W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

znowu kurwa chlejesz  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 91
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:51, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oczywiście wszyscy w wieku 20 lat mają taką samą osobowość w tych samych warunkach, i wszystkim w wieku 70 lat też się zmieniła osobowość dokładnie w ten sam sposób. Case closed.

Cytat:
Weźmy introwertyków, jak świat jest dla ekstrawertyków
Ale przecież nie ma żadnych introwertyków i ekstrawertyków, wszyscy są tacy sami w tych samych warunkach, to tylko wpływ środowiska sprawił że koś dostał ekstrawertycznej osobowości Rolling Eyes .
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:55, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzisz ty też mogłabyś być zadowoloną z siebie ekstrawertyczką - po prostu nie trafiłaś na odpowiednich ludzi, którzy by to z ciebie wyciągnęli Surprised Idea To nie twoja wina że wolisz mieszkać w szafie . Rozgrzeszam cię.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:59, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ja mówię że nie ma żadnych różnic między ludźmi tylko ze osobowość jest płynna tu sobie jesteś 4 za 6 lat zostaniesz 1 a na starość 7 i po co tracisz czas na to, wiesz twoja osobowość jeszcze się zmieni nie raz. Zresztą masa ludzi jest zaburzona np. ADHD może dawać patologiczną ekstrawersję a weźmie taki typ lek to zmieni mu się osobowość, jak mówię wszystko jest płynne także nie ma sensu gadać z tobą.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:02, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytasz się mnie co parę miesięcy jaki mam enneagram więc nawet taki ekspert jak ty nie ma pojęcia i nie potrafi przypisać człowieka do odpowiedniego srannagramu. Wywlekam na to forum niemal wszytsko i wciąż MUSISZ SIĘ MNIE PYTAĆ bo nie masz pojęcia jaką mam osobowość. CO ZA PORAŻKA
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:04, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a czy ja mówię że osobowość nie jest płynna.. i się nie zmieni w pewien sposób ... po prostu każdej czwórce zmieni się na starość dokładnie tak samo jak innej czwórce postawionej przed tymi samymi wyborami , dokona tych samych wyborów i dokładnie tak samo się zmieni. wszystko się zgadza.
Tak, może zmieniać się z wiekiem- na bardziej dojrzałą - znowu odkryłaś Amerykę ! Applause . Dzieci są inni niż dorośli Surprised .. a dwudziestolatkowie inni niż emeryci .....kurde jesteś taka genialna. sam bym na to nie wpadł Think ...No to po prostu WSZYSTKO wyjaśnia , case closed.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:15, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

te wszystkie 4, 5 nie są do siebie w chuj podobne że nie da się zasadniczo odróżnić i nie są zamienne i dlatego musisz się mnie od lat pytać czy jestem 4 czy 5 czy jeszcze czymś innym mhm super thumright wspaniałe narzędzie Surprised eksperci nie potrafią przypisać ludzi a co dopiero nowicjusze, bo to jebane gówno wymyślone przez jakiegoś ćpuna
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:19, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

och tak ,teraz rozumiem! w piątki jesteś dziewiątką nastawioną na perfekcjonizm oraz imponowanie innym Surprised Idea
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:05, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesteś na poziomie kogoś kto wierzy w horoskopy Rolling Eyes
nigdy mnie nie rozwikłasz zrozum to, za to ty jesteś bardzo prosty
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:08, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
nastawioną na perfekcjonizm oraz imponowanie innym Surprised Idea

O kurwa jak można tak mnie nie znać, widziałeś mój totalny brak kariery zawodowej i nawet studiów hahaha nastawiona na perfekcjonizm co za żart, jak nie trolujesz to szkoda mi ciebie bardzo. Widziałeś moją składnię ?? taki good why to typ perfekcjonisty OCD
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:16, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czyli potwierdzasz że nigdy nie byłaś dziewiątką?
A podobno się co chwilę zmieniasz i płyniesz.... Rolling Eyes ... No ale widzę że tylko zdanie nauczyłaś się zmieniać kiedy ci akurat pasuje Think -i w sumie to jeszcze jedna cecha niezrównoważonej czwórki.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:26, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem pomieszaniem wszystkich osobowości jak każdy człowiek tu mam 0,01% tego, 20% tamtego, perfekcyjność też się znajdzie gdzieś tam w określonym temacie przykładowo maturkę napisałam sobie wysoko dawałam kiedyś screena także rodzaj perfekcjonizmu jak zechce mi się być perfekcyjną.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:29, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To że masz namieszane we łbie to fakt - ale to znowu nie jest cecha wszystkich typów - tylko specyficznie czwórek i piątek Surprised Diluj.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:29, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak se w szachy grałam po 5-12 godzin dziennie i badałam temat i oglądałam filmiki to czy nie było to rodzaj perfekcjonizmu ?
To złożona sprawa nie ma nawet jednego perfekcjonisty we wszystkim, każdy ma na coś tam wyjebane a coś tam lubi i stara się być perfekcyjny w tym co nie. Pytanie co kto rozumie pod pojęciem perfekcjonisty ? zjeba z OCD który musi mieć wszystko perfekcyjnie zaplanowane pod kontrolą? to choroba psychiczna albo forma traumy bardziej niż prawdziwy perfekcjonizm.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:30, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
rodzaj perfekcjonizmu jak zechce mi się być perfekcyjną.
Czyli potwierdzasz że w piątki możesz być dziewiątką? Rolling Eyes

Cytat:
Pytanie co kto rozumie pod pojęciem perfekcjonisty ?
Posłuchaj Sunyanando to będziesz wiedzieć..

Cytat:
to choroba psychiczna albo forma traumy bardziej niż prawdziwy perfekcjonizm.
ciepło ciepło .. ale nie możesz polegać wyłącznie na własnych domysłach. Po co się męczyć, obczaj to, co już zostało rozpracowane przez innych, aby pójść dalej Idea helou (bo w tym tempie to za rok koło odkryjesz)

Cytat:
taki good why to typ perfekcjonisty OCD
CZYLI POTWIERDZASZ ŻE ISTNIEJĄ TAKIE TYPY. Wszystko się zgadza.
Python666m

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:44, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpowiadam tu bo lewal dal mi jeden post na swojej lewackiej platformie.

[/i](Ton: ciepły, bez wyższości)
Słuchaj, rozumiem, że dla Ciebie piłka to tylko bieganie za gałą. I super, że to mówisz wprost.
Ja czasem kibicuję, bo to dla mnie jak film – emocje, dramat, happy end. Ale jak Ty tego nie czujesz – to nie jesteś gorszy.
Po prostu masz inne drzwi do radości. Może las, książka, muzyka?
I wieś, że jak ojciec idzie na mecz syna – to nie o piłkę chodzi, tylko o miłość.
A Ty tę miłość pewnie okazujesz inaczej. I to to znaczy że jesteś pedałem, albo co gorsza nieprzystosowanym śmieciem z nietego pojemnika na odpady lewaku.[/i]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:27, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

słuchaj, nie obchodzi mnie twoja miłość ,ani żale... hehe co za nawiedzony kibek, odpalił się bo jego namiętność nie została doceniona ,idź się poskarż bramkarzowi

Cytat:
I wieś, że jak ojciec idzie na mecz syna - to nie o piłkę chodzi, tylko o miłość.
ty , typie, dobrze że mie uświadamiasz, bo bym kurwa nie wiedział o czym pisałem Shocked
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:10, 12 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Szukam faceta do igraszek, ten drugi pedał Panocek zesrał się w majty bo on tylko wirtualne romanse chce Rolling Eyes boże co za pedalstwo po tym świecie chodzi szok i jeszcze typ jakieś romanse czyta jak stara baba, mówię to się musiało zacząć od tych faszerowanych żeńskimi hormonami kurczaków, faceci to żrą i też kobietami się stają albo pedałami. Czasem ciężko odróżnić konbiecego faceta od pedała, jedynie szczegółami można których w przypadku Panocka nie znam więc obstawiam pedalstwo.

Cały długi weekend nie miałem netu, drogowcy przecięli kabel i dopiero dzisiaj udało się to naprawić.
A ty Pyszczooś coś taka napalona? Jaką ja mam gwarancję, że mnie nie wystawisz jak pojadę do Wawy? No i gdzie będzie ten seks? Moja kawalerka na 14 pietrze już sprzedana…
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:38, 13 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Perfekcjonizm i pedantyzm oraz esteta !

Normalny typ, to taki, co pije jak pracuje !!!

Bues dla Bogusia : https://www.youtube.com/watch?v=Sgh1LnFRRUM
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:51, 13 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Python666m napisał:
Odpowiadam tu bo lewal dal mi jeden post na swojej lewackiej platformie.

(Ton: ciepły, bez wyższości)
Słuchaj, rozumiem, że dla Ciebie piłka to tylko bieganie za gałą. I super, że to mówisz wprost.
Ja czasem kibicuję, bo to dla mnie jak film – emocje, dramat, happy end. Ale jak Ty tego nie czujesz – to nie jesteś gorszy.
Po prostu masz inne drzwi do radości. Może las, książka, muzyka?
I wieś, że jak ojciec idzie na mecz syna – to nie o piłkę chodzi, tylko o miłość.
A Ty tę miłość pewnie okazujesz inaczej. I to to znaczy że jesteś pedałem, albo co gorsza nieprzystosowanym śmieciem z nietego pojemnika na odpady lewaku.

Ja też lubię sobie czasami jakiś meczyk obejrzeć. W szczególności football na wysokim poziomie, czyli z tymi gwiazdkami-celebrytami. Robią często świetne przedstawienie, fajnie się to ogląda.
Polaczków z reprezentacji od jakichś 2 lat nie oglądam, co najwyżej skróty na jutubie, reprezentują antyfootball, ciężko się to ogląda.
Polska liga jest jakaś dziwna, zawsze była, ale teraz wśród piłkarzy tam grających to większość piłkarze zagraniczni. Tacy co nie dostali się do najlepszych lig europejskich, więc zasilają polską ligę, która jak była słaba i nudna tak dalej nią jest.
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:24, 13 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W piątek mecz z Holandią !

Wiecie, że Holandia zdobyła Australię!!? Nie wiem tylko czy z Cookiem ??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach