ten był blisko 1650 ale nawet nie dało się drugi raz zagrać bo zaraz spierdolił wyjątkowo słaby biorąc pod uwagę, że zagrał 15811 partii i ma 1913 w szybkich
ale te crazyhouse to przegrzewa tak samo mózg jak klasyczne a może nawet bardziej bo trzeba więcej rozkminiać KAŻDY ruch
musze dołączyć do jakiegoś klubu crazyhouse'a żeby lepiej grać
ale to że otworzył mi wejście do króla to nic jeszcze nie znaczy może nawet czasami pomóc bo od razu wieża może sie ruszać jakbym znała więcej matów to i nawet bym go jakoś zmatowała no ale nie znam niestety
WY TAM SIEDZICIE, POCĄC SIĘ NAD TYM, CZY WASZ KOŃ LEPIEJ STOI NA F6 CZY NA D7....... A ŻYCIE MIJA................. ZA OKNEM ŚWIAT MA NIESKOŃCZONĄ LICZBĘ PÓL, A WY WCIĄŻ KRĘCICIE SIĘ W TEJ SAMEJ KWADRATOWEJ KLATCE, JAKBY ZBYT DUŻA WOLNOŚĆ WAS PARALIŻOWAŁA
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:30, 20 Sie '25
Temat postu:
no właśnie, niczego nie można skreślać... pomyśl co by było gdyby bóg nie wymyślił gówna i nie mógłbyś się wysrać .
.....a Marta nie miałaby czego sprzątać ..no i w jaki sposób by zarabiała ??
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:32, 21 Sie '25
Temat postu:
TylerDurden napisał:
WY TAM SIEDZICIE, POCĄC SIĘ NAD TYM, CZY WASZ KOŃ LEPIEJ STOI NA F6 CZY NA D7....... A ŻYCIE MIJA................. ZA OKNEM ŚWIAT MA NIESKOŃCZONĄ LICZBĘ PÓL, A WY WCIĄŻ KRĘCICIE SIĘ W TEJ SAMEJ KWADRATOWEJ KLATCE, JAKBY ZBYT DUŻA WOLNOŚĆ WAS PARALIŻOWAŁA
No jutro ostatni dzień grania w szachy bo nie mam już czasu na pierdoły jak nie zdobędę tych 50 zł a pewnie nie zdobędę to jakoś wiesz nie będę płakać bo kasiorka z korepetycji nadejdzie i księgowości będę się uczyć także we wrześniu to nie będę grać w ogóle nie mam ochoty grać w to gówno mówiłam.
Za mało czasu jak dla mnie początkująca kurwa jestem nie jakieś 15 minut, w ogóle te krótkie gówna nie są nawet przyjemne do grania ZA MAŁO CZASU
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów