Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:50, 11 Lut '14
Temat postu:
tokebit1 napisał:
Mam nadzieję, ze się nareszcie odpierdolisz na dobre
Przecież to ty się przykleiłeś, śliski.
Chyba że chodzi co o to, żebym nie ciągnął łacha z twojego gimbusowskiego naganiania na psikuty?
"slicny łolecik i systko co ceba, nasa psinka dostanie od pana kostecke"
buahaha, jak chciałeś obrzydzić swojego start-upa, to nieźle ci idzie od początku
Wysłany: 19:11, 11 Lut '14
Temat postu:
dipsao napisał:
tokebit1 napisał:
Mam nadzieję, ze się nareszcie odpierdolisz na dobre
Przecież to ty się przykleiłeś, śliski.
Chyba że chodzi co o to, żebym nie ciągnął łacha z twojego gimbusowskiego naganiania na psikuty?
"slicny łolecik i systko co ceba, nasa psinka dostanie od pana kostecke"
buahaha, jak chciałeś obrzydzić swojego start-upa, to nieźle ci idzie od początku
Miało zamknąć już ryja i nie piłować...
no ale jak się prosi to dostanie: chyba zapomniałeś już jak przyleciałeś possać Digi pałkę w konkursie? i to od śliskiego typa... perwersyjny jesteś dipsiu
Cytat:
buahaha,
nie nerwuj się staruszku, bo jeszcze nam na zawał zejdziesz...
i przestaniesz nam doradzać w temacie Psiej Kosteczki
_________________ */ Wróżę z fusów. Na księżycu. I to na pewno nie jest ziemski księżyc.
Wysłany: 23:30, 11 Lut '14
Temat postu:
Venom napisał:
Nie to tylko psychedryna przepita wódą 8 )
nieźle, to chyba do trzydziestki człowiek lub sobie tak poeksperymentować... później z reguły przechodzi.
_________________ */ Wróżę z fusów. Na księżycu. I to na pewno nie jest ziemski księżyc.
Wysłany: 23:47, 11 Lut '14
Temat postu:
Tokebit
zartowalem teraz to już nawet zioła mi się nie chce jarać. Już sie naćpałem w życiu w chuj . Bimberek swojski, winko teraz taki klimacik. To tylko takie stadium i atak hipochondrii, musiałem gdzieś wylać emocjonalny wrzask z mojej głowy.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 16:04, 12 Lut '14
Temat postu:
Venom napisał:
musiałem gdzieś wylać emocjonalny wrzask z mojej głowy.
No jak się nie wylewa za kołnierz, to prędzej czy później czeba wylać tu czy tam.
Ale zdaje się, że znam tą potrzebę, prawdopodobnie z wiekiem przejdzie, a tekst był naprawde całkiem w porzo
Wysłany: 20:00, 12 Lut '14
Temat postu:
Aaa, to ten koleś od Zeitgeist?
Bimi napisał:
oglądam to i nie mogę się oderwać; nie dość że przenikliwa elokwencja to jeszcze zajebisty humor.
perer joseph na przydenta!
Bimi, znalazłbyś sobie chłopaka, jak się tak łatwo dajesz uwodzić wygadanym, elokwentnym głąbom.
No ładnie, potoczyście mówi, montuje przyjemne dla oka, relaksujące filmiki.
Tyle że nafaszerowane głupotami.
Pamiętam że oglądałem kiedyś to Zeitgeist, w fazie gdy pochłaniałem różne rzeczy debunkująceo chrześcijaństwo.
Zeitgeist też je debunkuje, tylko że tak głupio, że aż zęby bolą. Jakiejś brednie o kulcie solarnym etc itp.
Widzę że inside blowjob i supersecret-super-termite to też jego mądrości.
Wysłany: 13:47, 19 Lut '14
Temat postu:
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa WSZYSTKO JEST ENERGIA , specjalnie sie obrazacie bo wiedza OCHRANIA a niewiedza KURWA NIE OCHRANIA jakby umarl taki manhattanman jakby postrzelil go jakis snajper na majdanie to choc go nienawidziice PODOBNO to byscie tesknili za tym hujem bo ma CHARYZME OSOBOWOSC , wy jebane niedorozwoje wlasnie o to chodzi w zyciu by przyciagac jak magnez swoja osobowoscia bez wzgledu na to czy pisze wulgaryzmy inwektywy czy ladnie , kazdy jest inny SZANUJCIE SIE NAWZAJEM TO ROZKAZ bo niedlugo to forum zniknie i zatesknicie za soba a tymczasem wypierdalajcie do swoich cipek siurkow i sie ruchajcie na potege
Wysłany: 23:32, 18 Cze '22
Temat postu:
Dlatego rozdeptać - bez żadnych skrupułów. - oczywiście począwszy od tych najgorszych.
Jutro na tv trwam o 17:00 audycja "Zostań Żołnierzem", wspierane przez MSZ.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2
Strona 2 z 2