Opowiedz jak wylądowali na księżcu i jeździli tam melexem.
Jak masz problemy natury technicznej, to obejrzyj sobie filmy naukowe i dokumentalne na ten temat. Tępota umysłowa nie zwalnia cię z myślenia. Tylko twoja ignorancja jest przeszkodą w dociekaniu prawdy.
Jesteś babą że cię takie filmiki interesują ? sorry nawet mnie to nie obchodzi, nie chciałoby mi się tego oglądać jeszcze raz w innej wersji. Ostatnio to i tak filmy dokumentalne oglądam, sram już na te odrealnione dziwactwa.
Nie tylko jeździli melexem ale jeszcze transmitowali to na żywo w telewizji
.
Jprd z czym ty masz problem, czego nie rozumiesz?
Przecież, to co było zarodkiem opracowanym na potrzeby programu Apollo teraz jest już w dużej mierze dostępne dla mas, łącznie z całym systemem transmisji danych.
Cytat:
No i wykminili jak przedostać się przez pas van alena , oraz bez budowy stacji orbitalnej tylko od razu chop siup z ziemii na księżyc, szkoda że nie zapisali gdzieś tej sztuczki, bo dzisiaj chłopcy z nasa się nadal nad tym głowią
No, tak samo jak Rosjanie opracowali swoje rakiety hipersoniczne, typu Oresznik i inne, których jeszcze nie ujawnili, tak Amerykanie potrafili pokonać pasy Van Allena. Tak samo projekt ruski ma tajne kluczowe elementy, znane tylko garstce naukowców, jak i projekt amerykański - też posiada tajne kluczowe elementy.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:54, 30 Wrz '25
Temat postu:
Dzisiaj dużym problemem jest używanie r.control. Bierze do ręki i nie wie, co ma !???
Rimote control ma generator fal zasilany baterią.
Ile funkcji jest w stanie odebrać nasz telewizor i czasem video ???
Telewizor, video są odbiornikami fal uwolnionych z r.control.
Dużo różnych urządzeń jest dzisiaj na r. control.
Trzeba tylko dobrać częstotliwość !!!!
Nasz mózg jest też odbiorcą fal różnej częstotliwości - od fal organicznych przez nasze chcenie - wstać, usiąść, zmienić nogę itd. - masa tego !!! Fale głosowe też. Można to sobie samemu rozpatrzeć. Życzę powodzenia ! Ostatnio wyszedł falowy pistolet ECHELON - elegancki !!!
Dzisiaj pamiętajcie ostatni dzień gadki szmatki w roku 2025 chemicloo chce 3 miesiące wolnego bo doprowadzam go do depresji i w styczniu mi wyśle 50 zeta w krypto za to że nie musiał mnie czytać. Zresztą ja mam zjebany jednowątkowy umysł jak się zajmuję czymś to tylko tym w danym momencie ciężko mi się zajmować np. 2 godziny to, kolejne 2 godziny tamto nie daje rady robię 4 godziny jednego idę na całość z jednym tematem. Nie umiem zajmować się kilkoma rzeczami jak mi ktoś nie płaci. Albo książeczki albo szachy albo księgowość a nie jedna godzinka to, dwie godzinki to itd. nie daje rady. W szachy i tak nie gram na szczęście się odzwyczaiłam, ale musze przejść na obsesyjną księgowość kuźwa kiedyś mi się udało chyba w lutym zeszłego roku naprawdę się w to gówno wkręciłam potem znowu książeczki musiałam powystawiać a potem znowu całymi dniami rozkminiałam problemy z prawda2 i mi obsesyjna księgowość przeszła niestety. Także muszę sobie zablokować inne rzeczy i się wkręcić w księgowość no i matme. Także nara
Zazdroszczę ludziom co sobie zagrają tylko godzinkę w szachy czy dwie mogą tak przez lata i gitara jak bym tak nie potrafiła albo 5-8 godzin dziennie albo wcale.
A umiecie się zajmować kilkoma rzeczami naraz jak nikt wam nie płaci ? dla mnie to trudne w chuuj
No w szkole to musiałam masę różnych niedojebanych głupot, ale tak normalnie mój normalny proces to zajmowanie się jedną dwoma rzeczami przez miesiąc, pół roku chooj wie ile ale nauczyć się na maxa i przejść do czegoś innego a nie zajmować się 10 rzeczami przez dłuższy czas.
Zresztą z tego co widzę kloaka ma to samo też gra seriami tygodniami, miesiącami na maksa po 10-12 godzin po 40 gierek dziennie a potem spokój a nie rozkłada sobie na 2-3 godziny dziennie. Ktoś tak w ogóle umie kurwa ? Zresztą to chyba najbardziej optymalny proces generalnie ludzie robią specjalizację w jednej dziedzinie, dwóch. Zajmują się jedną, dwoma rzeczami dobrze to tylko w szkole kurwa człowiek uczy się wszystkiego i niczego zarazem bo zbyt słaby jest we wszystkim rozległa wiedza z gówna.
Ej, ej, Pyszczooś, chyba trochę przesadzasz. Robienie dwóch rzeczy na raz to np. rozmawianie przez telefon i robienie sobie herbaty.
Jeśli tak potrafisz, to jest to twój pierwszy krok do robienia wielu innych rzeczy jednocześnie. Cecha każdego dobrego agenta, kilka rzeczy na raz.
No twoja specjalizacja to Kontrwywiad i konflikt rosyjsko-ukraiński, każdy ma jakąś specjalizację że interesuje się czymś konkretnym a inne rzeczy zlewa ciepłym moczem tylko w szkole ludzie z przymusu muszą się uczyć wszystkiego i niczego zarazem.
No, ale jeśli nauczą się wszystkiego i niczego, to potem będą mogli wybrać co jest im potrzebne w danym momencie. To określi ich inteligencja, a działania, które podejmą będą o niej świadczyły…
Wysłany: 21:21, 30 Wrz '25
Temat postu:
A czego ty się nauczyłeś hmm? .. Tego że Amerykanie polecieli na księżyc ...
Cytat:
No twoja specjalizacja to Kontrwywiad i konflikt rosyjsko-ukraiński
LOL , chyba schizofrenia....i pierdolenie o szopenie domorosły szpiegolog z krainy deszczowców.
Tak samo jak twoją niby specjalizacją jest matematyka tak? .. Pokaż jak rozwiązujesz całkę
Wy się kurwa nadajecie do cyrku => tam jest wasza "specjalizacja"
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Ogólnie, to Forum, - na pierwszy rzut oka wydaje się prorosyjskie. Przy dłuższej obserwacji, jest jednak mocno proamerykańskie, a konkretnie- MOCNO JEDZIE NA AMERYKAŃSKIEJ PROPAGANDZIE- jako paliwo.
Wysłany: 21:26, 30 Wrz '25
Temat postu:
twoim paliwem jest z dupy do ust chłopczyku
Jeszcze nie wybrałam sobie specjalizacji na razie moją specjalizacją są książeczki, badanie ludzkie natury i matma na poziomie liceum a do czego ci te całki się przydały LOL, takie choojstwo to przez podstawienie co nie
x^2 - 4 = t
2xdx = dt
i dalej sobie podstawiasz i liczysz to gówno
sorry na razie to uczę bachory w liceum bardziej dochodowe niż studia
Przecież ty nawet korków z matmy sie dajesz to na chuj ci całki, nawet dochodu z tych jebanych całek nie masz kiedy rozwiązywanie całki ci się kiedykolwiek do czego przydało jak nic na tym nie zarobiłeś ? bezużyteczna wiedza w twoim wypadku
Wysłany: 22:05, 30 Wrz '25
Temat postu:
nie wiem kiedy , ale w liceum takie zadanka są na porządku dziennym, więc może popytaj któregoś ze swoich uczniów hahah
No tak, a podstawienie można teraz znaleźć wrzucając obrazek do google... żaden problem. .. Nawet nie ma jak kretynki sprawdzić.. Ale najważniejsze że sama się wysypała - NAWET NIE MA BLADEGO POJĘCIA O PROGRAMIE NAUCZANIA W LICEUM, POTWIERDZONE INFO
Co ty pierdolisz kiedy te całki niby z powrotem wprowadzili maksymalnie to zadania optymalizacyjne z zastosowanej pochodnej nie ma kurwa całek, jak ja pisałam rozszerzoną nie było całek i ich kurwa znowu nie wprowadzili patrzę w spis treści podręcznika i nie ma całek. Nie kłam.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów