85r napisał: |
Bambi myślisz że jak powtórzysz twoje kłamstwo wielokrotnie to stanie się prawdą. Tak bardzo naprawdę chcesz w to wierzyć że chyba naprawdę w to uwierzyłeś co głosisz. Albo chcesz zaszpanować przed swoimi pachołkami.
Ja cie nie prosiłem o nic, tylko zaproponowałem ugodę na która ty się zdecydowałeś a to było rok temu a ty z tym swoim refleksem szachisty odpowiedziałeś po rocznym namyślaniu Miałem pewne poczucie że cie zbytnio skrzywdziłem i tylko dlatego zaproponowałem układ w którym cie nie jadę a ty mi nie utrudniasz pisania na tym forum.
Ale to było z rok temu gdy jeszcze widziałem jakaś nadzieje dla ciebie. Teraz nie sądzę żeby te forum i ty się kiedykolwiek zmieniło na lepsze. A Polacy i tak prędzej czy później się poznają na tobie i od ciebie odsuną antypolaczku z holandi. |
że co?
Tak bardzo naprawdę chcesz w to wierzyć że chyba naprawdę w to uwierzyłeś co głosisz?
synku, ty myślisz, że choćby najgorszy debil na tym forum, typu czekan czy chemikolo, jest w stanie uwierzyć w to, że ja poszedłem z tobą na jakiś "układ", który mi zaproponowałeś bo widziałeś dla mnie nadzieję?
myślę że z deka cię fantazja ponosi. chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego gdzie jesteś, że w ogóle dopuszczasz możliwość akceptowania przez mnie jakiejkolwiek twojej umowy. może być to symptom jakiejś poważniejszej choroby - lepiej się przebadaj.