za mało mam w gaciach żeby cokolwiek realnego uknuć, mogę tylko srać po krzakach z innymi odrealnieńcami
walcze z NWO puszczając cuchnące gazy tyle co najwyżej mogę
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:42, 05 Mar '25
Temat postu:
marylka napisał:
masz Panocka za kukolda, matrixowego bałwana, generalnie jakiegoś typa bez charakteru dziwie się że w ogóle tam wszedł po co żebyś i tam go obrażał ?
a co ma piernik do wiatraka? Obrażamy się tu -to możemy obrażać się i tam. Masz problem??
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
to ty zadajesz pytanie dlaczego z tobą nie gada to ci podaje możliwy powód dlaczego
myślisz skurwysynku bez empatii ćwoku że możesz obrażać, atakować ludzi czepiać się dowolnego gówna 24/7 a oni będą jeszcze za tobą latać ? wal sie na ryj
Wysłany: 23:51, 05 Mar '25
Temat postu:
uważaj bo ci żyłka w dupce pęknie.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 14:39, 06 Mar '25
Temat postu:
Cytat:
bez empatii ćwoku
znalazła się ta która ma empatię, zawsze pomaga biednym i pokrzywdzonym
p.s. zauważyliście że oko śmieć ocenił nowy wspaniały temat temat na 1 ? Ma jakieś osobiste uprzedzenia do chemiklo, a nie potrafi się odgryźć -- to się na postronnych tematach wyżywa !! Powiedzieć tylko że LAMUS to nic nie powiedzieć . A sam zakłada takie gówna że szok viewtopic.php?t=25564 _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 14:46, 06 Mar '25
Temat postu:
a propos , jest nas już czterech dartanianów, piękna okrągła liczba - a ty Panocku też nie rezygnuj , zapraszam śmiało, będziesz naszym muszkieterem
A ty @kakaowiec też jesteś mile widziany , chociaż na to nie wyglądasz _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 15:18, 06 Mar '25
Temat postu:
A ty Barnabo wreszcie mógłbyś bez spiny pisać o tajemnicach peerelu które znasz i NIKT nie mógłby ci zablokować konta . Polecam. Ta technologia zniszczy w przyszłości głębokie struktury Państwa, jestem o tym przekonany.
Oczywiście nasza grupa reakcyjna będzie się rozbudowywać z czasem, przekształcimy się w społeczność i powstaną odrębne kanały tematyczne.
Wysłany: 15:50, 06 Mar '25
Temat postu:
A gdy będzie nas już odpowiednia ilość zrobimy ankietę "czy leci z nami cweloza" ...Coś mi podpowiada że jej wścibski charakterek nie wytrzyma i nie odpuści sobie węszenia ...jak ten Detektyw Fix . NIE JEST DO TEGO ZDOLNA !!!
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Ukrainka nigdy mi nie powiedziała że mnie kocha, ja na walentynki jej kupiłem kwiaty i keto-czekoladki a ona tylko podziękowała nic mi nawet nie kupiła.
Wysłany: 02:09, 07 Mar '25
Temat postu:
Walentynki są dla młodzieży, ludzie poważni nie zawracają sobie głowy głupstwami, a tym bardziej facet który liczy na prezenty walentynkowe to gorzej niż dziecko.
Wiesz że dorośli nie obchodzą również Helloween ? To tylko w Stanach gdzie panuje kultura krótkich spodenek do czterdziestki i duzi chłopcy przebierają się w stroje Batmana, albo ubierają choinki na święta, bo kurwa nie potrafią się pogodzić z faktem że dzieciństwo mają za sobą - a świat ich przeraża.
I to właśnie ze stanów przywędrowała plaga infantylizmu. Kiedyś jakieś tam "walentynki" to była szczeniacka fantazja, i nie do pomyślenia było żeby dotyczyły kogoś kto skończył 20 rok życia -bo by się ludzie i rodzina z niego śmiali.
Cytat:
Ukrainka nigdy mi nie powiedziała że mnie kocha
bo mamy taką zasadę:
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Ukrainka to moja darmowa prostytutka ale mam farta tak bym musiał płacić
Miłość to dla nastolatków, gimbazy jest dorośli mężczyźni powinni sobie poszukać darmowych prostytutek tak jak ja, ale miałem farta już się bałem że nigdy nie znajdę.... ale trafiła się taka jedna zdesperowana z kraju w którym jest wojna, takie to zrobią wszystko.
A kiedy ja byłam fanką Depeche Mode ?? lubię tak z 5,6 ich kawałków i tyle nigdy na żadnym koncercie nie byłam ani nie kupiłam płyty. Ja generalnie nie jestem fanką zespołów albo mi coś wpada w ucho albo nie. I co ma zespół jakiś do twojej darmowej prostytootki ?
Już chyba większą fanką Placebo albo nawet Kultu Kazika jestem bo mam więcej ściągniętych piosenek na kompa.
Przeciętny przedstawiciel handlowy z Big Farmy ma większą moc oddziaływania i obycie niż ja... ja nie umiem nawet zachęcić spiskowych szurów żeby przyszły na moje spiskowe forum czatowe to w teorii powinno być łatwizną niestety nie udało mi się
nawet szczepionki miały ponad 50% sukces, mój sukces niecałe 7% uwaga NA SPISKOWYM FORUM żeby po prostu ktoś wszedł na czata u mnie
chce walczyć z NWO a jestem głupszy i bardziej krótkowzroczny od nich nadaje się jedynie do obierania ziemniaków i kopania w rowie mimo moich długich palców
Wysłany: 16:24, 07 Mar '25
Temat postu:
Ale się włączyła, chyba budzik spadł jej na głowę. Ewidentnie ma z czymś problem _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Zakładam takie gówna mówiąc że jestem zajaaranyyy a potem się dziwie że nikt mnie nie traktuje poważnie i ludzie nie chcą ze mną gadać na czacie....
Niestety nikt mnie nigdy nie lubił, chłopaki nie lubiły mnie w szkole bo byłem takim kujonkiem-kapusiem, a potem w robocie też mnie nie lubili i zabierali mi jedzenie, moja była żonka mnie nienawidzi a Ukrainka zaczyna na razie tylko mnie nie lubić a z czasem też to pewnie przekształci się w nienawiść.
Jestem tak zdesperowany, że nawet de99iala zaprosiłem na czat modlę się żeby przyjął moje zaproszenie bo 8 użytkowników to totalna siara niech dojdzie chociaż do 10
Pierdole tego czata p2 zakładam całe nowe forum o keto będzie wszystko forum z czatem, osobiste historie, menu jak przyrządzać, gdzie i jakie produkty kupować, wyniki badań lekarskich i poprawia zdrowia innych użytkowników a nie będę się babrać tutaj pierdolić was jak tylko 9 osób weszło na mojego czata to was powinno się jebać !
Wysłany: 08:37, 13 Mar '25
Temat postu:
chemicloo napisał:
Ukrainka nigdy mi nie powiedziała że mnie kocha.
Words are very unnecessary , mówi to coś tobie prókwo?
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Strona 2 z 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów