1900 w szachach to dobry wynik no może nie na kogoś kto gra 20+ lat w szachy jak ty no ale i tak chyba dobry co nie? mało kto zostaje IM< GM i innymi nie masz sie czego wstydzić chyba w tym zakresie w innych zakresach owszem
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:20, 05 Paź '25
Temat postu:
marylka napisał:
ale co wstydzisz się czy co, po co grasz z anonima ?
Żeby patrzeć jak wypisujesz bzdury że już niby nie gram, i nie masz bladego pojęcia czy gram czy nie -a następnie sama wierzysz we własną mitomanię. Lubię patrzeć jak błądzisz.
_________________ OpenChat
ale jakbyś zacisnął zęby i próbował zostać specjalistą podatkowym to z 3-4 lata od zera pewnie wystarczą jak intensywnie będziesz kuł nie 20+ lat jak w szachach a ty co 100 lat w szachy i nawet specjalistą nie jesteś, to ja pytam na co po co
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:32, 05 Paź '25
Temat postu:
no ty już jesteś taka dorosła właśnie to widać ...no i gdzie cię te podatki zaprowadziły? ... dzięki ale mnie w to nie mieszaj NIE CHCĘ SIĘ COFAĆ W ROZWOJU !!! _________________ OpenChat
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów