W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Założyłem se openczata  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 197
Strona:  «   1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:27, 05 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

za mało mam w gaciach żeby cokolwiek realnego uknuć, mogę tylko srać po krzakach z innymi odrealnieńcami
walcze z NWO puszczając cuchnące gazy tyle co najwyżej mogę
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:42, 05 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
masz Panocka za kukolda, matrixowego bałwana, generalnie jakiegoś typa bez charakteru dziwie się że w ogóle tam wszedł po co żebyś i tam go obrażał ?
a co ma piernik do wiatraka? Obrażamy się tu -to możemy obrażać się i tam. Masz problem??
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:46, 05 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ty zadajesz pytanie dlaczego z tobą nie gada to ci podaje możliwy powód dlaczego

myślisz skurwysynku bez empatii ćwoku że możesz obrażać, atakować ludzi czepiać się dowolnego gówna 24/7 a oni będą jeszcze za tobą latać ? wal sie na ryj
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:51, 05 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uważaj bo ci żyłka w dupce pęknie.
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:39, 06 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
bez empatii ćwoku
znalazła się ta która ma empatię, zawsze pomaga biednym i pokrzywdzonym Shocked

p.s. zauważyliście że oko śmieć ocenił nowy wspaniały temat temat na 1 ? Ma jakieś osobiste uprzedzenia do chemiklo, a nie potrafi się odgryźć -- to się na postronnych tematach wyżywa !! Powiedzieć tylko że LAMUS to nic nie powiedzieć . A sam zakłada takie gówna że szok viewtopic.php?t=25564
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:46, 06 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a propos , jest nas już czterech dartanianów, piękna okrągła liczba - a ty Panocku też nie rezygnuj , zapraszam śmiało, będziesz naszym muszkieterem Smile

A ty @kakaowiec też jesteś mile widziany , chociaż na to nie wyglądasz Confused
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:18, 06 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ty Barnabo wreszcie mógłbyś bez spiny pisać o tajemnicach peerelu które znasz i NIKT nie mógłby ci zablokować konta Surprised . Polecam. Ta technologia zniszczy w przyszłości głębokie struktury Państwa, jestem o tym przekonany.

Oczywiście nasza grupa reakcyjna będzie się rozbudowywać z czasem, przekształcimy się w społeczność i powstaną odrębne kanały tematyczne.
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:50, 06 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdy będzie nas już odpowiednia ilość zrobimy ankietę "czy leci z nami cweloza" tongue ...Coś mi podpowiada że jej wścibski charakterek nie wytrzyma i nie odpuści sobie węszenia ...jak ten Detektyw Fix . NIE JEST DO TEGO ZDOLNA !!!
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:54, 06 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jutro się tym zajmę, wczoraj jakoś mi to nie wyszło, a dzisiaj nie mam ochoty.
Powrót do góry
chemicloo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:55, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ukrainka nigdy mi nie powiedziała że mnie kocha, ja na walentynki jej kupiłem kwiaty i keto-czekoladki a ona tylko podziękowała nic mi nawet nie kupiła.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:09, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Walentynki są dla młodzieży, ludzie poważni nie zawracają sobie głowy głupstwami, a tym bardziej facet który liczy na prezenty walentynkowe to gorzej niż dziecko.

Wiesz że dorośli nie obchodzą również Helloween ? To tylko w Stanach gdzie panuje kultura krótkich spodenek do czterdziestki i duzi chłopcy przebierają się w stroje Batmana, albo ubierają choinki na święta, bo kurwa nie potrafią się pogodzić z faktem że dzieciństwo mają za sobą - a świat ich przeraża.

I to właśnie ze stanów przywędrowała plaga infantylizmu. Kiedyś jakieś tam "walentynki" to była szczeniacka fantazja, i nie do pomyślenia było żeby dotyczyły kogoś kto skończył 20 rok życia Rolling Eyes -bo by się ludzie i rodzina z niego śmiali.

Cytat:
Ukrainka nigdy mi nie powiedziała że mnie kocha
bo mamy taką zasadę:

chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:27, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ukrainka to moja darmowa prostytutka ale mam farta tak bym musiał płacić

Miłość to dla nastolatków, gimbazy jest dorośli mężczyźni powinni sobie poszukać darmowych prostytutek tak jak ja, ale miałem farta już się bałem że nigdy nie znajdę.... ale trafiła się taka jedna zdesperowana z kraju w którym jest wojna, takie to zrobią wszystko.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:35, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyli już nie lubisz depeche mode? Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:39, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kiedy ja byłam fanką Depeche Mode ?? lubię tak z 5,6 ich kawałków i tyle nigdy na żadnym koncercie nie byłam ani nie kupiłam płyty. Ja generalnie nie jestem fanką zespołów albo mi coś wpada w ucho albo nie. I co ma zespół jakiś do twojej darmowej prostytootki ?

Już chyba większą fanką Placebo albo nawet Kultu Kazika jestem bo mam więcej ściągniętych piosenek na kompa.
Powrót do góry
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:44, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

urodzin też nie obchodzę to żydowskie święto wymyślone przez pederastów
Powrót do góry
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:11, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale jazda w moim temacie na głównym jest już 111 odsłon a mam tylko 7 członków 8 ze mną

mój współczynnik sukcesu to zaledwie 6,3% a 93,7% użytkowników leje na mnie i na moje forum ciepłym moczem

kto do mnie dołączył ? El commendante, King Crimson, p4lm, Agre, Panocek, krycha, Ordel
Powrót do góry
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:47, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeciętny przedstawiciel handlowy z Big Farmy ma większą moc oddziaływania i obycie niż ja... ja nie umiem nawet zachęcić spiskowych szurów żeby przyszły na moje spiskowe forum czatowe to w teorii powinno być łatwizną niestety nie udało mi się Crying or Very sad

nawet szczepionki miały ponad 50% sukces, mój sukces niecałe 7% uwaga NA SPISKOWYM FORUM żeby po prostu ktoś wszedł na czata u mnie
chce walczyć z NWO a jestem głupszy i bardziej krótkowzroczny od nich Confused nadaje się jedynie do obierania ziemniaków i kopania w rowie mimo moich długich palców
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:24, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pyszczucha wymiata w trolowaniu…
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:24, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale się włączyła, chyba budzik spadł jej na głowę. Ewidentnie ma z czymś problem Rolling Eyes
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:49, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Generalnie mam załamanie kloaczno-toaletowo-nerwowe spójrzcie tylko na mój nowy temat Confused Confused Shocked :

viewtopic.php?p=506314#506314

Zakładam takie gówna mówiąc że jestem zajaaranyyy a potem się dziwie że nikt mnie nie traktuje poważnie i ludzie nie chcą ze mną gadać na czacie....

Niestety nikt mnie nigdy nie lubił, chłopaki nie lubiły mnie w szkole bo byłem takim kujonkiem-kapusiem, a potem w robocie też mnie nie lubili i zabierali mi jedzenie, moja była żonka mnie nienawidzi a Ukrainka zaczyna na razie tylko mnie nie lubić a z czasem też to pewnie przekształci się w nienawiść.
Powrót do góry
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:21, 10 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem tak zdesperowany, że nawet de99iala zaprosiłem na czat modlę się żeby przyjął moje zaproszenie bo 8 użytkowników to totalna siara niech dojdzie chociaż do 10
Powrót do góry
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:36, 11 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierdole tego czata p2 zakładam całe nowe forum o keto będzie wszystko forum z czatem, osobiste historie, menu jak przyrządzać, gdzie i jakie produkty kupować, wyniki badań lekarskich i poprawia zdrowia innych użytkowników a nie będę się babrać tutaj pierdolić was jak tylko 9 osób weszło na mojego czata to was powinno się jebać !
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:18, 13 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:37, 13 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chemicloo napisał:
Ukrainka nigdy mi nie powiedziała że mnie kocha.
Words are very unnecessary , mówi to coś tobie prókwo?
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:21, 13 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poryczałem się jest 100 razy gorzej niż przypuszczałem LUDZIE SPIERDALAJĄ Z MOJEGO CZATA, było 9 osób teraz tylko 6 Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3   » 
Strona 2 z 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach