ale różowa Hello Kitty już nie chce mnie więcej widzieć bez kitu a byłam miła dla niej pierdolony pies szczekał ale nic sobie z tego nie robiłam, o co małej różowej pierdolince chodzi może miałam pogłaskać jej psa obowiązkowo i powiedzieć jaki ładny czy co ?
dosłownie jedni ludzie mnie nie lubią już na pierwszy rzut oka, a drudzy od razu mnie lubią i chuja mogę cokolwiek z tym zrobić
Mogę się założyć że sama skończysz na gadkach z jakimś robotem, bo przecież ludzi nienawidzisz
To oni mnie nienawidzą na pierwszy rzut oka dosłownie patrzą na mnie i nigdy więcej mnie nie chcą zobaczyć to tyczy się i korepetycji i randek, na randki już nie chodzę. Normalnie to tak z 10-20% ludzi ma gdziekolwiek bym się kurwa nie pojawiła
Bachory w okresie dojrzewania nienawidzące matmy to dramat, a mężczyźni tez dramat.
Ja mam wymówkę mam zimną, analityczną osobowość i nawet udawanie śmieszka czy ekstrawertyczna intuicja coś mi mało pomaga jak mam do czynienia z debilem humanistycznym, Zdecydowanie lepiej bym sobie radziła na poziomie uniwersyteckim, ale mniej kasy, więcej pracy i cięższy dojazd. I tak tylko przed sesją bym miała zapieprz do tego w najgorsze miesiące zimę i lato. Reszta roku nikt nie będzie się zgłaszał.
A ty chyba nie masz za dużo ziomków np. w szachach czy gdziekolwiek jak tu spędzasz lwią część czasu albo na jutubie albo innych forach ?
ja nie mam gdzie poznawać ludzi nawet
i w ogóle za uczenie i tutoring to i tak biorą się głównie ekstrawertycy, ale nie bardzo rozumiem co mam robić. Zdechnąć z głodu ? Nie mam bogatej cioci, babcie że mogę spokojnie sobie czekać na jej śmierć czy coś. Do wszystkiego biorą się bardziej ekstrawertycy i są preferowani a hydraulikiem, elektrykiem nie zostanę. Jakbym byłam chłopem miałabym masę zawodów nawet paczki mogłabym nosić. Ja mam być całe życie na straconej pozycji nic nie próbować i nie wiem gdzie robić jako recepcjonistka za minimalną czy co kurwa.
Szczerze to powinnam skończyć studia zrobić najlepiej doktorat z jakiegoś gówna i sobie spokojnie na uczelni siedzieć i uczyć przedmiotów. Ja do kapitalistycznego zapierdolu się nie nadaję
Już znalazłam wystarczająco dużo odrzutków którzy kontynuują korepetycje i gitara, co ja poradzę jak "typowi" ludzie mnie nie lubią ani bachory ani dorośli. Sram im do ryja co nie. Jak nie pogłaszczę pieska który na mnie szczeka to ja jestem ta zła, powinnam kochać psy kurwa to jest mój obowiązek jako korepetytora powinnam głaskać losowe psy bo takie są normy społeczne, to dużo ważniejsze niż normalne prowadzenie zajęć. Jak różowej suce hello kitty nie pogłaszczesz pieska i nie spytasz jak się wabi możesz wypierdalać
„Obyś cudze dzieci uczył” to popularne w Polsce przysłowie-przekleństwo, które oznacza życzenie komuś wyjątkowo ciężkiej, stresującej i niewdzięcznej pracy.
Tylko to mi zostaje korepetycje, bo nikt normalny nie chce tego robić. Wszelkie ciepłe posadki w księgowości już zajęte babki muszą na emeryturę iść to może coś się zwolni albo zostaje robota w dynamicznym biurze rachunkowym z facetem co włącza radio i gada co robi Lewandowski.
A co ty tak z samego rana nawijasz? Przecież ty z rana to zombie jesteś o no-life....
Znowu jakaś nadaktywność mózgowa ci się włączyła?
Pisać mogę zawsze, gdybym wiedziała że taki los mnie czeka to pokończyłabym je jebane studia skoro to jedyna przepustka do czegokolwiek oprócz oczywiście znajomości i wpływowych starych. Z średnim wykształceniem pozostaje mi być w tej samej lidze co ludzie po zawodówce i debile których uczę. Średnie wykształcenie = przegryw w oczach wszystkich. Nie widziałam, że społeczeństwo jest tak pojebane że będą zwracać uwagę na niedojebane polskie studia w Polsce które nic nie znaczą. Dosłownie mam 90% mniejsze szanse, na to że korpo mnie weźmie i zostaje jebanie w januszexach, polskich firemkach z pojebami.
Dobra pierdolę to poszerzam miejsca wbijam do windykacji tam pewnie nikt nie chce robić a dla mnie gitara tylko przez telefon do jakiegoś śmiecia żeby zapłacił, kliknąć w Excelu zrobić raport i super.
Mam depresję od 3 dni a pół depresję pół życia, spadam z forum. Niewykluczone, że to chujstwo forum prawda2 i kloaka tylko przyczynia się do mojej depresji. No ale koniec końców jak trzeba będzie będę brać leki, ale już samo spierdolenie z tego forum powinno pomóc mi po 2 tygodniach.
Wygrałeś kloaka sraj na forum ja się z tobą już nie będę bawić ani odpisywać nie mam na to siły, oficjalnie kurwo wygrałeś odbierz se medal z ziemniaka kurwo
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:34, 18 Wrz '26
Temat postu:
Cytat:
poszerzam miejsca wbijam do windykacji
telefon do jakiegoś śmiecia żeby zapłacił,
No super niszcz ludzi, nękaj ich, doprowadzaj do samobójstw _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów