Także ja uważam, że to może być nawet częściowo zaleta jak się nie ma jednego rodzica w domu no zwłaszcza ojca.... no wiem słabo to brzmi, ale takie dziecko musi się szybciej rozwinąć, być bardziej samodzielne itd. Taki nastolatek np. szybciej dojrzeje a nie jest super upośledzony społecznie do 20 roku życia. Te bachory nastoletnie z ojcami nie są jakieś super wiesz tylko dlatego że mają ojca, mają dysgrafię, dysleksje, dysmózgie i tłumaczysz 10 razy za 11 pojmie i to nie z powodu braku ojca tylko jakieś zjebanie wsobne. Spasiona, leniwa dziewczynka którą uczyłam przez 3 lata miała tatusia, coś jej nie pomógł specjalnie. Czipsy schowane w szafkach i czekoladki i typiara miała ociężałość umysłową wypisaną nawet na twarzy.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:59, 27 Wrz '25
Temat postu:
Twoje posty są z dupy wzięte - lecz Barnabasz czyta je jak pismo święte _________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Nie no jak nie wrzucę Rihanny, Lady Gagi, Britney Spears w klubie to mnie wyrzucą co nie. Dobra jebać to zakładam klub dla starców ludzie po 35 roku życia tylko mogą wchodzić i mroczna, schizowa, relaksująca muzyczka będzie żadnego darcia mordy i innych celebrytek muzycznych
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów