W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kibice  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:02, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heh ale z AI mam opracowana już gadkę szmatkę co mówić na tych rozmowach odpowiednio no nie mam naturalnego daru mówienia i wymyślania gówna na poczekaniu i do tego w stresie więc muszę się z góry przygotowywać, ale z AI to banalnie proste już mam odpowiedzi. Prawda jest taka że chuja się przygotowałam leciałam na spontana no ale chuj prawie zawsze dają przynajmniej 4-7 zjebanych pytań i po prostu trzeba mieć opracowaną taktykę co mówić, ale teraz się w końcu przygotuję nie mam wyjścia i wszystkim pospadają kapcie. Zawsze te same gówna typu Powiedz cos o sobie, jak sobie radzisz w kontakcie z klientem, masz jakieś pytania do nas, opisz swoje wady i zalety, dlaczego chcesz zmienić pracę i inne gówna
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:09, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest pewna różnica , ja swoje życie przegrałem .....a ty -- nawet nie spróbowałaś o nic zagrać!!!

A znacie przypowieść o talentach?
Cytat:
Przypowieść o talentach
14 Podobnie też [jest] jak z pewnym człowiekiem, który mając się udać w podróż, przywołał swoje sługi i przekazał im swój majątek. 15 Jednemu dał pięć talentów, drugiemu dwa, trzeciemu jeden, każdemu według jego zdolności, i odjechał. Zaraz 16 ten, który otrzymał pięć talentów, poszedł, puścił je w obrót i zyskał drugie pięć. 17 Tak samo i ten, który dwa otrzymał; on również zyskał drugie dwa. 18 Ten zaś, który otrzymał jeden, poszedł i rozkopawszy ziemię, ukrył pieniądze swego pana. 19 Po dłuższym czasie powrócił pan owych sług i zaczął rozliczać się z nimi. 20 Wówczas przyszedł ten, który otrzymał pięć talentów. Przyniósł drugie pięć i rzekł: "Panie, przekazałeś mi pięć talentów, oto drugie pięć talentów zyskałem". 21 Rzekł mu pan: "Dobrze, sługo dobry i wierny! Byłeś wierny w rzeczach niewielu, nad wieloma cię postawię: wejdź do radości twego pana!" 22 Przyszedł również i ten, który otrzymał dwa talenty, mówiąc: "Panie, przekazałeś mi dwa talenty, oto drugie dwa talenty zyskałem". 23 Rzekł mu pan: "Dobrze, sługo dobry i wierny! Byłeś wierny w rzeczach niewielu, nad wieloma cię postawię: wejdź do radości twego pana!" 24 Przyszedł i ten, który otrzymał jeden talent, i rzekł: "Panie, wiedziałem, żeś jest człowiek twardy: chcesz żąć tam, gdzie nie posiałeś, i zbierać tam, gdzieś nie rozsypał. 25 Bojąc się więc, poszedłem i ukryłem twój talent w ziemi. Oto masz swoją własność!" 26 Odrzekł mu pan jego: "Sługo zły i gnuśny! Wiedziałeś, że chcę żąć tam, gdzie nie posiałem, i zbierać tam, gdziem nie rozsypał. 27 Powinieneś więc był oddać moje pieniądze bankierom, a ja po powrocie byłbym z zyskiem odebrał swoją własność. 28 Dlatego odbierzcie mu ten talent, a dajcie temu, który ma dziesięć talentów. 29 Każdemu bowiem, kto ma, będzie dodane, tak że nadmiar mieć będzie. Temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma. 30 A sługę nieużytecznego wyrzućcie na zewnątrz - w ciemności! Tam będzie płacz i zgrzytanie zębów".

Niektórzy sądzą że chodzi o jakieś talenta Rolling Eyes . W zasadzie to wszyscy tak sądzą, popularna legenda miejska. Gówno prawda. Chodzi o ogół życia. Przypowieść została zniekształcona, spłycona, wykrzywiona, albo pozbawiona kontekstu. ZTRYWIALIZOWANA DO JAKICHŚ "TALENTÓW" - że niby talent (pieniądz)....oznacza talęt.. . Jest to oczywisty nonsens. - jaki "geniusz" kurwa na to wpadł półgłówek Laughing
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:10, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wadach mam że stresują mnie wystąpienia publiczne ale dobrze sobie radze w bezpośrednim kontakcie z klientem 1 na 1.

Chyba spoko ?

ale to zjebane gówno te pytania można rzygnąć no co mam podać w wadach że nie lubię pracować i rano wstawać ? albo totalnie z dupy że jestem pracoholikiem i perfekcjonistką Rolling Eyes ?
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:13, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zalety że jestem dokładna i drobiazgowa (zwłaszcza jak ktoś mi płaci ale tego nie dodam) potrafię bez problemu pracować w ciszy przez wiele godzin i lubię pracować z liczbami i danymi i dobrze znam Excela.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:18, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co ty, będziesz szczotkować komuś odbyt że takie pytania ci zadają? Rolling Eyes .... w przedszkolu mogą o takie rzeczy pytać - ale nie dorosłych ludzi kurwa !
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:20, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kuźwa drobiazgowy to chyba też często określenie negatywne no to chuj dokładna i szczegółowa

Kontakt z klientem no to tu wystarczy że powiem, że w mojej poprzedniej pracy w biurze rachunkowym kontaktowałam się z klientami i instytucjami takimi jak ZUS Rolling Eyes do tego w weekendy (żeby nie było) daję korepetycje i nieraz miałam problematycznego ucznia albo nawet rodzica więc kontakt z klientem nie jest dla mnie problemem.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:23, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczegółowa to może być mapa.

Cytat:
dobrze znam Excela.
gówno dobrze znasz.
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:24, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
a co ty, będziesz szczotkować komuś odbyt że takie pytania ci zadają? Rolling Eyes .... w przedszkolu mogą o takie rzeczy pytać - ale nie dorosłych ludzi kurwa !

no to kurwa wyślij fejkowe cv idź dla jaj i będą pytać o takie gówna co najmniej 2 pytania idiotyczne będą i to jak jesteś w miarę normalnej firmie czasem mogą dać z 5 z dupy pytań jebanych. No nie ma przed tym ucieczki znajomości nie mam zostanie mi lizanie dupy przez 20-30 minut kurwa jaki mam wybór, opierałam się całe życie przed tym gównem i odpowiadałam szczerze i po zastanowieniu ale to mi w ogóle nie służy trzeba lizać odbyt jak reszta ludzi.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:26, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Szczegółowa to może być mapa.

Cytat:
dobrze znam Excela.
gówno dobrze znasz.

a akurat to jest prawda przecież twoje posty przeanalizowałam w excelu w lutym pamiętasz jak obczajałam twoje posty no bardzo dobrze znam
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:14, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ekspert od rekrutacji mówi, że trzeba być pozytywnym 100% czasu i koniecznie lizać odbyt wszystkim a nie mówić że wolisz księgować niż radzić sobie z klientami haha jakim ja frajerem byłam to był kiss of death trzeba kochać klientów kurwa !

Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:34, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale to jest frajerstwo, przecież wiadomo że jak ktoś mówi że lubi klientów to kłamie, nikt nie lubi klientów. Czyli HR zatrudni w pierwszej kolejności takich, którzy jawnie ich okłamują w żywe oczy, i oni o tym wiedzą Rolling Eyes . Czy są tak zjebani, że sami wierzą we własną propagandę?? . Po prostu musisz umieć udawać , uśmiechać się i grać swoją rolę - jak będziesz potrafiła ich okłamać, to znaczy że klienta również . Think . i właśnie kogoś takiego szukają.

Tylko klient na końcu jest ostaniem frajerem który sądzi że naprawdę go lubią i daje się jebać. Już rozumiem.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:56, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:14, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MENTAT napisał:
. "Miłość" - to hipnoza którą samce od tysiącleci zniewalali umysły kobiet, celem ich wykorzystywania.

Laughing Laughing Laughing
Mądrość rodem z "Seksmisji". "Samiec twój wróg"!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:21, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:
ekspert od rekrutacji mówi, że trzeba być pozytywnym 100% czasu i koniecznie lizać odbyt wszystkim a nie mówić że wolisz księgować niż radzić sobie z klientami haha jakim ja frajerem byłam to był kiss of death trzeba kochać klientów kurwa !

Jeżeli ekspert tak mówi, to znaczy, że ekspert jest ekspertem w lizaniu wszystkim.
No to już wiesz z kim gadasz szukając okazji do pogadania.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:09, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:

Jeżeli ekspert tak mówi, to znaczy, że ekspert jest ekspertem w lizaniu wszystkim.
No to już wiesz z kim gadasz szukając okazji do pogadania.
Jak na razie to ty tu szukasz okazji do pogadania bo napatoczasz się jak świnia do sera .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach