|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 09:47, 29 Cze '26
Temat postu: |
|
|
|
Działa zgodnie z maksymą : kiedy ktoś uderzy cię w lewy półdupek - nadstaw mu prawy . .
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 10:30, 29 Cze '26
|
|
........no i dupa blada
_________________ " Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
RuskaOnuca
|
Wysłany: 14:34, 29 Cze '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
maryla Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 14:45, 29 Cze '26
|
|
|
Gorąco kurwa co się odwala jeszcze lipca nie ma a temperatura taka, że można zdechnąć !! nawet operacje niektóre są wstrzymane bo za gorąco jak klima w szpitalu nie działa. Praca w księgowości to zapewne porażka ja nawet się nie nastawiam, ale wyobraźcie sobie jako pielęgniarka w szpitalu bez klimatyzacji w taki upał... to księgowanie jebanych samochodzików w klimatyzacji na siedząco nie wydaje się aż tak tragiczne.
Najlepiej jest nie pracować w ogóle i grac w szachy i jutuba napieprzać 24/7 ale skąd pieniądze wziąć....
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 14:49, 29 Cze '26
|
|
heh niestety te wakacje bez szachów czas na DOROSŁOŚĆ niestety
osobowość mam zdecydowanie lepszą do uczenia dzieciaków i grania w szachy i wymyślania różnego gówna a nie księgowania ale innej roboty to jakoś dostać nie mogę chyba że jeszcze gorszą  no zajebiście już myślę o zmianie zawodu a nie zaczęłam pracować hehehehehe
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 14:57, 29 Cze '26
|
|
|
No zacznie się kuźwa wstawanie znowu o jakiejś 6 rano kurwa, księgowanie gówna po 8 godzin a pewnie nadgodziny też będą i zacznę się starzeć jak reszta ludzi. No umowa już podpisana nie ma odwrotu może popracuję ze 2 tygodnie i mnie wyrzucą heheh będą musieli mi zapłacić i sobie w szachy będę grać znowu LOOOL
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:02, 29 Cze '26
|
|
|
Będę musiała przed 22 spać chodzić najlepiej koło 21, najlepiej spać tyle że sama będę się budzić a nie budzik bo tylko wtedy dobrze się czuję latami wstałam tak o 8 nawet 9 i super miałam zdrowie łeb mnie nie bolał wszystko ok przez 95% dni super humorek zgodne z moim naturalnym zegarem biologicznym a teraz kurwa na 6 muszę się przestawić i będę funkcjonować znowu jak zombie, zawsze w szkole o takich wczesnych porach czułam się jak zombie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:26, 29 Cze '26
|
|
|
No kurwa budzik to będę musiała wieczorem nastawić żeby przypomnieć by iść do łózka przed 22 żeby nie być totalnym mega zombie rano.... o ile mi się w ogóle uda zasnąć o tak nienaturalnie wczesnej godzinie... Samo księgowanie samochodów w firmie jakaś mini książeczka patrze w necie na spis treści 118 stron takiego gówna... a to nawet nie o mój samochód chodzi !!!
Albo robisz co chcesz i nie masz pieniędzy na życie ale przynajmniej spokój i zero stresu, albo miej pieniądze i stres w gównorobotach
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 16:23, 29 Cze '26
|
|
| Cytat: | | nawet operacje niektóre są wstrzymane bo za gorąco jak klima w szpitalu nie działa. |
Przełożyli ci termin operacji na otwartej dupie? ...jak mi przykro. Na kiedy?
_________________ " Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 16:52, 29 Cze '26
|
|
nie wiedziałem że botoksowanie dupy wymaga aż takiego zachodu
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 18:39, 01 Lip '26
|
|
|
Zaburzony męski płód w biurze rachunkowym (uwaga !!!) ponoć w księgowości miały same kobiety pracować dlatego kurwa wybrałam ten zawód słuchał sobie radyjka i nucił pioseneczki kurwa, myślałam że chujowa, nudna i niskopłatna robota no zgadza się ale chociaż cisza będzie.... szczególnie że mnie dopiero wprowadzają w nowy program tyle informacji nowych wchłonęłam że już zamulam a dopiero 18:30, jakbym nie pracowała huh to cały wieczorek do północy p2, jutub, szachy i inne a tak mi dyńka za bardzo zamula nawet. Jak w jebanym biurze rachunkowym słuchają radyjka to coś kurwa jest nie tak moim zdaniem tu trzeba się skupić helooł. Tak jakbym na korepetycje poszła a bachorek o spoko muzyczkę se włączę kurwa ! nie potrzebuje skupienia niech napierdala muzyczka i jeszcze będę se nucił kurwa !!!! W jakimś supermarkecie na bazarze i innych takich może se muzyka lecieć jak nikt nie potrzebuje jakoś się skupić ale nie w jebanym biurze rachunkowym pojebało już ludzi totalnie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 18:43, 01 Lip '26
|
|
|
Jakiś zasrany jebany ekstrawertyk w biurze rachunkowym, taaa zawsze mam mega szczęście.... ekipa 7 ludzi na krzyż pewnie nawet mniej i koleś co se radia będzie słuchał i nucił. Będę mu musiała powiedzieć żeby wyłączył to jebane radio następnym razem.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 18:52, 01 Lip '26
|
|
|
Do tego typ miał tatuaż lol czemu taki ktoś wybrał zawód księgowego do kurwy nędzy ?? wesolutki zjebek z tatużem kurwa już muszę się rozglądać za nowa robotą tydzień porobię, nauczą mnie nowego programu i spierdalam stamtąd jak koleś będzie miał jakieś uwagi jak mu powiem żeby radio wyłączył.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 19:45, 01 Lip '26
|
|
|
To zapewne przykrywka Kontrwywiadu. Uciekaj jak tylko będziesz miała okazję.
A umowę masz o pracę czy inną (jaką)?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|