Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:43, 10 Kwi '21
Temat postu:
srolec napisał:
ciesz się ino, że ktoś komuś coś powiedział...
fajnie
Cytat:
i co z tego wynikło?
nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz.. Ale to ci tylko powiem, że z pewnością więcej, niż jesteś sobie w stanie wyobrazić, i co przechodzi twoje mikre pojęcie.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 15:03, 10 Kwi '21
Temat postu:
.....idź se porozmawiaj ...z kulturalnym chamem
Wysłany: 15:10, 10 Kwi '21
Temat postu:
Kruczowłosa napisał:
J a s n y napisał:
spierdalaj
a to niby do kogo było jak pod moim postem
sam se spierdalaj w podskokach
oczywiście że do ciebie.. a ty myślałaś że do kogo? Wypierdalaj z mojego tematu razem z tym swoim spamem . Ty tylko zasrywasz wszystko i nic więcej nie potrafisz ..wielu już to zauważyło.
Wysłany: 15:40, 10 Kwi '21
Temat postu:
ja znalazłem sroczkowłosą .. to ta sympatyczna paniusia w zielonej kiecce tańcząca z kieliszkiem
trzeba kliknąć w link https://makeagif.com/i/pRK_wM _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
Wysłany: 00:36, 14 Kwi '21
Temat postu:
Cytat:
Ta durna baba tyle czasu przebywała w pomieszczeniu w którym była osoba bez maski, ale do wypłacenia żądała nałożenia namordnika. CZYSTY KRETYNIZM
Ludziom właściwie nie przeszkadza to, że nie nosisz maski. Gdyby to była taka wielka sprawa, po prostu trzymaliby się z daleka od ciebie. Martwią się, że jesteś nieposłuszny. Martwią się, że twoja siła rzuca światło na ich słabość.[/color]
zauważmy, że nie zostali wyproszeni z placówki. Założenie maski miało być potrzebne jedynie do wypłacenia kasy. Po wypłaceniu mogłaby znowu ją zdjąć. Ciekawe czy gdyby założyła na chwilę, zaczęła coś tam wypłacać, i w trakcie zdjęłła - to czy pani z okienka dostałaby zawiechy mózgu? [/quote]
Wysłany: 01:31, 14 Kwi '21
Temat postu:
Jest cały SZEREG przyczyn dla których można być zwolnionym z noszenia maski. względy zdrowotne są tylko jednymi z nich, w przypadku innych powodów nie trzeba się niczym legitymować!
Wystarczy się trzymać tego, że jest się zwolnionym z obowiązku, z przyczyn inne niż zdrowotne (zresztą nie wiem czy zwykła kasjerka w banku ma prawo żądać jakichkolwiek zaświadczeń lekarskich). Doszło w tym wypadku do ewidentnego złamania prawa, umowy pomiędzy bankiem a klientką. Z tym że niepotrzebnie Pani wdawała się w jałowe dyskusje "prawnicze", a prawie w ogóle nie podkreślała że jest zwolniona z zasłania ust i nosa. Trzeba było to powtarzać bez przerwy, a nie powoływać się na mgliste zastrzeżenia co do rozporządzenia i jego sprzeczności z konstytucją. To zła argumentacja. Trzeba powoływać się na wyjątki od reguły. Bank złamał te wyjątki właśnie. I to wystarczy aby przegrał w sądzie - i wypłacił jakieś zadośćuczynienie.
Mnie to najbardziej dziwi że tyle jest kobiet w policji ja pierdole... na chuja tam idą pojebane czy co ? zdechnąć chcą szybciej ? masochistki ? sadomasochistki ? no kurwa kto normalny idzie do policji poza tym no sorry są baby co mają po 180cm i siłe faceta no ale to zdecydowana mniejszość no jak niby z mega zbirami chcą walczyć
Policja i wojsko TO OSTATNIE możliwe zawody jaki bym wybrała
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Strona 2 z 4