Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:46, 08 Paź '25
Temat postu:
Właśnie to jest twój problem ty sądzisz że żyjesz w idealnym świecie, przepisy mają sens, szczepionki są przebadane , sanepid dba o czystość, a rząd to kompetentni ludzie którzy pilnują dobrobytu .. Wszystko jest poukładane i na swoim miejscu .... TY ŻYJESZ W JAKIMŚ BAJALONDO ŚWIECIE W SWOICH WYOBRAŻENIACH, ŻE PRAWA STATYSTKI SĄ NIEZMIENNE. ... AKT OBSERWACJI ZMIENIA WYNIK ZROZUM TO KURWO !!! WSZYSTKO CO JUŻ ZMIERZYŁAŚ TO NIE ISTNIEJE HELOU !!
_________________ OpenChat
co ty kurwa znowu pierdolisz tak tak codziennie opowiadam że przepisy mają sens i rząd jest spoko
nic nie ma kurwa sensu i największe zjeby są na czołowych stanowiskach świat to gówno a życie to sraczka
kurwa koleś sądzi że aj jestem osobą co sądzi że przepisy mają sens no rozumiem wszystko ale takie coś latami jestem na forum a kloaka nic o mnie nie wie
Skąd to gówno wymyśliłeś popaprańcu bo powiedziałam że szczepionki nie wywołują autyzmu bo to choroba WRODZONA, nawet nie zaprzeczałam ze mogą jakieś neurologiczne gówna spowodować a nawet śmierć ad każdego leku można umrzeć. Aspiryny też nigdy nie bierz bo 0,0001% ludzi kiedyś tam od tego umarło.
Wysłany: 12:59, 08 Paź '25
Temat postu:
wiem o tobie więcej niż ci się wydaje... gdybyś rozumiała naturę przepisów takimi jakie one są, to byś się kurwa już DAWNO OD TEGO TEMATU ODKLEIŁA ! ..Ale ty ciągle węszysz za jakąś stabilnością . Taka jest prawda!
_________________ OpenChat
Wysłany: 13:07, 08 Paź '25
Temat postu:
Ta cweloza to prawdziwie pocieszna ciapatka
no weźmy pierwsze z brzegu:
marylka napisał:
No a dlaczego płace są tak niskie ktoś wie no nikt z was nie wie bo nie macie pojęcia o księgowości/podatkach. Otóż płacąc powiedzmy 6000 zł brutto pracownikowi pracodawca płaci dodatkowo tak ok. 20% od kwoty brutto pracownika na różne składki. Czyli zatrudniając pracowanika za 6000zł płaci tak naprawdę za niego jakieś 7300zł. Dopłaca zatrudniając kogokolwiek.
Przecież ty ciągle odkrywasz amerykę na nowo !! .. ....no i za czym ty tak węszysz??
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 13:42, 08 Paź '25
Temat postu:
marylka napisał:
No a dlaczego płace .
6000 zł brutto
20% od kwoty brutto
składki..
Jak na kogoś non stop snującego historie z życia księgowego, od dobrego roku, późno się dowiedziałaś jak polszy (wszędzie?) wygląda opodatkowanie etatu i ile trzeba zapłacić danin, zrzutek chujów mujów.
Jak ci powiem że gdy pójdziesz z tą kwotą netto do sklepu po, nie wiem, kubek, to zapłacisz kolejny podatek
a ten kto Ci ten kubek sprzedał zapłaci podatek od tej operacji sprzedaży
a ten kto kubek ulepił też
i ten kto zatrudnił tego kto ulepił kubek
ten kto ma sklep z kubkami musi zapłacić za budę,grunt i prąd i chuj wi co jeszcze, i we wszystkim jest podatek.
ja pierdolę, gdzie te pieniądze, skąd uny sie bioro i gdzie znikajo.
z pragnieniem ucieczki od problemów osobistych
potrzebą poczucia kontroli własnego życia
obsesyjno-kompulsyjną osobowością
warunkami modelowania przez środowisko dorastania
Wysłany: 14:42, 08 Paź '25
Temat postu:
Oj tam oj tam... dziewczyna ciągle szuka swojego miejsca w świecie _________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Wysłany: 14:46, 08 Paź '25
Temat postu:
Raczej ucieka od problemów i rzeczywistości -zamiast stawić im czoło .. Dziecinne.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Jak na kogoś non stop snującego historie z życia księgowego, od dobrego roku.
No co ty ja mam tylko napady księgowe trwające max tydzień a potem powrót do normy. Ponad 3 miesiące przykładowo grałam w szachy i żadnej księgowości w ogóle nie było od jakichś 7 miesięcy więc i tak już pozapominałam, ale oczywiście ciebie nie było więc co ty możesz wiedzieć. Jak coś mnie nie interesuje to zapominam, ja to wiedziałam wcześniej ale to jest tak zjebane że jakbym pierewszy raz się o tym uczyła
A po co ci czarne dziury mówiłam wróć do korepetycji z chemii najlepszy sposób na chudnięcie nie trzeba żadnego keto, dzisiaj dwie godziny ponad chodziłam z pracy do ucznia potem kolejnego a potem do domu nie ma czasu jeść większych posiłków ani przytyć.
Wysłany: 14:12, 17 Paź '25
Temat postu:
żartowałem , wcale nie chcę z tobą grać..
Wolę kręcić dramę na YOUTUBE, nie chwaląc się jam to uczynił, przeszłoby bez echa, bo do dzieciaka w krótkich spodenkach nawet by nie dotarła ta wiekopomna informacja, nawet nie wiedział za bardzo kim jest wojtek z Normandii, tak się tłumaczy , ale jednak zna jego historię (rzekomych?) telefonów do olszańskiego, coś tu śmierdzi , oj coś kręcisz rafałku kręcisz... No ale żem mu doniósł - no i się nie przeliczyłem ,jest odpowiedź .
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów