W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Czy jakbyście byli sędzią dalibyście  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 35
Strona:  «   1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:26, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TylerDurden napisał:
JRDL ALE TY CHEMIKLOO ŻAŁOSNY SIE ZROBIŁEŚ...........CHCESZ SIE ZABIĆ??? TO SIE ZABIJ, TYLKO PO CO INFORMUJESZ O TYM NA FORUM........UWAGI CHCESZ???....... TO ZRÓB TRANSMISJE NA ŻYWO NA KTÓREJ POZBAWIASZ SIE ŻYCIA.........LINKA DO OBEJRZENIA WRZUĆ TUTAJ.......OK???

MIĘDZY TOBĄ, CFELOZĄ I BETA KUNDLEM PANOCKIEM..........TO JEST JAKAŚ CHORA, TOKSYCZNA SYMBIOZA. JAKBYM MIAŁ NA CO DZIEŃ OBCOWAĆ Z TAKIMI LUDŹMI W REALNYM ŻYCIU, TO SERIO – SPAKOWAŁBYM SIĘ W 5 MINUT I SPIERDOLIŁ NA DRUGI KONIEC ŚWIATA.
A WSZYSTKO TYLKO PO TO, ŻEBY NIE MIEĆ Z TAKIMI ZJEBAMI NIC WSPÓLNEGO

viewtopic.php?p=513802#513802

no ale niestabilny tylerek już zmienił zdanie gdyby miał przebywać z chemicloo jeszcze wczoraj pierdolił że sam by spierdolił jak najdalej ale dzisiaj już tak tak chemicloo spoko Rolling Eyes
tyle warte zdanie agresywnych męskich pojebów zmieniają zdanie pod wpływem hormonów Confused
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:27, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
„Żadnych kontaktów z ojcem. Zakaz zbliżania się do tej kobiety i jej córki na minimum 3 metry i 60 cm.”
I nie ma, że za łapówkę coś załatwię, to są poważne sprawy,które muszą być traktowane z najwyższą solidnością.
Taki jest werdykt Panocka

Bardzo dobry wyrok Panocku, widać wreszcie nieprzekupny sędzia brawo Razz
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:28, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i tak najgorzej to byłoby przebywać z wami , z tobą pierdolona kobieto - i z tym męskim śmieciem panockiem.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:33, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszycie się co, z mojej tragedii.. ?? .... S Ę P Y .

pastwić się nad cudzym nieszczęściem...... zniszczoną relacją rodzica z dzieckiem ..... niebywałe. Naprawdę daje wam to satysfakcję?? Cwelozo? ..

Takie to fajne że się dziecko wychowuje bez kontaktu z tatą? Dużo czerpiesz z tego radości?? W sumie obce dziecko , nawet jej nie znasz, więc co cię to gówno obchodzi... ale jednak z jakiegoś powodu czerpiesz sadystyczną satysfakcję Rolling Eyes ... Byle zniszczyć faceta . Psychicznie.
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:42, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
TylerDurden napisał:
JRDL ALE TY CHEMIKLOO ŻAŁOSNY SIE ZROBIŁEŚ...........CHCESZ SIE ZABIĆ??? TO SIE ZABIJ, TYLKO PO CO INFORMUJESZ O TYM NA FORUM........UWAGI CHCESZ???....... TO ZRÓB TRANSMISJE NA ŻYWO NA KTÓREJ POZBAWIASZ SIE ŻYCIA.........LINKA DO OBEJRZENIA WRZUĆ TUTAJ.......OK???

MIĘDZY TOBĄ, CFELOZĄ I BETA KUNDLEM PANOCKIEM..........TO JEST JAKAŚ CHORA, TOKSYCZNA SYMBIOZA. JAKBYM MIAŁ NA CO DZIEŃ OBCOWAĆ Z TAKIMI LUDŹMI W REALNYM ŻYCIU, TO SERIO – SPAKOWAŁBYM SIĘ W 5 MINUT I SPIERDOLIŁ NA DRUGI KONIEC ŚWIATA.
A WSZYSTKO TYLKO PO TO, ŻEBY NIE MIEĆ Z TAKIMI ZJEBAMI NIC WSPÓLNEGO

viewtopic.php?p=513802#513802

no ale niestabilny tylerek już zmienił zdanie gdyby miał przebywać z chemicloo jeszcze wczoraj pierdolił że sam by spierdolił jak najdalej ale dzisiaj już tak tak chemicloo spoko Rolling Eyes
tyle warte zdanie agresywnych męskich pojebów zmieniają zdanie pod wpływem hormonów Confused

A MOŻE PO PROSTU TY NIESTABILNIE PROJEKTUJESZ SWOJE ŻALE NA INNYCH, BO NIE POTRAFISZ ZNIEŚĆ, ŻE KTOŚ ZMIENIA ZDANIE NIE WEDŁUG TWOJEGO SCENARIUSZA???.... MNIE PRZYNAJMNIEJ STAĆ NA REFLEKSJĘ, A TY DALEJ TKWISZ W TYM SAMYM MIEJSCU, W KTÓRYM BYŁAŚ WCZORAJ...........Z TYM SAMYM BÓLEM DUPY I JESZCZE WIĘKSZYM NIEDOPIERDOLENIEM
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:42, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurwa, ale ty jesteś popierdolony!
A jak byś zrobił jakiejś dupie bachora i dowiedział się o tym po 30 latach, to co byś wtedy czuł. Parówa zasrana, tatusiować mu się zachciało. Dobrze, że cię odcięli od młodej nieskalanej kobiety, bo byś ją tylko zniekształcił na swój charakter.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:47, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
A jak byś zrobił jakiejś dupie bachora i dowiedział się o tym po 30 latach, to co byś wtedy czuł. Parówa zasrana, tatusiować mu się zachciało. Dobrze, że cię odcięli od młodej nieskalanej kobiety, bo byś ją tylko zniekształcił na swój charakter.
zamknij już ten swój niewyparzony ryj cwelu, bo aż szkoda tego gówna słuchać.. Ty zasrany lachociągu . Kim ty kurwa w ogóle jesteś że się odzywasz pierdolony pedale??

A przecież dziecko nie straciło tylko mnie w pewnej chwili. Zupełnie nagle. Została wykastrowana z drugiej babci i dziadka, moich rodziców. Ze swojej historii rodowej . Tak samo zostali potraktowani moi rodzice, ucięty kontakt - czy oni też byli dla niej niebezpieczni? Rolling Eyes Też się ich bała? Również należało ich potraktować z buta jak zupełnie obcych? Nieodbierać telefonów, jakby byli jakimiś intruzami? ,, To taka jest żeńska nauka dla dziecka jak należy traktować ludzi tak?? Babcię i dziadka.

Cytat:
jak byś zrobił jakiejś dupie bachora i dowiedział się o tym po 30 latach
A jakbyś tak zamknął ryja i otworzył dopiero po 30 latach? hmm? Spórbuj .

Cytat:
. Dobrze, że cię odcięli od młodej nieskalanej kobiety, bo byś ją tylko zniekształcił na swój charakter.
A dobrze że ci ojciec twój zdechł,, już ci mówiłem o tym ? Rolling Eyes .. ty zniekształcony śmierdzący parchu.
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:55, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
KURWA TWOJE ŻYCIE MUSI BYĆ ŻENUJĄCO ZJEBANE, SKORO JEDYNE, CO CI ZOSTAŁO, TO SZCZEKAĆ NA OBCYCH W KOMENTACH.

ZANIM ZACZNIESZ POUCZAĆ INNYCH O MORALNOŚCI, OGARNIJ SWÓJ WŁASNY SYF.......O DZIECIACH SIĘ NIE WYPOWIADAJ, SKORO SAM MENTALNIE JESTEŚ JESZCZE W PRZEDSZKOLU
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:59, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
A dobrze że ci ojciec twój zdechł,, już ci mówiłem o tym ? Rolling Eyes .. ty zniekształcony śmierdzący parchu.

To jest właśnie twoja argumentacja, pełna nienawiści i jadu. Piszesz coś o człowieku, którego nie znałeś i już nie poznasz, aby tylko uderzyć, brak ci manier, taktu, czyli tego co cenią kobiety.
Nieprawdopodobne, ale mam szacun dla Ukrainy, a to z powodu Poliny, że cię przejrzała zanim popełniła błąd.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:03, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
młodej nieskalanej kobiety, bo byś ją tylko zniekształcił na swój charakter.
Tak się składa głupi cwelu że jest zniekształcana i uczona manipulacji -pod skrzydłami mamusi . Co ty kurwa sądzisz, że to święta rodzina jest?? tak ? Zero zaburzeń??? .. hahah Ty jebany naiwny fiucie... Dzieciak uczony jest manipulowania przez matkę, nawet nieświadomie z jej strony - i mam tylko nadzieję ze nauka nie pójdzie w las, i kiedyś ta kurwa otrzyma od swojej córki stosowną odpowiedź Rolling Eyes . A ty jebany cwelu, ściągnięty na kolana, bujaj dalej w obłokach wyidealizowanej nieskalanej matki. Laughing ... Pierdolony kukold....

Cytat:
To jest właśnie twoja argumentacja, pełna nienawiści i jadu. Piszesz coś o człowieku, którego nie znałeś i już nie poznasz, aby tylko uderzyć, brak ci manier, taktu, .
Piszę w odpowiedzi do ciebie,, na twoje słowa pedale głupi, tak samo jak ty mnie traktujesz świński ryju niedojebany, i ciesz się że tylko słowami cię traktuję wrażliwcze... Jaki kurwa delikatny .. NIE ZESRAJ SIĘ, panie "sędzio"

Cytat:
czyli tego co cenią kobiety
ech.. co za Pierdolony kukold.. zawsze te kobiety na koniec ... Laughing
Jebie mnie co cenią kobiety, palancie, nie mam takiego obowiązku. Może ty masz ale ja nie.

Cytat:
brak ci manier, taktu
Nie, nie brakuje mi manier i taktu świnio.. tylko że ty oczekujesz że będę cię świnio trraktował z manierami, a do obory wchodzi się w kaloszach, ludzi traktuje się z manierami ,a tobie daleko do człowieka. Jeszcze czego ci się zachciało! Jebać cię w ryj i patrzeć czy równo puchnie.
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:08, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
J a s n y napisał:

To jest właśnie twoja argumentacja, pełna nienawiści i jadu. Piszesz coś o człowieku, którego nie znałeś i już nie poznasz, aby tylko uderzyć, brak ci manier, taktu, czyli tego co cenią kobiety.
Nieprawdopodobne, ale mam szacun dla Ukrainy, a to z powodu Poliny, że cię przejrzała zanim popełniła błąd.
MIECZEM KURWO WOJUJESZ OD MIECZA KURWO GINIESZ....................ZACZNIJ SIE WYPOWIADAĆ Z ŁADEM I SKŁADEM TO I ROZMOWA BĘDZIE INACZEJ WYGLĄDAĆ TOXSYCZNY ŚMIETNIKU
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:12, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TylerDurden napisał:
BarniZnarni napisał:
J a s n y napisał:

MIECZEM KURWO WOJUJESZ OD MIECZA KURWO GINIESZ....................ZACZNIJ SIE WYPOWIADAĆ Z ŁADEM I SKŁADEM TO I ROZMOWA BĘDZIE INACZEJ WYGLĄDAĆ TOXSYCZNY ŚMIETNIKU

Co Durden, synapsy ci się przegrzały? Nie nadążasz za tokiem rozmów? Potrzebujesz, aby ci podręcznik napisać do rozumowania tekstu?
Cha, cha, asfalt pod deklem - to cały Durden cha, cha🎱🎱
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:15, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no chyba ty nie nadążasz obsrany simpie. .. Inteligencja grubo poniżej średniej, co już stwierdziłem dawno i nie raz. Rolling Eyes
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:21, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

„Dawno i nie raz” to ty się możesz co najwyżej zesrać. Uważaj, bo może nadchodzi właśnie nowa pora na to Laughing
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:22, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
Brak logiki jest w tym co chcesz zrobić. Jeśli tak postąpisz, to oddasz córę na całe życie tej kobiecie, tamtej rodzinie. Nie będziesz miał okazji jej pomóc, niczego wyjaśnić. Każdy dołek i mrok ma swój kres, a po nim przychodzi nowe rozdanie i nowe możliwości. Trzeba tylko myśleć do przodu, a nie do tyłu.
No i sam widzisz kurwo jebana ile warte są twoje słowa. Gówno. To tak starasz się mi pomóc? Rolling Eyes
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:23, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
BarniZnarni napisał:
Brak logiki jest w tym co chcesz zrobić. Jeśli tak postąpisz, to oddasz córę na całe życie tej kobiecie, tamtej rodzinie. Nie będziesz miał okazji jej pomóc, niczego wyjaśnić. Każdy dołek i mrok ma swój kres, a po nim przychodzi nowe rozdanie i nowe możliwości. Trzeba tylko myśleć do przodu, a nie do tyłu.
No i sam widzisz kurwo jebana ile warte są twoje słowa. Gówno. To tak starasz się mi pomóc? Rolling Eyes

No, a czego nie rozumiesz??
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:24, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciebie szmaciarzu. Jak można być takim skończonym sadystycznym gnojem bez wyobraźni? ??
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:27, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gnojem to ty jesteś, bo nie chcesz niczego zmienić w sobie. Pan nieomylny, tylko jeden błąd popełnił, związany z tamtą kobietą, która urodziła mi córkę.
Kurwa, dekiel totalny Laughing
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:28, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik z 3 luty 2025 napisał:
A Jej tępy stary dziad czyli ojciec bezczelnie zagroził że jak nie przestanę jej "NĘKAĆ" to podejmie "kroki prawne" .. Laughing Teraz miedzy nimi jest jakiś syndrom sztokholmski czy coś heh .. stary głupi zjeb .. kroki prawne - niech śmieć uważa żeby po drodze kapci nie zgubił z tymi swoimi krokami, ja mu jeszcze pokażę kroki prawne, się kurw zdziwi, co za patałach fiut .. no zjeb. Pluję na niego -i na jego "kroki prawne" - oczywiście nie chcę robić jakiegoś przedstawienia , ani w miejscu publicznym ani pod jej drzwiami - zresztą to już było i nie chcę tego powtarzać, córka pamięta jak było, ale nie chcę tego znów powtarzać - dla psychicznego zdrowia dziecka - nie będę siedział pod jej blokiem błagając o kontakt z dzieckiem - bo to niezdrowe dla oczu dziecka - bo oczywiście gówno mogliby zrobić, ta tępa gnida przebąkiwała coś żeby mi wyznaczyć policyjny zakaz zbliżania się - Jak ja jej kurwa nawet palcem nie dotknąłem ! tylko dzwoniłem domofonem i na telefon ..
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:30, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

" tatusiował " - to twój zakichany ojciec. Nie do mnie z takimi tekstami. Kim ty kurwa jesteś śmieciu żeby używać wobec mnie takich słówek? Znasz mnie męski zaburzony płodzie w ogóle ??
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:31, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
stronnik z 3 luty 2025 napisał:
A Jej tępy stary dziad czyli ojciec bezczelnie zagroził że jak nie przestanę jej "NĘKAĆ" to podejmie "kroki prawne" .. Laughing Teraz miedzy nimi jest jakiś syndrom sztokholmski czy coś heh .. stary głupi zjeb .. kroki prawne - niech śmieć uważa żeby po drodze kapci nie zgubił z tymi swoimi krokami, ja mu jeszcze pokażę kroki prawne, się kurw zdziwi, co za patałach fiut .. no zjeb. Pluję na niego -i na jego "kroki prawne" - oczywiście nie chcę robić jakiegoś przedstawienia , ani w miejscu publicznym ani pod jej drzwiami - zresztą to już było i nie chcę tego powtarzać, córka pamięta jak było, ale nie chcę tego znów powtarzać - dla psychicznego zdrowia dziecka - nie będę siedział pod jej blokiem błagając o kontakt z dzieckiem - bo to niezdrowe dla oczu dziecka - bo oczywiście gówno mogliby zrobić, ta tępa gnida przebąkiwała coś żeby mi wyznaczyć policyjny zakaz zbliżania się - Jak ja jej kurwa nawet palcem nie dotknąłem ! tylko dzwoniłem domofonem i na telefon ..

No i co to kurwa ma być .. nie zasraj sie.
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:33, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Znasz mnie męski zaburzony płodzie w ogóle ??

Trochę już cię znam…
Neutral
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:35, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trochę to za mało kurwo.
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:37, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:

No i co to kurwa ma być .. nie zasraj sie.

To, że wszyscy, którzy poznają twoją historię głębiej, dochodzą do podobnych wniosków, co twoja była…
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:37, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ty pierdolona kobieto jeszcze to zarchiwizuj.. Świetny przykład jak damskie kurwy przyspasabiają swoje dzieci do traktowania starszych ludzi - i to nawet nie obcych. Po tym jak otrzymywała od nich prezenty i t.d.

Cytat:
A przecież dziecko nie straciło tylko mnie w pewnej chwili. Zupełnie nagle. Została wykastrowana z drugiej babci i dziadka, moich rodziców. Ze swojej historii rodowej . Tak samo zostali potraktowani moi rodzice, ucięty kontakt - czy oni też byli dla niej niebezpieczni? Rolling Eyes Też się ich bała? Również należało ich potraktować z buta jak zupełnie obcych? Nieodbierać telefonów, jakby byli jakimiś intruzami? ,, To taka jest żeńska nauka dla dziecka jak należy traktować ludzi tak?? Babcię i dziadka.

BarniZnarni napisał:
wszyscy, którzy poznają twoją historię
WSZYSCY - to cię kurwa chyba robili niedojebany padalcu Rolling Eyes

A do "poznania mojej historii" to jeszcze trochę ci brakuje ty męski cwelu niemyty. Rolling Eyes za dużo sobie wyobrażasz.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach