Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:08, 18 Sie '19
Temat postu:
Pewnego razu… w Hollywood
Nie wiem , chyba muszę go jeszcze raz obejrzeć może jest tu jakaś głębsza myśl . Tarantino męczy gruchę . Ponad dwie godziny , prawie nic się nie dzieje . Nie będzie , nie ma "kultowych pogadanek" jak np ta w której Różowy tłumaczył czemu nie daje napiwków kelnerkom Tu tego nie ma , kilka śmieszków heheszków i tyle , dosłownie na palcach jednej ręki je zliczę . Natomiast ostatnie 20 minut filmu rozbija bank , mamy klasycznego Tarantino , i świetne zakończenie .
Tak czy siak dupy nie urywa , 6,5/10
Wysłany: 13:35, 02 Paź '19
Temat postu:
Jarhead: Law of Return
Klasyczna amerykańska propaganda , niestety nie do końca . Jest to propaganda syjonistyczna amerykańsko-izraelska .
Zwróćcie uwagę na ten fragment zaznaczony z opisu filmu :
Cytat:
Major Ronan Jackson (Devon Sawa), znakomity pilot myśliwski dla Sił Obronnych Izraela i syn senatora USA (Robert Patrick), zostaje zestrzelony podczas przelotu przez przestrzeń powietrzną w Syrii. Po cudownym przeżyciu katastrofy Jackson zostaje schwytany przez grupę bojowników Hezbollahu. Wciągająca i potężna historia pełna mocnych uderzeń Jarhead: Law of Return podąża za drużyną elitarnych żołnierzy pod dowództwem sierżanta Dave'a Torresa (Amaury Nolasco), którzy ryzykują własne życie w nadziei na uratowanie sojusznika, który „ nigdy się nie spotkałem.
Dobitnie wskazują że interes Izraela to interes USA . USA i Izrael to nie tylko sojusznicy , ale mają wspólne elity rządzące .
Różnica tej produkcji od oldschoolowej amerykańskiej propagandy jest taka , że na końcu zawsze powiewa amerykańska flaga , albo przykrywa jakieś trumny . A tu obok amerykańskich trumien mamy również trumny izraelskie .
Na początku jest nawet Netaniahu jak przemawia w Knesecie , że się bronią i takie tam .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Wysłany: 09:27, 19 Paź '19
Temat postu:
Batwomen
Trudno mi się wytłumaczyć jak to się stało że widziałem pierwszy odcinek z sezonu . Oczywiście że Batwomen jest lesbą , ale to jest ogólna tendencja , nie ma seriali na platformach streamingowych w których by nie było homo choć w tle ( tak jak bardzo ciekawy serial kryminalny Czarny punkt ) .
No dobrze , ale przecież to że główna bohaterka to chuda lesba jeszcze nie dyskwalifikuje produkcji . Historia jest prosta jak budowa cepa gdzie zamiast łańcucha użyto sznurka, różowego sznurka . Szczerze powiedziawszy , to nawet nie chce mi się strzępić języka jak to się mówi . Coraz więcej debilnych produkcji które są skierowane do młodego odbiorcy , nic tylko czekać kiedy Superman okaże się czarnym gejem ze skłonnościami pedofilskimi
Wysłany: 07:42, 29 Paź '20
Temat postu:
Barbarzyńcy ( serial )
Serial Netflixa który przedstawi historię rzezi ( trzydniowa bitwa ) jakiej dokonali Germanie na Rzymianach w 9 roku n.e. w lesie Teutoburskim .
Rzymianie gadają po łacinie a Germanie po niemiecku .
Dobra , chciałem to zobaczyć , bo liczyłem na jakąś fajną rozwałkę na poziomie . Niestety przeokrutnie się zawiodłem . Zamiast bitwy mamy jakieś porwane fragmenty przedstawione w formie wspomnień . Kibel jakich mało .
Jedyne co im wyszło to to jak zostali przedstawieni Rzymianie , jako okupanci z całym bagażem okupacji . Tacy Amerykanie którzy dostarczają światu cywilizacje za pomocą miecza i ognia .
Nie ma tu rozmachu "Wikingów" , pogańskich Germanów można na palcach rąk i stóp policzyć .
Wysłany: 10:55, 29 Paź '20
Temat postu:
Czy ja dobrze widzę, ty oceniasz film na podstawie tego że twoim zdaniem trailer chujowy xDDD
Czy widziałeś już całość i stąd ocena 2/10?
Bo jak dla mnie to trailer spoko i chętnie obejrzę cały film.
_________________ Stagflacja to połączenie inflacji i hiperinflacji ~ specjalista od ekonomii, filantrop, debil, @one1
Wysłany: 11:00, 29 Paź '20
Temat postu:
Trajler mocno słabiutki, widzę po zdjęciu, nawet nie załączam .. daję słabe 2 na sto . a film musi być w takim razie cieniutki.
_________________ w_Królestwie_TV http://www.metrykakoronna.org.pl/
#zdejmijMaske i #wyjdźZchaty
Wysłany: 22:22, 21 Maj '21
Temat postu:
Ale rzeźnia bolszewicka, takie gnioty są jak filmy propagandowe nazistów, bolszewików i innych faszystów . To orze banie i wypacza obiektywną prawdę, tworząc nową rzeczywistość, samonapędzającą się kurwę zniszczenia kulturalnego.
Bo kłamstwo puszczone tysiąc razy w TV stanie się prawdą.
Nic tylko czekać czarnego króla Artura
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2
Strona 2 z 2