Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:36, 12 Paź '25
Temat postu:
no ale ryj szmato musisz tu zamulać?
naprawdę , to jest niebywałe ścierwo żeńskie... temat jest ciekawy ale ta złośliwa kurwa musi tu przyleźć i srać .
IDŹ DO TEMATU CZEKANA TAM MU SRAJ KIŁĄ
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Tak kurwa jakieś babki koło 60 mówią do mnie często kochanie, złotko. Najciekawsze jest to, ze jak miałam tak z 25 lat to nie wyglądałam na 18 czy coś nie pytali mnie o dowód kiedy kupowałam browara w przeciwieństwie do mojej koleżanki która wyglądała w chooj młodo. Przestałam sie po prostu starzeć i wyglądam mniej więcej jak samo jak 7-8 lat temu. Dzieicak którego uczyłam taki narwany z adhd co musi dużo paplać nawet też mi powiedział że może na 24 lata wyglądam
Też się zdziwiłem, bo zawsze insynuowała że wygląda młodo ... no ale czytajcie między wierszami . Człowiek najczęściej wyjawia prawdę nie wprost . No i wydało się , chlapnęłła o jedno zdanie za dużo.
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Wysłany: 12:44, 13 Paź '25
Temat postu:
Pierdolić można rożne rzeczy wyssane z dupy , jaka to niby jest młoda dla dzieciaka 7-8 lat. ... Ale inaczej po co by w ogóle pierdoliła że tylko młodzi mogą nadawać na youtube (?) , a wśród starej społeczności już widowni nie znajdzie !? helou . .. Najpierw się podnieciła że to dobry pomysł z tym jutubem - a potem pomyślała na chłodno , i cały początkowy zapał z niej wyparował . Takie są FAKTY.
_________________ OpenChat
No po prostu myślę przyszłościowo co nie... stary człowiek to księgowość, administracja, urząd, nauczyciel/wykładowca albo własna firma nawet na jutubie nie zechcą patrzeć na stare mordy taka prawda widzę mega rzadko na jutubie kogoś po 60-tce
Ja wbrew pozorom mimo bardzo chaotycznego adhd stylu myślenia to myślę przyszłościowo, wybrałam księgowość zasadniczo głównie dlatego że stabilność zatrudnienia i można do emerytury robić i nie trzeba mieć jakiejś powalającej osobowości i przekonywać siebie dziwnym gównem na rozmowach kwalifikacyjnych. I potencjalnie mało czubków i w ogóle bardzo mało mężczyzn zwłaszcza jakichś młodych gówniarzy starszych nawet kurwa jako tako trawie bo nawet jak są seksistowskim gównem to przynajmniej się powstrzymują przed mówieniem czegoś super głupiego, a te młode męskie gówno to jebany dramat tylko do utylizacji
i tak na nim nie zarobie to cięzka praca wysrywać dobre gówna na jutubie to praca od 9 do 16 a nawet dłużej wymyślanie pomysłów i żebyś też był dobry w mówieniu ja jestem słaba w gatce szmatce na żywo i dyskusjach ja w necie lubię srać nie mam charyzmy
Wysłany: 14:59, 13 Paź '25
Temat postu:
na kanale nie musisz z nikim dyskutować, coś ci się w głowie nieźle popieprzyło. Po drugie jaka niby ciężka praca .. co ty pierdolisz w ogóle ?? ..od 9 do 16 ?? Te jesteś jakaś niedojebana - teraz to już oficjalnie potwierdzone .. Ty ,kurwa , to obczaj to: jak masz ochotę to możesz se nawet coś w środku nocy nagrać i wrzucić .. Zatkao kakao??
JAKIE KURWA "WYMYŚLANIE POMYSŁÓW" ?? ty chyba na głowę upadłaś, jak nie masz nic ciekawego to po prostu nie wrzucasz helou nic na siłę , tylko jak masz zajawkę (a sądząc po tym ile tutaj pierdolisz to masz dość często -zupełnie jak ewa lipka ..myślisz że ona coś na siłę wrzuca??) . Są nawet kanały na których nowa treść pojawia się raz w miesiącu .. DILUJ SZMATO.
_________________ OpenChat
Wysłany: 15:13, 13 Paź '25
Temat postu:
Co ona pierdzieli to głowa mała.... Ale no cóż, z takim ryjem jak jej , to ja się wcale nie dziwię że wymyśla najgłupsze preteksty aby tylko mieć wymówkę .. Teraz staje się jasne dlaczego nawet na rozmowy klasyfikujące nie chce chodzić ..
Worek na łeb - i do sadzenia ryżu. Wiśta wio!
Z workiem na łbie to kiepsko by jej to sadzenie szło, ale z workiem na ryju mogłaby być jutuberką. To nawet oryginalne jest. Za to musiałaby się zmierzyć z dużym hejtem. Hmmm, Pyszczucha, może to właśnie jest to, albo w jakiejś masce byś nadawała, hę?
Wysłany: 16:43, 13 Paź '25
Temat postu:
spam
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 16:44, 13 Paź '25
Temat postu:
ale auto ma doby awatar bo ja akutalnie czekam na wrzeciono w protokołach bankowych np w ING
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 18:39, 17 Paź '25
Temat postu:
Ja uważam że to jest po prostu science fiction, tam nie ma kosmitów a jest to po prostu fenomen astrologiczny, który dla mnie i tak jest niepotwierdzony bo nie jestem astrologiem i myślę że jest to oparte tak naprawdę na zmyślonych danych jako cover-up innych problematycznych zdarzeń.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów