ale przystojni faceci to w latach 60,70,80 w filmach grali teraz to takie nie wiadomo co no nie moja wina, w latach 90 mniej więcej faceci zaczęli być brzydcy od żarcia kurczaków w kfc
I normlanie w garniturach wtedy chodzili facet w garniturze od razu 100+ punktów, a nie jakiejś starej szmacie. Eleganccy, zadbani no tak jak mówię lata 60-80 w filmach tam można znaleźć przystojnych mężczyzn do tego jakieś emocje mają a nie grają rambo twardzieli.
Takie czasy Pyszczooś, dupy też już nie te same co kiedyś. Teraz babka bez tapety wygląda jak chłopiec. Tylko tapeta ratuje babki, tak, że jeszcze ktoś chce je posuwać…
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:10, 29 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
Eleganccy, zadbani no tak jak mówię lata 60-80 w filmach tam można znaleźć przystojnych mężczyzn
No to przenieś się maszyną czasu do lat 60-80 ze swoim krzywym ryjem z 2025, ciekawe czy kogoś wyrwiesz .. Przecież ty wyglądasz jak siedem nieszczęść , to co się tak rozpuszczasz nad przystojnością mężczyzn na których i tak nie miałabyś żadnych szans , WTF
Ty jak już coś komentujesz, to weź komentuj facetów w swojej kategorii , okey.
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
"Wielki Odstrzał" ludzkości będzie polegał na tym, że wiele kobiet będzie bezpłodnych lub płód będzie obumierał. Będą szukały dobrej spermy na gwałt. Będą chodzić do swingers klubów, na gang bangi i to nic nie pomoże. Poczytajcie sobie o komarach produkowanych przez Billa Gatesa.
To jedna z najbardziej melancholijnych melodii na świecie w pierwszej 10 może nawet 1 miejsce zależy od słuchającego ale nazwać się po tak depresyjnym artyście musi coś oznaczać.
Takie czasy Pyszczooś, dupy też już nie te same co kiedyś. Teraz babka bez tapety wygląda jak chłopiec. Tylko tapeta ratuje babki, tak, że jeszcze ktoś chce je posuwać…
Wysłany: 03:17, 30 Wrz '25
Temat postu:
Ta peta !!! To co Ty widzisz, to jest tapeta - mikrofon !!! To śpiewa do mikrofonu nagłaśniającego salę koncertową !!!
Jak to np. jest Cugowski, to ktoś śpiewa przez niego, a Cugowski trzyma mikrofon. Cugowski, to cygan i każdy inny też !!! Film, estrada, sport, to pieniądze !!! Duże pieniądze ! Telewizja też !!! cyganów było zawsze od wyboru do koloru - mieli dużo czasu.........
Jak Polska przegrała IIWS, to wszystkim podzielił się Wschód z Zachodem. Czasem się o to targają, ale dalej nic polskiego nie jest !
Ten Wschód, to oczywiście Rosja ze swoją watahą, a Zachód, to kawałek Australii ze swoją watahą !!! Tak, tak. Pa, pa.
Także oficjalnie albo jestem bi albo nawet lesbijką uważam, ze kobiety są ładniejsze od mężczyzn, no co ja poradzę. Wzięłam wyszukałam gości którzy są ponoć najprzystojniejsi na świecie no dobra spoko ale laski i tak są ładniejsze według mnie.
I na pewno nie jestem jedyna, pewnie większość kobiet to ukryte bi/lesbijki dlatego faceci muszą je stale na seks namawiać. No tak na logikę jak ktoś cie podnieca to chyba chcesz seksu co nie to dlaczego od wieki wieków to faceci namawiają kobiety na seks. Także ustalone albo kobiety są aseksualne albo preferują inne kobiety nawet jak są rzekomo heteroseksualne.
Kobiety są po prostu nauczone by rywalizować z innymi kobietami o faceta, status i dobra materialne nawet jak ten facet je nie pociąga w najmniejszym stopniu. Lol niezła choroba umysłowa także no zaburzone żeńskie płody jak się nad tym zastanowić kobiety 100 razy bardziej pociąga bogactwo i status niż facet jako taki potrafią udawać orgazmy latami, całe jebane małżeństwo żeby mieć na ładne ciuchy i pieniądze. Kobiety w większości nie są heteroseksualne są stutusmerialnoseksualne. Ja mówię wam jak jest jako rzekomo heteroseksualna kobieta bo nigdy w żadnej kobiecie się nie zakochałam a w facetach bywało i wciąż uważam zostaję przy tym, że większość facetów nie jest pociągająca w ogóle. I na pewno tak samo myśli większość kobiet ale musze mieć na żarcie co nie.
Wysłany: 11:11, 30 Wrz '25
Temat postu:
Trzeba skasować film !!!!!!!
Ludzie nie dorośli do kina - w każdym razie, mało ludzi [Polaków} korzystało z kina ! Tej kultury Polacy nie posiedli ! Nastało kino w domu i ich zgubiło ! Zgubiło cały świat !!!!
Ki no, ki no, ki no !!! No, no, no !!!!
Ta tandeta, szmira, kłamstwo, propaganda i świństwo - zgubiło świat !!!
Nic się już nie podniesie !!! Czteropłatowce myślą, że są lepsze od dwupłatowców !!!! Nie, nie, nie !!!!!!
Nasłuchy z rozmów podczas lądowania na Księżycu, prowadziło nie tylko KGB, polskie służby specjalne też to robiły. Jeśli to robili Polaczki, to robiło to też wiele innych państw. Wiedza o lądowaniu na Księżycu jest powszechna w takich kręgach.
To tylko dzięki głupiej propagandzie amerykańskiej - bo Amerykanom jest to na rękę - i ludziom typu Szostek, takie głupoty dalej są łykanie przez masy…
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów