Koleś całe życie żył w szachowym stresie i szachowej sekcie i pod koniec ten psychopata Kramnik go ostatecznie dojechał oskarżeniami o oszustwo i nie wytrzymał. No słaby jest los takiego szachisty, przesrane. Przypomnę to ten młodszy z tego filmiku już wtedy słabo z nim było srał w majty ze stresu
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:57, 31 Paź '25
Temat postu:
Kiedyś wyjdą na jaw informacje o tym jak pogarszał się jego stan po przyjęciu szczepionki na covid w 2021 roku - aż do "nagłej" śmierci w 2025 roku. CIERPLIWOŚCI.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Kiedyś wyjdą na jaw informacje jak zesrałeś się na turnieju szachowym. Stres szachowy i oskarżenia o oszustwo go zabiły widać, ze to wrażliwy chłopak był i niestety jak wiele dzieci od małego kształtowanych na geniuszy poświęconych jednej rzeczy nie radził sobie ze stresem i był idealistą i perfekcjonistą. Tacy mają najgorzej. Mnie ktoś tam jebał przez całe życie czy to w szkole jakaś nauczycielka czy jakiż zjeb w gimnazjum, zawsze jakaś kurwa sie znajdzie ale miałam na to wyjebane a teraz to już jawnie walczę z dziadostwem jak się znajdzie ale aż tak mnie to nie rusza. A widać że chłopak sobie z tym nie radził.
Już samo chodzenie do szkoły jest stresujące zwłaszcza jak są zjeby albo jakiś nauczyciel się przypieprzy a to tylko parę lat, a ten gość całe życie występuje, jest oceniany jakby całe życie w szkole był. Wszyscy patrzą co robi jaki ma ranking (jakie oceny) czy wygrał, czy przegrał, czy oszukiwał (czy zaliczył przedmiot na szóstkę). Całe życie w stresie i patologicznej online szkole gdzie jest gnębiony i jebany przez innych szachistów.
Wysłany: 22:33, 31 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
widać, ze to wrażliwy chłopak był
LOL a niby po czym to widać tępa mitomanko?
Cytat:
Kiedyś wyjdą na jaw informacje jak zesrałeś się na turnieju szachowym.
ale od zesrania sie nie umiera, a od szczepionki - tak. Diluj.
Cytat:
A widać że chłopak sobie z tym nie radził.
A niby po czym to widać, przyśniło ci się dziwko? ... LOL
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 22:38, 31 Paź '25
Temat postu:
...a co, on mu wstrzyknął szczepionkę? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 22:43, 31 Paź '25
Temat postu:
sorry, ale od oskarżeń się nie umiera - chyba że ma się coś za uszami oraz osłabione serce
Cytat:
widać że chłopak był nerwowy i wrażliwy
Jeszcze raz - PO CZYM ty to widzisz urojeniowa dziwko? hmmm?? to bardzo ciekawe
Wysłany: 22:55, 31 Paź '25
Temat postu:
aa tego to ja nie wiem... ale skoro się zaszczepił to pewnie w jakimś procencie tak _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
a już i tak zapomniałam wszystko bez kitu w szachach mega szybko się zapomina, matmy to możesz nie robić rok i tak kojarzysz a w szachach jest tak dużo gówna że 2 miesiące nie grać niszczą wszystko i trzeba od nowa się uczyć niemalże
kolejna wygrana oł jee szkoda że kloaka nie rozdaje żadnych bitcoinów to bym se pograła, szachy hobbystycznie 15+10 spoko sprawa najgorsze te szybkie gówna na czas a tak se zagrać z nudów raz na jakiś czas to można
Powiedziałam ze jadę na korepetycje do jakiegoś nowego typa a nie chce mi się dziś dupy ruszyć po raz drugi i trochę głupio ale to daleko w chooj i już ciemno. Jak zmienili czas to teraz nic się nie chce robić po 17 zwłaszcza że pada. No to nie będę telefonu odbierać od typa umarłam w autobusie na przewlekłą biegunkę kurwa.No i do czego te bachory mnie doprowadziły że już wolę w domu siedzieć i grać w szachy heh straciłam kasę ale trudno naprawdę mi sie kurwa nie chce.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów