King Crimson napisał: |
Bimi, ja nawet nie szukam specjalnie dowodów bo same wpadają w łapy. Po za tym łączymy kropki. Najpierw próbowali ich rozpierdolić inflacją i innymi za tym idącymi patentami ekonomicznymi. A Turcy jak stali tak stali dalej. Erdogan mimo kłopotów robił swoje. A teraz? No trzęsienie ziemi, zaraz przyjedzie do nich greta i będzie robić im wykład jak co2 wpływa na płyty tektoniczne.
|
Według mojej najlepszej wiedzy, ludzie nie dysponują technologią która potrafiła by wywołać trzęsienie ziemi.
To co przytaczasz, to nie są żadne "dowody", tylko co najwyżej poszlaki, a do tego naciągane do tezy.
Prędzej uwierzę w to, że w Turcji było trzęsienie ziemi, bo Bozia ich nie lubi, niż że Amerykanie im je wywołali jakąś tajną super tajną bronią, o której nikt nic nie wie.
Ale jedna i druga teoria to dla mnie czyste, absolutnie niczym nie poparte fantasmagorie. Amerykanie nie potrafią nawet zarządzać swoimi finansami tak, żeby nie zbankrutować, a co dopiero budować jakieś niestworzone bronie.
Bajki o tym jak to wywołują trzęsienia ziemi, tudzież kontrolują pogodę/klimat, to mogą dzieciom na dobranoc opowiadać.
Najpierw niech się lepiej nauczą kontrolować Bidenowi zwieracze.