W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Spiskowe szury  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 121
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:42, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z dupy to najwiecej potrafią wyczytać bęcwały z polskiego Kontrwywiadu. To są specjaliści od czytania z dupy Very Happy
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:59, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jutro dzień kobiet.. może ktoś kupi paszczakowi takie tipsy na palce .. no takie jak kobiety nakładą na paznokcie, tylko tutaj całe końcóweczki palców Idea
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:21, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nom ja już sobie kupiłem taką fajową nakładkę na penisa i Ukrainka wreszcie zadowolona

byłem strasznie zazdrosny o jej dildo które trzymała w szafce nocnej widziałem że coś tam chowa i zamykała na klucz
teraz z moją nakładka jestem lepszy niż jej dildo wreszcie wygrałem z dildo hehe. POLECAM kupujcie chłopaki i nie wstydźcie się swoich małych ptaszków, z małym ptaszkiem można pięknie żyć !
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:24, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fajne.. ale na szczęście nie trzeba tego zakładać w miejsca publiczne. W przeciwieństwie do końcówek na zbyt krótkie palce Surprised
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:30, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prezerwatywy wszystkie musiałem kupować w rozmiarze XXXS a teraz przestali nawet produkować więc zostaje tylko XXS które było o wiele za duże... także jedynym wybawieniem okazała się nakładka, chce sobie kupić inne co myślicie o tej ?

ale palce mam faktycznie długie dokopie się do najgłębszego gila w nosie czasami zamiast obiadu dokopuje się do gilów do których nie mają dostępu normalni ludzie bo mają krótsze place i nosy ode mnie taka gilo-kopalnia to czasem starcza mi na obiad jem zamiast zupy często
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:47, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prezerwatywy są przereklamowane
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:03, 07 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój plan na odwrócenie depopulacji poszczepiennej już znacie... płodzę dzieci tym które pragną tu sobie dzieciaka zrobię, tam sobie zrobię z tą i tamtą i z moją sprzątaczką też i z kuzynką nawet a co tam nie będę się ograniczał

innych planów na walkę z NWO nie mam niestety ale możecie coś doradzić
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:58, 12 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piosenka dla KETO-zjebow. „Bez cukru życia poznaj smak. Tylko pieprz i sól.” Inaczej mówiąc, stań się Kloaką Laughing
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:19, 12 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś, gdy jeszcze nie byłem tak znany w służbach jak obecnie, ale polskie bęcwały już o mnie wiedziały. Wybrałem się do Warszawy pociągiem i w drodze powrotnej na peronie pojawiło się dwóch kolesi, którzy rozpoczęli żywiołową gadkę między sobą nie szczędząc sobie wulgaryzmów. Mi to nie przeszkadzało, bo od razu widziałem, że grają, ale ludzie szybko odsunęli się na pre metrów od nich. Co ciekawe z rozmów wynikało, że dojeżdżają do wawy z daleka, a chyba wysiedli na najbliższym przystanku, na ich miejsce pojawiły się inne typy, ciche i nie rzucające się w oczy.
Na czacie Kloaki też pewne typy zaczęły uwiarygodniać swoją obecność. Robią to co Pyszczusi sugerowałem, że za sranie po necie też się ludziom płaci, ale nie chce mi baba wierzyć. To nie, rób w księgowości do samej starości.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:23, 13 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach