Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:08, 18 Lip '08
Temat postu:
Nie dziwcie się Bimiemu, że nie lubi pisu. Jest przecież ateistą, więc siłą rzeczy nic co choć troch dotyka wartości religijnych (a katolicyzmu w szczególności) nie może być dobre. Bimi nie obraź się, ale w ten sposób zapędzasz się w błędne koło bo popierasz NWOwsko-komunistyczne telewizje założone celowo, tylko i wyłącznie, do prania mózgów. Po co wtedy to forum?
Wysłany: 17:44, 18 Lip '08
Temat postu:
Trudno pokochać partię, która boga chciałaby społeczeństwu wcisnąć siłą w dupę bez najmniejszej dawki wazeliny. Chyba przy odrobinie wysiłku umysłowego, będziesz w stanie zrozumieć, że społeczeństwo to nie tylko ludzie religijni. Że ateiści są w dość kiepskiej sytuacji.
Że nie wszyscy chcą żyć w ciemnicy.
Wysłany: 17:50, 18 Lip '08
Temat postu:
I o to właśnie chodzi Tomkiewicz. Ja to rozumiem doskonale. Tylko nazywajmy rzeczy po imieniu w takim razie, zamiast powtarzać brednie i propagande wygłaszaną przez bastion WSW i IIZSG, czyli ITI
Wysłany: 17:55, 18 Lip '08
Temat postu:
Tomkiewicz napisał:
Trudno pokochać partię, która boga chciałaby społeczeństwu wcisnąć siłą w dupę bez najmniejszej dawki wazeliny. Chyba przy odrobinie wysiłku umysłowego, będziesz w stanie zrozumieć, że społeczeństwo to nie tylko ludzie religijni. Że ateiści są w dość kiepskiej sytuacji.
Że nie wszyscy chcą żyć w ciemnicy.
Protestanci też różowiutko nie mają...wiem coś o tym...a PISS wcale im nie pomaga.
Wysłany: 18:03, 18 Lip '08
Temat postu:
Ludzie !! Tak naprawdę to ani Tusk, ani obaj kaczyńscy, ani Olejniczak, ani Kalinowski nie są katolikami. Mówią, że są katolikami, aby zwiększyć swój elektorat. ( ZAPEWNE PRZY SWOICH RODZINACH TEŻ GŁOSZĄ, ŻE SA ODDANYMI KATOLAMI ) ale prawda jest inna.. Wszyscy./. PO i PiS, i SLD a w szczególności ateistyczna lewica nie nawidzą katolicyzmu.. katolikami są, aby zwiększyć elektorat.. nasza władza jest ateistyczna.. wg Mnie .. ( mam sprawdzone informacje 1/2 znanych poltyków jest ateistami kościoła modernistycznego, nastepna 1/4 anglikańskiego .. a te kilka % to nic nie znaczący politycy.. można uznać oddani katole.. p.s Przecież polską rządzą tajne bojówki masońskier i syjonistyczne, a nie żaden tusk czy kaczyński.. sami o tym wiecie.. a ta gra.. ( poprostu kapitalna o tarcze ). że nie zgadzamy sie na warunki to gówno prawda.. I TAK I TAK TARCZA U NAS BEDZIE... TUSK POPROSTU CHCE UZMYSŁOWIC CIEMNYM LUDZIOM.. KTÓRZY W NASZYM KRAJU LICZA SOBIE OK 30 MLN.., ŻE JEST ZACIĘTYM GRACZEM.. LUDZIE TO KUPIĄ I TUSK DZIĘKI PROPAGANDZIE TVN ZWIĘKSZY SOBIE ELEKTORAT..
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2
Strona 2 z 2