Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:25, 21 Sie '25
Temat postu:
Jak słucham tych wszystkich mędrków , ćwoków biadolących nad nieobecnością polskiej delegacji na ostatnim spotkaniu europejskich klaunów w Waszyngtonie, i jakie to "słabe", a jaka to porażka, a jaki wstyd -że znowu "bez nas" -to mnie się normalnie niedobrze robi.. JEDYNY rozsądny głos w tej sprawie , Artur Kalbarczyk znowu pokazał klasę:
start:
Jedynie lewactwo umysłowe, i ciemny zakompleksiony lud, może szukać winnego dlaczego nie było nikogo z Polski. Chłopczyki w krótkich spodenkach, którym kury szczać prowadzić, a nie politykę komentować. A ja mówię razem z panem Arturem : i bardzo kurwa ich mać dobrze, że nikogo tam z Polski nie było!
Uczcie się miernoty, szmondaki , ćwoki .
(...ale obawiam się że dla niektórych prostaków -politycznego bydła- i tak nie ma nadziei )
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:15, 21 Sie '25
Temat postu:
Nie doszukiwałbym się jakiegoś planu, chyba że wykończenie NFZ bo jak pewnie wielu zauważyło , do Polski wchodzi coraz więcej amerykańskich firm medycznych o pakietach dla całych korpo. Nasza służba zdrowia jest w opłakanym stanie i ludzie są po prostu wkurwieni i się im nie dziwię. Ostatnio miałem bardzo nieprzyjemne doświadczenia więc powiem, że mało brakowało żebym stracił panowanie nad sobą.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2