|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 13:11, 04 Lut '26
Temat postu: |
|
|
No wiadomo za 20 tysięcy to bym się nawet nie wahała szkoda że to tylko wymyślone i nikt za te idiotyczne spotkanka nawet nie płaci, a czasami to typ nawet nie chce zapłacić LOL  miałam tak dwa razy musiałam za siebie zapłacić za kino
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 13:21, 04 Lut '26
|
|
Jakie bratnie dusze? ..Nie  . Przecież chodzi o to żeby założyć rodzinę i mieć dzieci. A ty mówisz o dopasowaniu charakterów, no dopasowanie może w tym pomóc i ułatwić współżycie, ale ostatecznie celem jest założenie rodziny chyba co? A jak ty -i inne współczesne kobiety- nie chcecie tego...no to cóż "bratnie dusze" nie mają praktycznego znaczenia, to jak podkładka do myszki bez myszki, kabelek do monitora bez monitora  ... bratnie dusze .. hehe,, i co dalej??  Słucham. ... że niby będą sobie kadzić do końca życia jak to źle w życiu? O to chodzi tak??
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:25, 04 Lut '26
|
|
|
a Ukrainka chce dzidziusia z tobą ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:26, 04 Lut '26
|
|
\
tak, jest już w ciąży.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:27, 04 Lut '26
|
|
|
zmieniam ocenę na 1/10 z każdą minutą coraz gorsze nawet do końca nie dałam rady
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:28, 04 Lut '26
|
|
| emisariusz napisał: | \
tak, jest już w ciąży. |
LOL ale z tobą ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:33, 04 Lut '26
|
|
|
ale przecież ty stary piernik jesteś jak dziecko będzie mieć autyzm czy jakieś zaburzenie to od twojej starej spermy a nie szczepionki jakby co niedowładzie intelektualny. Poza tym dziecko już masz wystarczy, nie potrzebujemy starców co robią bachory bo im się nudzi. Prawie 50 letni tatuś sie kurwa znalazł zasrany, jak dziecko będzie mieć 30 lat to ty ile 77 już niemal na łożu śmierci? ogarnij sie dziadu
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:34, 04 Lut '26
|
|
dobrze. Zdałaś test.. To znaczy nie zdałaś, ale takie właśnie były przewidywania. Teraz mogę ci powiedzieć że to było badanie społeczne na twojej osobie, zachowałaś się dokładnie jak mysz laboratoryjna w labiryncie , 100% zgodności twoich reakcji z przewidywaniami, początkowa euforia - główna bohaterka otrzymuje zadanie odpowiadające twoim "ambicjom" , podobne życie .. i oczywiście odwrócona perspektywa o 180 stopni w miarę rozwoju przedstawianych zdarzeń . Ty oceniałaś bohaterów fikcyjnego opowiadania - a ja w tym czasie twoje reakcje .
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:37, 04 Lut '26
|
|
Dziecko się robi jak ma się 20-30 lat no max 40 a nie do 50-tki sie zbliżasz i dzidziusia sie zachciało, ja pierdole. Twój czas i zegar biologiczny minął to że wciąż możesz zrobić dziecko nie oznacza że będzie zdrowe jakby miało młodszego ojca.
Późne ojcostwo może zaszkodzić dziecku
Najnowsze badania – prowadzone niezależnie przez dwa zespoły badawcze – dowodzą, że z punktu widzenia zdrowia okołoporodowego wiek ojca w chwili poczęcia również jest istotny. Po 35. roku życia w męskim nasieniu dochodzi do mutacji o potencjalnie szkodliwych dla dziecka skutkach.
Ryzyko powikłań okołoporodowych dla dziecka rośnie wraz z wiekiem ojca. Dzieci ojców, którzy w chwili ich narodzin mieli co najmniej 45 lat, są o 14 procent bardziej narażone na przedwczesny poród niż w przypadku potomstwa mężczyzn przed 35. rokiem życia. Ojcostwo po pięćdziesiątce wiąże się z podwyższonym ryzykiem pobytu dziecka na oddziale intensywnej terapii (niemal o 30 procent) oraz niedotlenienia. W przypadku niskiej masy urodzeniowej ryzyko rośnie o 14 procent, a napadów drgawkowych – o 18 procent w stosunku do młodszych ojców.
https://www.doz.pl/czytelnia/a14001-Pozne_ojcostwo_moze_zaszkodzic_dziecku
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:40, 04 Lut '26
|
|
Przesadzasz, gdyby faceci przez całe wieki nie robili dzieci po 50tce to prawdopodobnie nie byłoby ciebie w ogóle na Świecie  handluj.
| Cytat: | | Ryzyko powikłań okołoporodowych dla dziecka rośnie wraz z wiekiem ojca. |  co za bzdety . Nie wierz we wszystko co przeczytasz na pudelku.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:46, 04 Lut '26
|
|
| Cytat: | | Dzieci ojców, którzy w chwili ich narodzin mieli co najmniej 45 lat, są o 14 procent bardziej narażone na przedwczesny poród |
Podejmę to ryzyko.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:47, 04 Lut '26
|
|
paskudztwo bleh
ale przecież coś pierdoliłeś o rozwodzie z Ukrainką to już nieaktualne ?
możesz sie przyznac bez bicia że żadnej Ukrainki nigdy nie było bo to co pierdolisz jak zwykle nie trzyma się kupy
wiem że trace swój czas na idiotyczną rozmowę ale i tak jestem przeziębiona więc chce jakoś zabić czas a najlepsze zabijanie czasu to gadka z kloaką
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:52, 04 Lut '26
|
|
Przeżywasz ten rozwód jak mucha okres. A co to jest rozwód? To jak złożenie PiTa w urzędzie skarbowym. Albo założenie karty na orlenie. Jest potrzebna, przyda się - to się zakłada. Potem są zniżki i promocje. Ale po co się nad tym tak spuszczać?? Dobrze się czujesz?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:53, 04 Lut '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:54, 04 Lut '26
|
|
|
Dobra jesteś dziwacznym socjopatycznym śmieciem co wiedziałam od zawsze rozmowa z tobą grozi spierdoleniem mózgu także kończę ostatecznie w sumie gówno mnie to obchodzi patologiczny czubie. Rzygać mi sie chce
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:57, 04 Lut '26
|
|
No i kto tu jest socjopatyczny ...? Rozmawiamy sobie spokojnie , a ta nagle ni z gruchy ni z pietruchy odpala teksty rodem darktube  . Weź ochłoń.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:57, 04 Lut '26
|
|
|
chory śmieć CELOWO zapładnia kobiety potem się z nimi rozstaje/rozwodzi... chciałbyś mieć zwyczajnie cipkę i sam rodzić co nie masz poważne zaburzenie chory śmieciu
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:59, 04 Lut '26
|
|
Ej, o co ci chodzi teraz bo nie ogarniam, wyzwijcie pielęgniarza , kobieta ataku macicy dostała
| Cytat: | | potem się z nimi rozstaje/ |  Ja się z nikim nie rozstaję , nie przypisuj mi swoich ujebów.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 14:00, 04 Lut '26
|
|
|
Chory fetysz kloaka zazdrości cipki i sam chciałby rodzić więc z tej zazdrości zapładnia inne kobiety a potem "przypadkowo" się z nimi rozstaje. Boże co za choroba psychiczna to chyba nawet nazwy nie ma. CHORE
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 14:02, 04 Lut '26
|
|
|
przecież mówiłeś że bierzesz rozwód to bierzesz czy nie. A jak bierzesz tak szybko to wiedziałeś że coś nie pyknie to na chuj ją zapładniałeś chory czubie pierdolony ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:02, 04 Lut '26
|
|
| Cytat: | | zapładnia inne kobiety |
inne ? inne niż ty? To chciałaś powiedzieć??
| Cytat: | | potem "przypadkowo" się z nimi rozstaje. |
Już ci powiedziałem, że ja się z nikim nie rozstaję, a zwłaszcza przypadkowo. Jeszcze nie dotarło?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:05, 04 Lut '26
|
|
| Cytat: | | przecież mówiłeś że bierzesz rozwód to bierzesz czy nie |
Rozwód = Rozstanie tylko w twoim ograniczonym nudnym świecie. Handluj.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|