W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Wiem wszystko o kloace  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 49
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:05, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

33 lata heh najgorszy wiek co nie, nie można już zgrywać przygłupa trzeba być dojrzałym i odpowiedzialnym, brać ślub robić dzieci a potem za 12 lat rozwód. I jesteś w tej rozsypce między staruchami a dziećmi i wśród zamkniętych sekt rodzinnych, kościelnych, korporacyjnych, politycznych i innych. Sekty rodzinne już nie mają czasu na spotkania częste, bo dzieci i partner i się oddalają zresztą nigdy nie byli blisko chcieli popić tylko z tobą z nudów. Każdy się oddala, spierdala i żyje w zamkniętym kręgu sekciarskim. Za młody dla starych a dla starych zbyt młody aaahuuuu
Powrót do góry
RuskaOnuca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:12, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zależy jak patrzysz, w sumie, dla mnie, całkiem spoko, mam świetnego syna, fajna żonę, są pieniądze, jest zdrowie, są pasje. Reszta to jest chuj Smile

A że od czasu do czasu coś pierdolnie i kilka lat temu mi pierdolnęło, no cóż. Teraz jest dobrze.
Raz na wozie, raz nawozem.

Powód żeby narzekać zawsze można znaleźć. Lepiej doceniać to co się ma.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:21, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O no świetnie widzisz jest w tobie pozytywizm, energia i naiwność młodych czyli jesteś jednak młody. Ja już należę do starców niezależnie od mojego wieku.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:31, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja siostra ma 40 lat zaraz i połowa jej koleżanek już po rozwodzie ja przestalam mieć koleżanki tak z 9 lat temu więc nawet nie wiem musiałabym fejsbuka znowu założyć usunęłam fejsbuka i nikt mnie już nie zna Surprised
Ale faceci to w ogóle inaczej na to wszystko patrzą zadowolony, że ma żonkę że w ogóle sobie kogoś znalazł musiał znaleźć bo byłby oskarżony o gejostwo wśród kolegów i sobie żyje w nieświadomości a kobieta z każdym dniem coraz bardziej wkurwiona musi na 2 etaty robić praca i dzieci i w końcu rzuca papierami rozwodowymi. No takie życie tak sobie was wszystkich obserwuje z lotu ptaaka.
Powrót do góry
RuskaOnuca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:33, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Raczej cały czas staram się rozumieć, że z negatywnego podejścia życie nie staje się lepsze. To jest codzienna próba wychodzenia z kolejnego dołka. Po dołku jest dołek, ale łeb wystawiasz, jest trochę słońca, trochę dobrych ludzi, trochę frajdy, samozadowolenia bo coś zrobiłeś.

I to nie jest moja natura, kilka lat temu głównie biadoliłem.

Cytat:
Ale faceci to w ogóle inaczej na to wszystko patrzą zadowolony, że ma żonkę że w ogóle sobie kogoś znalazł musiał znaleźć bo byłby oskarżony o gejostwo wśród kolegów i sobie żyje w nieświadomości a kobieta z każdym dniem coraz bardziej wkurwiona musi na 2 etaty robić praca i dzieci i w końcu rzuca papierami rozwodowymi. No takie życie tak sobie was wszystkich obserwuje z lotu ptaaka.

Kocopoły, większość moich kolegów nie założyło rodziny, a nikt ich o gejostwo nie posądza. Z resztą, co mnie to. Miałem jednego potwierdzonego kumpla geja, wyjawił się krótko przed swoją śmiercią. Był dobrym ziomeczkiem.
A z dzieckiem spędzam w chuj czasu, domu pilnujemy razem, razem przynosimy pieniądze. A co będzie, to chuj wie, co los przyniesie ale lepiej patrzeć pozytywnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach