Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:21, 03 Mar '25
Temat postu:
jakieś gówno dla adehadowców chorych na wstrząs mózgu
Także wypierdalaj z tym ..."rytmem" - wycierać mordą podłogę , BO DO TEGO SIĘ NADAJE
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Wysłany: 12:24, 04 Mar '25
Temat postu:
marylka napisał:
J a s n y napisał:
Cytat:
ol a zakochać się w takim czymś Shocked to dopiero siara
a kto się zakochał?
a to twoja była żonka cigdy nie wyznała ci miłości, ani nawet ta cała Polinka
biedny chłop żadna kobieta nigdy nie była z nim z miłości
No przecież sama napisałaś że to była siara . Wiesz wszystko najlepiej - a potem się pytasz _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 12:27, 04 Mar '25
Temat postu:
Barnaba napisał:
Już widać jakie kobiety preferuje Kloaka. Zrobi takiej dziecko, a potem dziwi się, że z pustakiem ni jak nie da się dogadać
Interesujące że oceniasz charakter po wyglądzie. Czyżbyś był zaznajomiony z chińską sztuką czytania z twarzy? .. Nie sądzę, bo nie twierdziłbyś że Nyusha to pustak _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 12:42, 04 Mar '25
Temat postu:
Cytat:
żadna kobieta nigdy nie była z nim z miłości
W takim razie ciekawe z jakiego powodu(?) .. Śmierdzi i groszem nie śmierdzi, kim on już nie był - napalonym impotentem pedałem, obrzydliwym z wyglądu i charakteru, ogólnie nudnym i bezużytecznym. Czy masochizm u kobiet to norma - czy tylko te z którymi się zadał "lubią" czuć woń menela pod nosem, z którym nie da się nawet normalnie pogadać , nie wspominając już o żadnych bardziej zaawansowanych atrakcjach ? _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
coś jak nasza Doda Elektroda czy inna Mandaryna ten sam poziom aha typiara pozuje na pustaka bo tak naprawdę jest niesamowicie inteligentną osobą o głębokim wnętrzuuuu
poza tym po rączkach widać że ma z 161 cm max a ty przecież nie lubisz ponoć "karzełków"
Wysłany: 12:51, 04 Mar '25
Temat postu:
Szczerze? - Nie wiem jaki "poziom" i czego, bo nie zwykłem oceniać tego wyłącznie po wyglądzie bo można się naciąć, ale fajnie że ty ze zdjęcia potrafisz odgadnąć nie tylko charakter, poziom inteligencji ale także wzrost patrząc na ręce. Wrzuć swoje - zobaczymy jaki masz poziom.. chyba nie masz się czego wstydzić?
Cytat:
pozuje na pustaka
w twoim kolorowym świecie pozuje
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
no głównie po szyi można poznać też mega krótka całościowo po prostu widać że nie jest wysoka ja tam nic do wzrostu nie mam ale przecież ty cały czas gadałeś że nie lubisz niskich dziewczyn obstawiam 159 cm
Wysłany: 12:56, 04 Mar '25
Temat postu:
Nie jest brzydka a może nawet jest fajna i mądra. Diluj.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 13:32, 04 Mar '25
Temat postu:
Najważniejsze żeby nie była stara i jeszcze dzieci mogła urodzić.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
dzisiaj w autobusie widziałam ładniejszą dziewczyną i bez sztucznej opalenizny, jedyne co no to chuda jest to na pewno jest na jakiejś ścisłej diecie i z niedożywienia jest wredną suczą na co dzień na bank także powodzenia kloaczko niech ci zrobi nowe dzieci a potem je zabierze
takie malutkie kobiety mają przejebane muszą jeść tyle co niemowlęta a po 40 czy 50 roku życia już im się nie chce głodzić zaczynają jeść normalnie i tyją jak świnie albo zaczynają mieć jakieś problemy zdrowotne np. z tarczycą bo wiecznie niedojadały i im się pojebał metabolizm i hormony
Wysłany: 13:54, 04 Mar '25
Temat postu:
Ale kto? Baba z autobusu? _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
przecież to kuźwa widać poniżej 160 cm ma na bank jakieś 158-159 cm, poza tym to w Rosji tak ? no to tam większość to karzełki na czele z Putinem, no ale stanie taka przy Putinie bez obcasów to ten od razu wyższy się wyda ze swoim 169 cm
Wysłany: 14:13, 04 Mar '25
Temat postu:
marylka napisał:
przecież to kuźwa widać poniżej 160 cm ma na bank jakieś 158-159 cm, poza tym to w Rosji tak ? no to tam większość to karzełki na czele z Putinem, no ale stanie taka przy Putinie bez obcasów to ten od razu wyższy się wyda ze swoim 169 cm
Ty, niepełno sprytna, nie musisz zgadywać , wystarczy zapytać w google - 167 cm
https://www.imdb.com/name/nm3765756/ - a tu 167
Ty, niepełno sprytna, nie musisz zgadywać , wystarczy zapytać w google - 167 cm
w google kobiety podają swój wzrost na szczudłach na których łażą a bez szczudeł mają 7-10 cm mniej na bank ta laska nie ma 167 cm 100% pewności tak jak mówię może 161 cm, ale obstawiam poniżej jakieś 158 cm
podają, że Angelina Jolie ma 169 cm czyli rzekomo "tylko" 2 cm więcej niż ta kruszynka a teraz porównamy nogi, ręce wszystko
Wysłany: 14:22, 04 Mar '25
Temat postu:
Dobra zajmij się czymś poważnym
A propos , ty też jesteś niska - ale za to nie kruszynka _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Mi wzrost ani waga do niczego nie potrzebne bo nie występuje publicznie i nie ściemniam ile mam wzrostu i nie wpisuje sobie z dupy że mam 7 cm więcej niż w rzeczywistości jak jakiś pojeb, czyli nie dość że ta twoja babka to pustak to jeszcze ściemnia ze wzrostem
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Strona 2 z 4
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów