|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
ciekawostki Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 10:25, 25 Wrz '26
Temat postu: |
|
|
|
Już dawno bym ich zostawiła, ale łatwa kasa i blisko poza tym mogę trafić na gorszych przynajmniej nie mają tragicznego adhd i jeden prawie nie gada więc super spoko a drugi narzeka ale jako tako to toleruję nie pierdoli non stop. Tylko skąd te dźwięki jak u zwierząt ale pojebana płeć kurwa bez kitu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 10:38, 25 Wrz '26
|
|
|
I nie wiem dlaczego mówi się, że kobiety są głośne. Kurwa idźcie do dowolnej szkoły i zobaczcie jak wygląda socjalizacja chłopców gadają cokolwiek żeby wydalić coś z mordy są głośni w chuj i podobnie jest w pracy jak jest więcej mężczyzn. Grupa mężczyzn nawet niepijących to głośne dziadostwo jeden popisuje się przed drugim. Kobiety zazwyczaj sobie normalnie rozmawiają co tam u nich słychać i się co najwyżej głośno śmieją i tyle, a faceci/chłopcy drą mordę. Nigdy nie miałam mega, mega gadatliwej dziewczyny a chłopaków co najmniej dwóch musiałam zrezygnować po pierwszym spotkaniu bo nie potrafili mordy zamknąć.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 11:21, 25 Wrz '26
|
|
|
no i dobrze, na ciebie to trzeba drzeć morde aż spuchniesz
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:32, 25 Wrz '26
|
|
|
założę się że charchoczesz jak świnia oblechu
pewnie dlatego Polinka cie zostawiła
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
NicPonadto Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 13:28, 25 Wrz '26
|
|
|
jeśli nie było żadnego inside job, to po chuj drążysz temat???????????????????????????????
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:31, 25 Wrz '26
|
|
|
Co tam podglądaczu w czwartek wracasz na uczelnie i nie będziesz już tu świrował co nie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
NicPonadto Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 13:48, 25 Wrz '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 15:17, 25 Wrz '26
|
|
| ciekawostki napisał: | | Ej czemu mężczyźni wydają z siebie jakieś pojebane dźwięki charkoczą, prychają, chrząkają, kaszlą. Kurwa co to jest ? |
Zapewne jest to związane z mutacją, rośnie im jabłko Adama, czują jakieś zmiany w gardle, słyszą, że zmienia im się głos, więc chrząkają. W późniejszym wieku jest to zapewne związane z piciem i paleniem, bronchit, podrażnienie błon śluzowych, kaszel palacza...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:49, 25 Wrz '26
|
|
Moim zdaniem jest to po prostu alergia na żeńską wiedźmę w pobliżu
Ej, cweolza, zauważyłaś że koty syczą na twój widok??
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:05, 25 Wrz '26
|
|
| BarniZnarni napisał: |
Zapewne jest to związane z mutacją, rośnie im jabłko Adama, czują jakieś zmiany w gardle, słyszą, że zmienia im się głos, więc chrząkają. W późniejszym wieku jest to zapewne związane z piciem i paleniem, bronchit, podrażnienie błon śluzowych, kaszel palacza... |
Nice try, sama na to wpadłam wiesz ale jeden chrząkający koleś chodzi do 3 liceum... mutację już przeszedł zdaje się
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:15, 25 Wrz '26
|
|
|
To ten z nerwicą co wyciąga sobie kuleczki i nimi macha no ale co nerwica ma do chrząkania ? w ogóle znam przyczynę spierdolenia kolesia chodzi spać o 1 w nocy i wstaje o 7 albo wcześniej tu lezy główna przyczyna problemu. Jak z trzy dni spałam 5-6 godzin czułam się jak kupa gówna nie wiem jak ludzie mogą to robić sami z siebie. Jako jeden raz spoko można przeżyć, ale nie ciągle zwłaszcza że nastolatkowie potrzebują 8-10 godzin snu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:28, 25 Wrz '26
|
|
|
Nie rozwinęłam w pełni depresji czy nerwicy tylko dlatego że mam regularny sen, lubię spać i się wysypiam inaczej już bym była w Czubkowie. A i jeszcze badam tematy jak coś mnie interesuje badam ludzi i już nic mnie nie zaskoczy specjalnie a za młodu to jest niepewność, strach, czemu świat taki jest czemu ludzie tacy są itd. Zresztą widać bachory bardziej przerażone nawet ode mnie jak ja byłam w ich wieku do tego zero umiejętności społecznych. Nawet nie chce im się starać
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:39, 25 Wrz '26
|
|
|
Od 1 września 2026 roku polskie szkoły i przedszkola muszą stosować nowe zasady żywienia zbiorowego, które wprowadzają elementy diety planetarnej.Główne zmiany w szkolnych stołówkach. Raz w tygodniu stołówka musi podać obiad oparty na nasionach roślin strączkowych bez produktów odzwierzęcych
LOL próbują być tak mądrzy jak ja kiedyś naczytali się badań z dupy. Fasole można sobie zjeść SAMODZIELNIE W DOMKU i nastawić się na pierdy, ale nie w szkole !!! zje sałatkę z warzywami cebulą, fasola smród niebotyczny z mordy i gazy na lekcji
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 16:41, 25 Wrz '26
|
|
Urojenia cwelozy to inny wymiar..... cały czas bada ludzi
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 16:42, 25 Wrz '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:44, 25 Wrz '26
|
|
|
jak dasz mi 25 zeta to zapłacę i aktywuje swoje konto na bracia samcy
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 16:46, 25 Wrz '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 16:52, 25 Wrz '26
|
|
| Cytat: | | cały czas bada ludzi |
Bo to bardzo prospołeczna osoba.
Mnie nigdy nie interesowali inni ludzie - co myślą, ani dlaczego , jak się zachowują ..jakieś rozkminy z dupy na temat cudzych pobudek, albo ich kondycji ...strata czasu. Gówno mnie to obchodzi. A jak ktoś jest głupi to jego sprawa, każdy jest wolny. NIGDY NIE BYŁO DLA MNIE TAKIEGO TEMATU ...."zachowanie innych ludzi " ...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 17:04, 25 Wrz '26
|
|
|
Poza tym po co kłamiesz masz nawet konto na forum dotyczącym innych ludzi - kobiet, na bracia samcy poza tym co chwile nawet tu wrzucasz filmiki z jakimiś rzekomymi zachowaniami kobiet itd. Kogo próbujesz oszukać
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 17:13, 25 Wrz '26
|
|
| J a s n y napisał: | | Cytat: | | cały czas bada ludzi | Bo to bardzo prospołeczna osoba.
Mnie nigdy nie interesowali inni ludzie - co myślą, ani dlaczego , jak się zachowują ..jakieś rozkminy z dupy na temat cudzych pobudek, albo ich kondycji ...strata czasu. Gówno mnie to obchodzi. A jak ktoś jest głupi to jego sprawa, każdy jest wolny. NIGDY NIE BYŁO DLA MNIE TAKIEGO TEMATU ...."zachowanie innych ludzi " ...  |
archiwizacja
wreszcie namacalny dowód że to biorobot
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 17:17, 25 Wrz '26
|
|
Straszna głupota.
No chyba że jesteś lekarzem i ci za to płacą
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 17:20, 25 Wrz '26
|
|
Ja to widzę inaczej. Po prostu szanuję cudzą przestrzeń prywatną, nigdy nie miałem tendencji do wkładania nosa w nie swoje sprawy. Uznaję ich prawo do zachowywania się wedle tego jak lubią, nie moja sprawa. I nie moja to rzecz aby ich oceniać.
Po cóż więc miałbym ich badać? W JAKIM KURWA CELU ???
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|