W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Dobro myśl  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 172
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:08, 02 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

coś kręcisz.. niby doskonale wiesz czego chcą faceci, ale czego chcą baby to już nie wiesz.. baardzo ciekawe Think .. Wyżej dupy nie podskoczysz? Eh?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:56, 02 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem ze sraniem i wielką kupą jest taki, że ludzie boją się zesrać w nocy do łóżka i wkładają sobie korek analny. Rano już zapominają, bo dupa przyzwyczaiła się do korka.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:45, 02 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wyżej to podszyw nudzi się gościowi ej nudny jesteś gościu sam od siebie coś napisz

A skąd mam wiedzieć co lubią kobiety ?? ja np. lubie dwumetrowców ubranych na czarno z długimi włosami, a większości kobiet może taki nie pasować ja dzieci nie chcę większość kobiet chce ale znajdą się też takie co nie chcą. To faceci obecnie bardziej chcą dzieci niż kobiety.
Generalnie we wrestlingu to trzeba mieć dużo mięśni i przy niskim wzroście wygląda to karykaturalnie taka wielka klata i krótkie nóżki, także jak umięśniony facet to 190cm + tylko dobrze wygląda, jak taki normalny facet typu intelektualista bez mięśni to już lepiej niższy może być nawet 175cm czy coś z ładną japą bo chudy dwumetrowiec z kolei wygląda karykaturalnie.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:06, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mówiłem kurwo co lubią tylko czego chcą .. Ej , problemy z koncentracją masz jakieś , oczopląsu dostajesz??

Cytat:
większość kobiet chce ale znajdą się też takie co nie chcą
Takie pierdolenie o szopenie.. To samo można powiedzieć o facetach, ale tam jakoś nie miałaś takich rozterek Rolling Eyes ..

Cytat:
Cytat:
To faceci obecnie bardziej chcą dzieci niż kobiety.
No więc pytam cię ciebie kurwo, - uwaga skup się- czego bardziej chcą kobiety bardziej? .. Skoro jesteś taka figo-fago w opisywaniu mężczyzn to może weź się przy okazji za równie celne i spostrzegawcze opisywanie kobiet. I bez niepotrzebnego wciskania kitu "większość", "nie wiem", "to zależy" ... Co jest , za mała jesteś w uszach?? Eh?

Czyli większość bab i większość mężczyzn chce w sumie tego samego , na razie tyle się udało z ciebie wycisnąć hehe .. No, to po co w ogóle wyjeżdżasz??? Idiotka ameryke znowu odkryła, paczcie ją !.. ZAMKNIJ TAK MOŻE RYJ ZARAZ NA STARCIE SKORO NIE MASZ KOMPLETNIE NIC DO POWIEDZENIA, HELOU
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:11, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Okej chcesz wprost dobra więc dla większości kobiet jesteś za niski, za brzydki i masz odstraszający charakter. Nadrobiłbyś pieniędzmi być może, dużo kobiet toleruje zjebów dla kasy, ale nawet tego nie masz. Także 2,5 gwiazdki na 10 na rynku matrymonialnym. 1 na 10 to już mają faceci co byli w pierdlu z wyrokami więc dam ci łaskawie o półtora gwiazdki więcej. Liczy się całokształt także pasztet męski z miłym charakterem wciąż ma 3 albo nawet 4 gwiazdki ty masz mniej od takiego większego paszteta z wyglądu za zjebany, nie do wytrzymania charakter i sranie w necie 24/7. Sprawa zamknięta.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:16, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak 175 cm to facet musi mieć obowiązkowo znacznie szersze bary od bioder a polaczki to mają wielkie dupy i jakieś grube kurwa uda a ramionka relatywnie wąskie. Mało który ma faktycznie sylwetkę w kształcie litery V i ćwiczeniami też taki pokemon tego nie wyrobi bo będzie miał wielkie i krótkie masywne łapska krótka szyja taki mały, krępy napakowany a klata wciąż będzie taka jaka była. I to wygląda nawet gorzej niż jakby w ogóle nie ćwiczył.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:35, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

180 cm może wyglądać jak karakan jak ma krótką szyję i wszystko napakowane to wcale nie poprawia niczego

najwyższy wygląda najlepiej taka prawda
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:42, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze raz, pytam cię ciebie parówo - CZEGO CHCĄ KOBIETY???? .. Wspaniale opisałaś czego chcą faceci , ale to tylko połowa równania, co mam zrobić z tą wiedzą?? .. Rolling Eyes ..
Czyli z twojego pierdolenia wynika, że baby chcą facetów Think

.....nie potrafisz powiedzieć wprost ? z CZYM masz problem?? Rolling Eyes

I ty też się na tym skupiasz cały czas , chociażby oglądając wrestling Think -w teorii, bo w zasadzie już do ciebie dociera że nie masz szans na żadnego faceta, więc teraz w teorii rozmyślasz jakiego byś chciała, gdybyś mogła, gdybyś była w stanie ... Think ...Osobliwe ..
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:06, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem cfelu jebany czego chce 100% kobiet za to wiem czego chcą faceci Z TEGO FORUM np. TY chcesz żonę i dziecko i adoptować Palestyńczyków. Zostałeś już dawno wyjaśniony, rozwiązany wiem już o tobie wszystko bez kitu łącznie z tym że adoptowałbyś palestyńską dziewczynkę. W zasadzie nie ma sensu z tobą gadać bo wszystko wiem. Paplasz non stop 24/7 zamknij mordę to może staniesz się tajemniczy bo tak to nie masz szans na nic nawet Ukrainka z tobą nie wytrzymała i odwołała ślub co za porażka. Ja tam faceta nie chce, bo po co za dużo roboty
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:10, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panocek też kiedyś pierdolił, że chce żonę i nawet dziecko. RuskaOnuca ma żonę/partnerkę czy dziecko to nie wiadomo ale brak mu pieniędzy. Wiem o was wszystko co niezbędne. A o kloace to WSZYSTKO koleś badany przez lata research zrobiony lata poświęcone na tego psychola w sumie nie wiem po co po prostu wypadło na niego. Obraz psychologiczny j a s n y i przejrzysty, wygląd też wiadomo jaki.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:29, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Paplasz non stop 24/7 zamknij mordę to może staniesz się tajemniczy
Zastosuj do siebie swe słowa Surprised Idea

Cytat:
Ja tam faceta nie chce, bo po co za dużo roboty
To w takim razie co chcesz hmm? Rolling Eyes ...pracować w księgowości ,aha Think

Cytat:
Obraz psychologiczny j a s n y
Jasne że jasny .....a nie jakiś typ spod ciemnej gwiazdy* sunny

*ciemna gwiazda to po prostu czarna dziura, która wszystko wciąga i niczego nie daje, czarne słońce symbolizowane przez swastykę.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:57, 03 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tu wygrana w ostatniej sekundzie

https://lichess.org/D7KXTmyCbCqZ

pozapominałam z 30% rzeczy różnych a i tak wygrywam oł jeee chyba zacznie sie nowy sezon szachowy edycja zimowa
Powrót do góry
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:29, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio poznaję kaczy język ,zaiste, mają swój język, nawet kacze serca...
niewąwolniccy śpią...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach