , proponuje psychiatrę ,nie wspominaj o wrzęch i pająkach bo staniesz się ciut mniej wiarygodny
człowieku przecież ty reprezentujesz opcje ultra prawicową ,wystarczy sie przejrzeć twoje posty , z czym ty walczysz z naturalnym sojusznikiem z symbiotyczny organizmem ,? czy koniecznie chcesz być zauważony i podziwiany .
ty mój spartanie z którego klifu będziemy po dojściu do władzy zrzucać noworodki z poza gatunku , kto będzie nadczłowiekiem Aryjczyk czy Słowianin .
do eksterminacji biedoty i nieudaczników uruchamiamy obozy koncentracyjne czy KKK?
proponuje zatłuc palkami 80% populacji , oj napisałem 80% chyba to nie mój pomysł właśnie popełniłem plagiat , doktryna Hitlera i plany NWO już to założyły , bo przestrzeń życiowa musi być...nie?
słuchając jaśnie wielmożnego hrabiego z Bożej łaski pana prawdy i mądrości Korwina , należy odsiać kiełbasę wyborcza i populistyczny bełkot , od zaledwie na palcach jednej reki zliczanych dobrych pomysłów
M"0" z partyjnym pozdrowieniem zig... jakoś tak
milo wiedzieć ze na świecie są prawicowi rewolucjoniści chcący srać w kolebkę monarchii i prawicy wszelkiej maści
PS nie myl sarkazmu z obelgami , jak chcesz to ci prywatnie naubliżam , ale nie na tym forum
PPS nie odpowiedziałeś na moje pytanie
JA bardzo proszę o wyrozumiałość ,jest mi wstyd ze zaśmiecam ci temat , przepraszam