W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Wiersz na temat z dołu piramidy LOVE U  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 307
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Disconnected
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 02:07, 21 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale ta firma nie wie, że masz pirata Laughing

Po chuj mi gospodarka przecież jestem Artystą...
I na koniec jeszcze jesień z dupy średniowiecza

[video][/video]
Powrót do góry
Waitn4Info
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:56, 27 Wrz '26   Temat postu: tylko konia walisz palisz? Pierdolisz legs lavish Odpowiedz z cytatem

Hi! Pass ready. Comfirmed. What's next US player? What can I do now? Home holocaust. Okey napiszę po polsku... Ta cywilizacja to dla mnie jest wielkie nieporozumienie. Bez Ciebie czuję się bezużyteczny. W dodatku ta cała chora psychicznie i patologiczna rodzina. Co mi teraz dał rząd polski? Możliwość wejścia do kokpitu shincansen meglew i gnać ponad pół maha na godzinę. Wiesz... Ostatnio siedziałem w parku.. widziałem dzieci trzymające się za ręce, ale tak się kochały mocno i prawdziwe, że się poryczałem i od razu wytrzeźwiałem. Tak, ulica nazewnictwem pisząc [ Przyszłości Narodu ], i gdzieś młodzież z liceum idąca na rzeź przez naszych polityków. Wiesz co? Tych czystych dzieci nie ma nawet w planach dziś... Za około dwa trzy lata będą poczęte. Szczerze? Ja tylko wygląd jak człowiek - nie wiem czym jestem. Dziś będę udawał, że śpię. Myślę, że cała populacja zbłądziła i jest dla ludzi za późno... Chciałbym jeszcze kiedyś żyć w normalnym świecie. Za dużo widziałem, za dużo słyszałem i za dużo wiem... W ogóle Walker Nirvana ze mnie. Wiesz? stary jest tak chory i popierdolenie głupi, że nawet Biblia się nie zgadza. Przy nim normy zachowania populacji to same odchyły, szkoda gadać co będą chłonąć następne pokolenia, gdy nie zatrzymamy procesu globalnego systemu. Patrz na to, że ja praktycznie nie mam żadnego domu i w ogóle nie miałem. Patrz, że ja teraz muszę wykonać bardzo ważny ruch i myślę bardziej o nas i wzgórzach kociej dzielni, niż o tym aby stąd uciekać. Wiesz Ciotkę też widzę potrzebną bo musi czuwać wtedy gdy ja będę odsypiał. Ja działam inaczej... Telewizory bzdury, radio bzdury, a cywilizacja banał... Wiesz, że to nie jest depresja, tylko bardziej ułamek tarcia, to kaliber jest, to było i jest tak aby poczekać na siebie, a teraz muszę improwizować i improwizuję aby paść w ramiona Twe. Kocham Cię. Tylko kosmiczne pokłady energii i myśli o Tobie pozwolą mi na Twojego buziaka na wzgórzu Kociej Dzielnicy. Przynajmniej spodnie z tyłka mi nie spadną, a pustynnego moro musimy się spodziewać.... Natomiast przechodząc przez bazar to musiałem dokupupić banany, aby wiedzieć, że śmierć mi nie grozi pamiętając o kartach tarota w Atenach. W takim razie na lucka walimy popiół i zalewajka na pumeks. Ikrzim to z pumeksem mi się kojarzy. Sami kurwa zawodowcy. Ale już końcówka odpadów. Nie wiem czy trwały naprawy życiorysów. Ja Tobie powiem szczerze, że zjadłbym chętnie bigos i dużo przyprawy wzbogaconego Uranu, żeby tyle do kuwety nie chodzić a lepiej razem mieć czas na pisanie przez jebane satelity - jak ja kurwa lubię gdy podrywam dziewczyny przez satelity pisać i czynić Kocham Cię. Spodnie z tyłka mi nie spadną ponieważ pustynnego moro to my musimy się spodziewać na pewno, bo na bazarze bananów, aby wiedzieć że śmierć na miejscu zdarzenia przyszłego Rejsu Eskimosa bardziej przedstawionego przez satelity to same odchyły populacji i śmieci jak na harpuna przystało bardzo Kocham Cię. A reszta populacji penisów mogła wtedy zwalić konia po cichu, i udać się do fryzjera aby się uspokoić. I jak przystało na koniec gdy kończy prawdziwy mężczyzna, aby tak na prawdę wiedzieć musisz, jak to teraz i zawsze listonosz z babilonu tym tekstem jest zniszczony, bo ja luckiem ścieram ikrzim, a pył tego opium pumeksa ścierwa walę mu w kondomy jego upośledzonych sługusów, w tym momencie cięcie...STOP naprędce walić system i niczego więcej, żeby się nie powtarzać trudno dziś uwierzyć w słowo ołtarza głównego grabarza cmentarza populacji i weź tu zaśnij gdy płyną słowa prawdziwej baśni, o tym, że Kocham Cię.
Powrót do góry
Waitn4Info
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:41, 28 Wrz '26   Temat postu: Równowaga Spermatogenezy Odpowiedz z cytatem

Tylko konia walisz, a czy palisz? Pierdolisz legs lavish next klawisz
Poczekaj na informacje...
Zdzichu zabieraj wyro i kurwa materac mi zostaw i odpierdol się od moich garów
Teraz jest noc Księżniczko ja udaję że śpię. To wygląda na psychicznie chorego na maksa ale nie wie nawet główny psychiatra, jeszcze na dwóch klapsach dodatkowa wypłata bo gdy lucek warczy to na Tokyo lecimy potańczyć. Ale kurwa STOP. Tylko z południowego Egiptu można zakurwiać 3 razy taniej reszta na chlanie i jaranie. Kocurek wychujał urzędy o 24 godziny ale dobić listonosza babilonu to ja tylko tak umiem w ten sposób. Prawdziwy mężczyzna kończy i więcej nie zaczyna bo można tylko raz Laughing
Poczekaj na informacje z Południowego Egiptu.
Tak się oczytało stado że mażą za papierową gazetą kurwa Laughing
W telewizji jest tylko zielony ekran i to z drugiej na trzecią w nocy... Zapamiętajcie.

P.S.:
Aż na 4 wypłaty będę walił kontener kawy bo ta zima jest moja.
Lucek ino jeno zdechnij bo zdzicha so gary Laughing
Idź z tąd i nie wracaj...bo jeden z tratwy Noego cały beton przepłynął Laughing
Powrót do góry
TwójKoteczek
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:30, 28 Wrz '26   Temat postu: 2 trzydzieści mam na pilsa dopiero Odpowiedz z cytatem

Dobra. Nie mogę alkoholu, THC ni LSD ale Ciebie mała chętnie posmakuje, proszę czekać... Teraz jeszcze struktury i administracyjne procedury... Zobacz cesarstwo Japonii... Cała klasa dwunastolatek chętnie chciałaby takiego kota jak ja, no sama wiesz. Mam ostatnie 3 papierosy i nie mogę pić i palić za urzędową walutę. Mam plan..., gdy się zgodzisz to może pokaże im antygrawitacje i zagięcie czasu... Rozumiesz wtedy gdy byłem w Wielkiej Brytanii odkryli fale grawitacyjne bo ładowałem się na dwudziestej pierwszej czakrze...,natomiast podpierdoliłbym jej ten Shincansen Meglev w Tokyo bo nie ma co robić na tej Planecie, ja nudzę się bez Ciebie. Wiesz jak to jest przejebane chodzić na Nirvanie? Patrzysz na cywilizacje i myślisz to dopiero dwudziesty pierwszy wiek, zacofanie i asteroida za dekadę ^^. Zjadłbym bigosu ze wzbogaconym Uranem, nudy jak chuj na tej Planecie. Ja Ciebie Mała Kocham więc więcej nie kupię papierosów ale zamierzam w życiu wypić dwa ostatnie najważniejsze gatunkowo piwa, aby być później dla Ciebie całkowicie trzeźwym i oddanym. Poważnie bez Ciebie jestem bez użyteczny a Meglev? Together, silent room, familly zone. Tymczasem myślę o nas i wzgórzach kociej dzielnicy. Wiesz dobrze, że jestem w pobliżu przyczajony jak Sfinks piechota pustynne MORO... Kocham Cię. Sunshine down...
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:26, 28 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TwójTyłeczek kurde
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ANTEpremiera
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:15, 30 Wrz '26   Temat postu: Hip Hop Kodikas Personel Sterowanie Manualne Odpowiedz z cytatem

Dobra. Na dzień chłopaka ( czas przyszły dokonany ) przesłucham se muzykę proszę takie zwariowane melodie o! https://youtu.be/2g1AfqXDev8?si=TltcNpujeNa8x9Mz nie do pomyślenia bo dziś naprawdę getta oczekują poprawy tegoż hip da hoppa O! Tu początek Milenium https://youtu.be/GlCoz6FChso?si=-r3Q3G7_PjD03xD2 taka już była energia Pih z dobrego domu ja też pozornie u nas samplowaliśmy jako pierwsi... Dobra. Dzień chłopaka... Okej... Grałem w siadkówkę. Gra była fair Play ale w świetle prawa mierzył bym do przeciwnika z granadeluncher bo szkoda podatków. To takie bardzo straszne tematy na Play Station graliśmy bo ukradli mi tego pirata Resident Evil 3 Nemezis. Arabowie załadowali tą grę na wielbłądy i oddalili się w kierunku Libanu albo Libi. Tu panują codziennie fatakurwadamorgany dlatego 2,37 Pils to teraz marzenie... Dobra Mała.... Później zadzwonisz do mnie i mi powiesz, że nie mam więcej kręcić się pod piramidami. Taka misja, że najpierw zapukasz jak zwiad SG1 przez wrota śląc mi esemeska bo mi się kręci w oku łezka... Wiesz to nie dobrze że ja ryczę a teraz jestem trzeźwy, bo tyle tu kurzu że ci kurwa zawodowcy po cichu na recyklingu dorabiają... Tłumaczenie koteczka metr 64 ... Chcę Twojego tyłeczka. Koniecznie chcę i pragnę jak mały chłopczyk, taki chłopczyk który po cichu wychujał urzędy o 24 godziny. Upatrzyłem plecak 46 litrów czyli sporo chmielowego paliwa przez pustynię... Na ten Luxor... No wiesz Dirty Lux. Aby tylko esemeski, bo mam zasięg na dwie kreski no wiesz ... nie myl tylko z elektronicznym węgorzem bo inaczej wywalą mnie z numeru ewidencji PESEL podobnie jak wtedy gdy jechałem do Amsterdamu. Chociaż dobrze, że nie wsiadłem w TGV do Lizbony, więc nie skradli tej kosmicznej kamasutry. Dobrze im tak bo następnego ranka i nazajutrz z wieczora trwa walka o puchar telewizora. Dobra my nie chcemy wojny, ale gdy będą Nas wkurwiać te pedały z formacji HWUDEPEDE to znowu poprzestawiały wam ten Hellas w piździet że Arabia przestanie finansować zadłużenie Grecji
Masz tu jeden z filmów rozprawy https://archive.org/details/tensions-exp.....niki-1080p i przepraszam Maję, ale Księżniczka Północy pozwala na przypał..., ale to prawda, gdy tamtego roku zostawiasz napiwek w Tessalonikach w postaci UBOTA i omijasz INTERPOL i wracasz na pilsa przywitać Kota na Szałaszastą 44 83-110 Ja już byziaki ślę Tobie Mała dobranoc tak paprykarz puszka ścisła dieta Kota Sfinksa Paaaaaaaaaa Slim Kitty Cat w telewizji nic nie na tu wyciągną ostatnią telegazetę ^^. https://archive.org/details/surplus-terr.....sumers.iso P.S.: Przepraszam Maję z Aten za ten przypał północnego nieboskłonu ale musiałem przemeblować na psychodelicznie ducha Adolfa tylko HSI może to posprzątać Laughing Aha zapomniałem dodać Wysoki Sądzie osłabł mi trochę kontakt telepatyczny więc poproszę na tej misji dodatkowo o dwa Pilsy więcej bo po powrocie mam zamiar przygarnąć 2 kocurki bo właśnie ta tajemnica Kota Sfinksa to tak naprawdę tylko kapitalistyczne śmieci Egiptu w jego kuwecie. Proszę posprzątać. Paaaaaaaa Księżniczko Do Usłyszenia Więcej Przypałów nie pamiętam za wszystkie serdecznie dziękuję. A jeżeli dojdzie do globalnej destabilizacji systemów informatycznych i cyfryzacji zawsze jest dobrze mieć zapalniczkę krzesiwową jak to zawsze pokazywałem.... STEROWANIE MANUALNE. Tak jak mówi notatka zegary wariują nawet taki zegar z łodzi podwodnej...i refren 4 wersy .... Oczytali się oczywiście i poszli walić konia po cichu wychujał urzędy pocztowe na wielbłądy w kierunku Libanu albo Libi i przepraszam Maję ale Księżniczka Północy pozwala na taki przypał chłopczyk obcyca cyca jak chłopczyca pora gasić internet i do nieba siostrzyczki zmykać..................Paaaaaaaa Kocham Cię KsiężniczkĄ Ę @#$&+;'¥°=™®√÷=®π°®^
Powrót do góry
HefajstosBAP
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:12, 01 Paź '26   Temat postu: Bierz Weki Za Leki Na Wieki i Powieki Amen Kwasy Grzyby Same Odpowiedz z cytatem

Tak samo te pogodynki satelitarne dawno bardzo bez gustowne i kurwa zero zapłonu trzeba improwizacji tak samo jak przy dwóch pilznerach aby wyczarować cztery pilznery, aby zwolnić się z tej popierdolonej misji. Tak faktycznie taniej lata się z Egiptu do Tokio bo to najtańsze linie lotnicze i egipskie kotki pilotki Tak ja za raz zetnę tą fryzurę dyplomy bo czuję się aż psychicznie chory bo w tym tkwi sekret magicznych skrzydeł motyla.... Taki sam sekret tkwi w tym, że nie masz na powrót do domu to bilet wystawia ambasada - DEPORTACJA! Normalnie prościzna w chuj, tylko miej przy sobie ten PassID, to nawet z Bagdadu powrót jest możliwy, a w Korei Północnej na teledysk Hip Hopowca jest taka robota że CIA z powrotem w TVP grało by RAP za ten nakręcony teledysk, a na Kubie ten sam teledysk można kręcić za te cygara, które sieją chmure burzy tropikalnej, tylko raz w życiu widziałem taki deszcz na kociej dzielni, a wiesz dlaczego Mała Księżniczko? Bo zjarałem całe Kubańskie Cygaro na zaciągę, ale nie wiem z którego roku pochodzi numer cigar after sex. Ja po prostu nadsłuchiwałem radio, a nie że słuchałem komercji, najlepszy numer w radio ? Hmmm Gangsta Paradise 2 z Grażyną Łoboszewską ( wersja liquid DNB ) zamiast Mishel Fifer. Kurwa hol, aż zepsuło, a cała oświata w szkole porysowana jak SKM w Trójmieście w 1998 że aż do hospicjum wypożyczyli te same kolorofony na ostatnią psychiczną dyskotekę staruchów. Na własne to oczy widziałem ponieważ inaczej byłbym pozerem. W ogóle ja ostatnio tyle widziałem i słyszałem że lepiej kręcić na 4 Pilznery ( oni wiedzą ) zamiast pchać się na kontrakt kary śmierci u jankesów za słowa prawdy na Hip Hopowca. Tak dlatego sens spisania wszystkiego z powietrza to ekwiwalent łiskasu natomiast póki co z dwóch pilznerów robię cztery smaki kąta nachylenia i cieszy mnie to i rozbawia do łez, że to forum to teraz międzynarodowa wystawa światowego dziedzictwa przypału Laughing Tak bardzo że benzyna może nawet kosztować 12.99PLN czyli kuweickiego dinara, tylko zaznaczam, że gdy któryś wyda rozkaz odpalenia broni atomowej to podwykonawcy zamiast odpalić silosy wręcz pójdą się zmęczyć waleniem konia bo to dawno nie ma już sensu to jest właśnie bezsensowny świat penisów to już dawno nie sensu bez sensu to jest Laughing właśnie... a propo tej wojny to cała populacja patrzy na ceny benzyny a jeszcze większy przypał jest przy kursach walut to tak samo gdy ja ostatnio kupiłem taką samą butelkę napoju taniej z napisem 1,5 l a drugi kupił taką samą z napisem 2 l i o 1/3 drożej następny przykład opakowanie od kawy rozpuszczalnej 200 g i przesypcie do pustego opakowania po kawie najmniejsze opakowanie proszku do prania w kartonie to zobaczycie jak duże koncerny robią populację na przekręt... Populacja już dawno zbłądziła...
Albo tu https://www.tcz.pl/index.php?p=1,62,0,tc.....mieszkancy
https://youtu.be/zRxqPXEFA5c?si=nxHazj86brkLr_JP [url] [/url]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach