|
Autor
|
Wiadomość |
J a s n y
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 22:09, 11 Lip '25
Temat postu: |
|
|
a czy ja ci bronię przegrywać choćby z gołębiem??  . Wystarczy tylko że dwa razy w międzyczasie wygrasz , to chyba nie powinien być wielki problem hmmm ?
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 22:44, 11 Lip '25
|
|
A jaki masz interes żebym grała w to gówno no powiedz kurwa. Nie chcę w to dłużej grać nie rozumiesz czegoś po polsku kurwiu niedojebany nie rozumiesz sram na twoją stówę
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 23:02, 11 Lip '25
|
|
Dlaczego cały czas kurwo mnie namawiasz żebym w to grała psychosadystyczny śmieciu odjeb się wreszcie ode mnie kurwa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 23:05, 11 Lip '25
|
|
Nigdy tej pierdolonej stówy i tak na oczy nie zobaczę nigdy mi jej nawet nie dasz więc wypierdalaj kurwa zjebie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 07:13, 12 Lip '25
|
|
Ale co ty się na mnie wściekasz, przecież od początku ci mówiłem że nie masz szans.. Ale ty się uparłaś  Jakie kurwa zmuszał?? Narzekałaś że nie dają żadnych nagród! No to ci zaoferowałem .. A teraz to moja wina ? . A może tak łaskawie to ty się odpierdol ode mnie hmm  ... No co za niedojebana psychopatologiczna idiotka
Cytat: | Badania zakończone podsumowując strata czasu bez pieniędzy, nagród i tylko łeb od tego boli. Niezwykle czasochłonne gówno moje wystawianie książeczek na tym ucierpiało a grałam od 2 tygodni po dużej przerwie. Soczewica została zjedzona. LOL po co tak się męczyć bez wyzwań i nagród jebać prądem |
viewpost.php?p=510940
Cytat: | No jakiegoś wyzwania może się podejmę np. jak wygram z jakimś 1700 to coś dostanę a tak to nie sorry |
viewpost.php?p=510941
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 07:23, 12 Lip '25
|
|
Niedojebana psychiczna szmata. Nawet dałem jej podwyżkę bo dalej narzekała że mało...
Cytat: | marylka napisał: | Będę tyle grać w to goowno aż dostanę to 50 zł słowo się rzekło ale to obstawiam raczej koniec sierpnia  |
|
LOL nawet połowy lipca jeszcze nie ma, ale już wścieklizny dostała  .. tyle są kurwa warte jej słowa.
Słuchaj kurwo - nie chcesz to nie graj.. Tylko nie pierdol potem, że nie ma żadnych nagród i wyzwań.
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
TylerDurden Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 08:51, 12 Lip '25
|
|
KURWA CO TO ZA PIERDOLONY TURNIEJ SZACHOWY SIE ZROBIŁ? TO JEST FORUM O UJAWNIANIU PRZEKRĘTÓW I JEBANYCH KŁAMST SYSTEMU, A NIE JAKIEŚ KÓŁKO SZACHOWYCH MASTURBATORÓW.....Z TYMI FIGURKAMI
WYPIERDALAĆ NA FORA DLA PRZEGRYWÓW
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:42, 12 Lip '25
|
|
No ale to męczarnia psychiczna dla zjebów może uczenie się tego było fajne ale jak się dłużej gra to nudne się robi i wykańczające jeden mały błąd i koniec, chore to jest tak szczerze.
w końcu tego zjebanego endgame'a wygrałam ale ile to czasu i zachodu z tym gównem jest
https://lichess.org/7JCh3ycA20UO
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:09, 12 Lip '25
|
|
czyli nie poddajesz się  ?
....ło kurfa ale czas 45+3 ....  ... no już chyba bardziej po bandzie nie mogłaś polecieć.
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:38, 12 Lip '25
|
|
ale to nie mój czas po prostu se wbiłam do kogoś z takim czasem
No gram do końca przyszłego tygodnia akurat miesiąc będzie, pogoda i tak nie zachęca wiec można tracić czas w szachy
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:48, 12 Lip '25
|
|
CO TU SIĘ, DO KURWY ODPIERDALA?! TO MIAŁO BYĆ MIEJSCE NA JEBANIE SYSTEMU, A NIE JAKIŚ INTERNETOWY KLUB SZACHOWY....ZAMIAST DEMASKOWAĆ KOLEJNE ŁGARSTWA RZĄDU, TO WY TU SOBIE GRZECZNIE
PRZESUWACIE FIGURKI.....OGARNIJCIE SIĘ!....... CHCECIE GRAĆ? TO GRAJCIE PRZECIWKO SYSTEMOWI, A NIE NA SZACHOWNICY!
......TU SIĘ WALCZY. TU SIĘ BUDZI. TU SIĘ NIE RUSZA GOŃCEM, TYLKO SYSTEMOWI Z BUTA W RYJ!.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 14:50, 12 Lip '25
|
|
SYSTEM SIĘ ŚMIEJE, BO ZAMIAST GO ROZWALAĆ, WY SOBIE GIERKI URZĄDZACIE
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 18:12, 12 Lip '25
|
|
Wam też kurwa jak odświeżacie stronę domową youtuba załącza się audio z jakiejś pojebanej rekalmy ???? WTF
ale co ciekawe nie dzieje się tak na każdym koncie - to znaczy nie zależy to od przeglądarki ani zainstalowanych wtyczek.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:55, 13 Lip '25
|
|
Dobra jebać te 100 zł w przyszłym tygodniu już będę mieć 140 zł z korków minimum i nie muszę się wysilać po 5+ godzin dziennie grać miesiącami hahaha jebać to ufff także już dzisiaj to ostatni dzień grania zresztą przerobiłam 80% tego kursu i tam są działy jak greek gift gdzie nie ma bata musisz to kurwa zapamiętać bo nie wyjdzie. Także podtrzymuję tezę że klasyczne szachy to jedynie spierdolona pamięciówka zwłaszcza otwarć i gówien typu greek gift KONIEC Z GÓWNEM
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:07, 13 Lip '25
|
|
gówno jakieś ruszysz sie bishopem to ci wieża zje hetmana i koniec końców mata i tak nie będzie bo jego hetman zablokuje i tylko go zjesz a mata i tak nie ma, nienawidzę takiego gówna jak nie kończy się matem zagadeczki dla zjebów
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 13:09, 13 Lip '25
|
|
no dla zjebów więc ty tego nie rozwiążesz, nara.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 13:11, 13 Lip '25
|
|
no nie wiem tak na szybko mi przychodzi do głowy Goniec na d4 ...  .. No to cześć i czołem .
ej te zadania to z przedszkola czy jak?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:22, 13 Lip '25
|
|
no to i ja wiem ale i tak nie skończy się matem zależy jak typ zareaguje ale mata może nie być także jebać prądem jak nie zmatujesz musisz się męczyć z najgorszą częścią szachów czyli endgamem
chcesz zadanka z greek gift  tu to już hardcore jeden zły ruch i niepotrzebnei straciłes bishopy
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Azizami
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 14:55, 13 Lip '25
|
|
a ty czego potrzebujesz? kasować niewinne posty? ...no próbuj próbuj  Jesteś szefem
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Azizami
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 14:56, 13 Lip '25
|
|
a co tobie się nie podoba...tobie wszystko się przecież podoba.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:03, 13 Lip '25
|
|
dobra a za taką gierkę nie dostanę 100 zł zjadłam 2 figury helooł 100 zł jak nic
https://lichess.org/2xDREz3dFHEy
czy po 15 tysiącach gierek będę 1800 minimum ?? WOW to zaledwie jakieś 3 lata napierdalania w szachy non stop
dobra i tak 80% kursu przerobione zostały mi tylko jakieś intermediate moves, promotion i underpromotion, greek gift dopiero zaczęłam ale to nie dla mnie więc też nie przerobiłam i chyba starczy. Szachy mam za sobą. Przerobiłam szachy. Dziękuję wszystkim za uwagę
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:08, 13 Lip '25
|
|
Mam 1500+ w szachach 100 zł już za samo to bo już jestem średnio-zaawansowana
Lubię te fajne maty jak Morphy'ego i windmille to jest dopiero zabawa ale to występuje w 0,5% gier  90% gier to jakieś gówna w sensie zostają obydwu graczom 2 figury albo mi jedna komuś dwie rozwalona gównem cała plansza nic się nie da zrobić i endgame zasrany sie szykuje gdzie trzeba uważać na każde gówno i aż łeb boli od wytężania żeby nie spaprać a i tak spapram. No to średnia frajda powiedziałabym żadna
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|