W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Spotkanie którego nie było  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 59
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:16, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak jak mówię Polska kraj trzeciego świata atuty młody wiek kandydatów jako tania siła robocza, zaraz ktoś powie że liczy się doświadczenie i umiejętności i wtedy można przebierać w ofertach. Gówno prawda no zależy od zawodu, ale serio myślicie że programista 50 lat z mega doświadczeniem zostanie tak łatwo przyjęty jak 25 latek ? POWAŻNIE ? Nauczycielowi/profesorowi teoretycznie wraz z doświadczeniem jakby rośnie respekt no są pewne zawody w których wiek jakby jest atutem ale jak mówię to rzadkie jest.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:25, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pozostają ci zadanka ósmoklasisty.
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:45, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TylerDurden napisał:

A PROPOS CWELOZY, TO PRZYPEŁZNIE DO TEGO TEMATU ZA.... 3...2...1...START
A NIE MÓWIŁEM.........KURWISKO JEST TAK PRZEWIDYWALNE JAK JEJ ŻAŁOSNE ŻENUJĄCE POSTY.....................TFU! ......JEBAĆ
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:52, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Twoje posty są wyrafinowane i niebywale głębokie Laughing biedny koleś patol-robol z Polski B z problemami z alkoholem i innymi używkami który stale bredzi o matriksie, NWO, posłuszeństwie itd. nuda jak flaki z olejem ja poruszam wszystkie tematy przynajmniej a ty nie potrafisz nawet normalnie rozmawiać tylko SRASZ CAPSLOOKIEM.
Do tego żadnej książki psychologicznej o posłuszeństwie, manipulacjach ani w ogóle o ludziach nie przeczytałeś słucham co przeczytałeś na ten temat podziel się z nami czymś głębokim dobra nie musi być głębokie po prostu się podziel co wiesz
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:00, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytaty które wrzucasz też nie są twoje sam samodzielnie nie myślisz TO TY jesteś posłuszną owcą ulegającą jakimś dziwnym autorytetom czy filmom, jak jakiś autorytet ci powie jebać system będziesz jebał ale musi ci ten autorytet powiedzieć co nie, bo sam byś nie wpadł na to LOL. Albo jednego filma sobie obejrzałeś Matrix spodobał ci się, bo ludzie w powietrzu zapieprzają z półobrotu WOW i wrzucasz cytaty. Jakiś ty mądry czym ty się różnisz od nastolatki mającej plakaty ze swoją idolką np. Lady Gagą. Ty masz swojego idola Matrixa niesamowite. Jakiś ty oryginalny no naprawdę, nie ma setek tysięcy patusów twojego pokroju dresów z osiedla, jesteś niepowtarzalny jeden na milion.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:11, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
KURWISKO JEST TAK PRZEWIDYWALNE JAK JEJ ŻAŁOSNE ŻENUJĄCE POSTY
Piękne, celne, trafne, zgrabnie ujęte thumleft
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:13, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WEZ SIE CWELOZO OGARNIJ I PRZESTAŃ PIERDOLIĆ TE SWOJE ZMYŚLONE BAJKI, TAK ŻENUJĄCE ŻE AŻ WSTYD CZYTAĆ
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:37, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
taa jasne to podaj maila gdzie mam składać

Wygooluj sobie.

Jak się zainteresują twoim CV to sami bedą robić ci zdjęcia, z ukrycia. Wezmą twój nr telefonu na podsłuch, podepną się pod internet, będą za tobą chodzić, jeździć, aż cię sprawdzą. Gdy uznają, że się do czegoś nadajesz, to dostaniesz np. powiadomienie z Urzędu Skarbowego w sprawie np. niezapłaconego podatku od zysków na Allegro. Wtedy gdy stawisz się aby wyjaśnić tą sprawę, nawiążesz kontakt. Tak to mniej więcej wygląda.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:59, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnabasz się zna, wie bo już nawiązał kontakt .
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:21, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bęcwały będą sprawdzały różne cechy kandydata, można rzec, że w tej robocie to pracodawca pisze CV o swoim pracowniku.
W przypadku Pyszczuchy można łatwo sprawdzić jej pracę jako korepetytorka. Wystarczy tylko aby bęcwał miał znajomego, który potrzebuje korków dla bachorka. Bęcwał poleca Pyszczuchę, a potem spotyka się ze znajomym i dopytuje się jak przebiegły korepetycje z tą osobą, którą polecił.
Można też podstawić Pyszczkowi jakieś zwierzątko, np. zmaltretowanego kotka mroźna zostawić pod jej drzwiami i obserwować jej reakcję.
W taki sposób becwaly zbierają dane o kandydacie.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:23, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Cytat:
KURWISKO JEST TAK PRZEWIDYWALNE JAK JEJ ŻAŁOSNE ŻENUJĄCE POSTY
Piękne, celne, trafne, zgrabnie ujęte thumleft

Nie jestem przewidywalna wczoraj stanęłam w obronie faceta i stwierdziłam że kobita jest bardziej toksyczna i co zatkało ? a kiedy kloaka przyznał ze jakiś facet jest toksyczny a kobieta w porządku ? - NIGDY to wy dziadostwo męskie jesteście przewidywalni jak sracz dla hydraulika jeden sra matriksem, drugi jakie to kobity są złe. Ja ZAWSZE czymś zaskoczę chciałam kupić golarkę kloaki jakąś staroć ale typ nie chce spuścić z ceny po znajomości to odpuściłam no i co to jest przewidywalne niby ? a kiedy wy chcieliście coś kupić u tego biedaka chemicloo żeby miał za co jeść hmm ? tu jego konto koleś nie ma za co jeść dlatego na keto bo tylko na parówki go stać kupcie coś do cholery u niego:

https://allegro.pl/uzytkownik/chemicloo7
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:24, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnabasz wie co i jak, bo o nim już zebrali.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:48, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a o tobie co zebrali parówko ? co kontrwywiad wie o kloaczce więcej niż ja hmm ?
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:54, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O nim Kontrwywiad nie zbiera danych, nim zajmuje się Policja.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:14, 12 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde ale te babki są napakowane czy żeby uprawiać sport do tego stopnia nie trzeba mieć w sobie sadomasochizmu w sensie nie znosić swojego ciała ? przecież sport jest przyjemny może od czasu do czasu no tak 2 razy w tygodniu max do tego zakwasy są po ćwiczeniach trzeba odpocząć a żeby kobieta wyrobiła taką męską sylwetkę to te babki muszą ćwiczyć codziennie do tego pewnie testosteron dodatkowo biora czy coś.

Ci co walą się po mordzie i napieprzają krzesłem czy czymś stalowym też niezłe spierdolenie muszą mieć nawet większy sadomasochizm niż u napakowanych kobit, tu już level hard jest, psychiatrzy powinni się tym zająć przecież to musi boleć w chooj

Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:34, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba napisał:
O nim Kontrwywiad nie zbiera danych, nim zajmuje się Policja.
Nie no, o o o o oczywiście że o mnie to nie, nie to co o tobie, jesteś taaaaaki ważny. I niebezpieczny.
Dobrze że tobą się policja już nie zajmuje Rolling Eyes ...................sprawę przejęły .... białe kitle Laughing
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 05:19, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba napisał:
Te twoje pioseneczki są już nudne, a Pyszczusia jest Super!
Kurwa zajebista piosenka https://suno.com/s/AV2uCCXjY9XDxZm7 thumleft .... Przecież to z tobą można by zdechnąć z nudów, non stop jakiś "kontrwywiad bęcwały racja stanu", albo mdłe komentarze o wojnie na ukrainie Rolling Eyes . Nawet pyszczucha ma już na ciebie wywalone, twoje opowiadanka erotyczne to jakiś krzywy żart , niczym nie potrafisz zachwycić helou.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:16, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma dnia żebym się nie obudził i żeby mnie coś nie bolało, miałem 17 operacji, mam metal w biodrach, mam nowe kolana mówi emerytowany 60 letni wrestler.
Ciekawe ile takie napierdalanie krzesłem i branie sterydów skraca życie i tak cud że do 60 lat doszedł
W sumie chuj nie będę tego dziadostwa oglądać nudne się robi po paru walkach poza tym to gówno jest z góry ustalone kto ma wygrać scenariusz jak w telewizji, Idiokracja w chuj niestety. Także już oficjalnie nie ma żadnego sportu który lubiłabym oglądać, każde to chujnia te typowe sporty to nuda te ekstremalne idiokracja level hard
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:26, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podnieca cię jak ktoś się na kogoś rzuca i siada dupą na głowie? Rolling Eyes
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:51, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MENTAT napisał:
Kurwa zajebista piosenka https://suno.com/s/AV2uCCXjY9XDxZm7 thumleft ....

Spoko, ta piosenka jest świetna, ale chyba tylko dla tych, którzy znają konteksty, z których zostały wyrwane słowa tego utworu, ale spoko, łapka w górę thumleft
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:33, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uczę takiego Oskarka z rodziny deweloperskiej bachorek jest już ustawiony do końca życia nie musi nic robić nawet na studia iść, ja będę zawsze klepać biedę no niby mi to na razie nie przeszkadza i tak zawsze byłam minimalistką, ale mimo wszystko wkurwiające to jest. Gnojek ma do tego taką typową ekstrawertyczną osobowość deweloperską więc będzie się świetnie nadawał. A reszta niech zapierdala bez układów rodzinnych a introwertycy z rodzin bez układów to mają najbardziej przejebane ze wszystkich.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:35, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gówniarz tak w ostatniej chwili potrafi odwołać korepetycje, generalnie jebać gnoja już do niego nie idę ale widać jak ma wywalone na edukację bo jest ustawiony więc po co ma się uczyć czegokolwiek, po co takiemu deweloperowi jakaś wiedza kasa sie zgadza to gitara.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:47, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

te wszystkie nawiedzone jednostki typu michalm co srają w pierdolni randomowe gówna bez związku z czymkolwiek to jacyś właśnie programiści jebani przez świat to im najbardziej odwala zapierdalają najpierw na studiach kasę niby jakąś mają ale nigdy tak dużą jak Oskarek z rodzinki deweloperskiej szefowie każą im zapierdalać, mogą ich zwolnić z każdej chwili a mają kredyt wypalają się zawodowo a i tak muszą zapierdalać i wariują. Kto z forum z wariatów jest z ustawionej rodzinki hmmm ? aha no nikt
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:11, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No widzisz głupi oskarek a jednak musi zapierdalać na korepetycje, bo ludzie się z niego śmieją. Czyli wcale nie jest taki mocny, nie może wszystkiego. Musi zgiąć kark . I już czuje że do końca życia będzie za plecami jebany, bo jest zwyczajnie leniwy ale przede wszystkim głupi . I ciągle będzie musiał płacić komuś za milczenie.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:20, 14 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pyszczek stanęła na przeciw okna w salonie i spojrzała na to, co było widać za szybą. Piękna panorama Warszawy, tak oceniła to co zobaczyła. 10/10, no może 7.5/10. Skąd ten pesymizm, pomyślała, przecież promieniała szczęściem. Ostatnie 24 godziny po prostu ją zmieniły, nie wiedziała nawet jak bardzo, ale czuła, że coś już zostało zmienione w niej na zawsze.
Spoglądała na wieżowce, które przecież dobrze znała gdy poczuła dotyk na swoich biodrach. Jej lekka nocna sukienka sięgała do połowy ud, ale jego dłonie szybko powędrowały wyżej. Nie zatrzyma go, znowu dała się podejść, który to już raz… Ich usta spotkały się w miłosnej rozkoszy, znów położył ją na stole, znów poczuła jak świat przestaje istnieć….
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach